„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută

Edituracasa.ro - Blog

Noutăți în colecția Idei creativeCreativitatea se cultivă în timp, imaginația poate fi fără margini, însă sursa de inspirație este esențială pentru realizarea unor creații handmade de calitate, care să stârnească admirația și satisfacția propriei realizări.


Tocmai din acest motiv, te anunțăm cu bucurie că în bogata colecție cu idei creative își fac apariția încă două numere:


- Accesorii noi din jeanși vechi


- Lalele și alte flori origami


Aceste cărți noi sunt în precomandă și au un preț special de doar 9,04 lei/titlu.Cartea ,,Lalele și alte flori origami’’ oferă un joc interesant cu hârtia, și nu doar pentru realizarea unor simple flori, ci pentru numeroase creații inedite.


Este o carte potrivită atât pentru adulți, cât și pentru copii, prezentând diferite modele de felicitări, ornamente, figurine, semne de carte și chiar un model de brățară și unul de coroniță pentru cei mici.,,Accesorii noi din jeanși vechi’’ este cartea adevăratelor provocări.


Descoperind tehnica și având în față modelele prezentate pas cu pas, vei putea crea ce nici nu te-ai gândit vreodată, de la sacoșe, perne decorative, la rame foto, coronițe, coliere, brățări sau chiar buchete de flori, doar propria imaginație fiind limita.


Jeanși vechi ai cu siguranță în dulap, hârtia e simplu de procurat!
Înapoi

Newsletter