„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută

Edituracasa.ro - Blog

Noi cărți ilustrate pentru copii,,Caută și găsește'' și ,,Lumea vehiculelor'' sunt noile colecții de cărți ilustrate pentru copii, care debutează cu următoarele trei titluri:
- Unde trăiesc animalele
- La drum cu trenul
- La drum cu avionul


Cărțile sunt viu colorate, cu pagini cartonate, recomandate copiilor peste 2 ani.


În perioada de precomandă, 16-30 iulie, au o REDUCERE de 40%.


 


Călătoriile împreună cu copiii reprezintă de cele mai multe ori o adevărată provocare.
Dar cum ar fi să fiți cu toții pregătiți, să nu vă mai surprindă nimic, ci doar să vă bucurați de aventură?


Pe firul unei povești captivante, cuprinzând ilustrații sugestive, povestea ,,La drum cu avionul’’ prezintă etapele premergătoare îmbarcării, tot ce se poate vedea pe aeroport, precum si părțile componente ale avionului.
Lecturarea acestei cărți va satisface toate curiozitățile celor mici, pregătindu-i temeinic pentru prima călătorie cu avionul.


Şi povestea ,,La drum cu trenul'' este la fel de fascinantă, cuprinzând descrierea activităţilor dintr-o gară înainte de începerea călătoriei şi apoi desfăşurarea propriu-zisă a acesteia, copiii familiarizându-se cu întregul proces, descoperind în joacă toate elementele componente ale acestui mijloc de transport.

Cea de-a treia poveste, ,,Unde trăiesc animalele'', prezintă mediul domestic, dar și cel sălbatic unde animalele mici și mari pot fi descoperite.


Matei și Laura, personajele principale din poveste, îi invită pe copii în vizita la fermă, într-o plimbare prin parc, într-o drumeție pe cărările de munte, pentru ca aventura să culmineze cu o vizită la o grădină zoologică, unde mângâiatul animalelor e permis.
Povestea este presărată cu diferite jocuri de identificare care să stârnească interesul și implicarea celor mici.


Cărțile ilustrate din cele două colecții prezintă un adevărat univers al cunoașterii, dezvoltând vocabularul, memoria, atenția și imaginația micilor cititori.
Înapoi

Newsletter