„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută

Edituracasa.ro - Blog

Mărțișoare speciale!Mărțișoarele vestesc venirea primăverii și aduc zâmbetul pe buzele tuturor celor care le oferă sau le primesc cu mare drag. 


Te îndemnăm să creezi și să oferi mărțișoare speciale!


,,Quilling - flori și alte ornamente'' este cartea care ne introduce în spiritul acestei perioade, printr-o invitație de a crea mărțișoare, felicitări și tablouri viu colorate pe care să le dăruim celor dragi.Cartea ,,Figurine din pastă de modelat'' prezintă modalitatea de confecționare a unor mărțișoare deosebite, care vor fi îndrăgite, în special de cei mici, mai ales că pot fi realizate chiar de ei și dăruite prietenilor și colegilor.


 ,,Quilling pentru copii'' prezintă figurine şi diferite ornamente care pot fi confecţionate cu uşurinţă de mânuţele copiilor, dezvoltându-le aptitudinile manuale, fantezia şi simţul pentru frumos. 

Varietatea bijuteriilor selectate în cartea ,,Accesorii mignone din pastă polimer'' îți oferă posibilitatea de a oferi mărțișoare pe gustul doamnelor și domnișoarelor, fie că vorbim de cercei, medalioane, brăţări, inele sau ornamente pentru telefoanele mobile.


Broșele reprezintă alternative la clasicele mărțișoare, care dau o frumoasă pată de culoare oricărei ținute, putându-se prinde nu doar pe bluze sau sacouri, ci şi pe pălării, eşarfe, fulare sau chiar pe genţi.
Modelele şic prezentate în cartea ,,Broșe din materiale textile'' se realizează rapid, simplu, costă doar câţiva bănuţi și pot fi oferite cu succes de 1 și 8 martie.

Indiferent ce vei alege, îți dorim să oferi și să primești mărțișoare încărcate cu iubire!

 
Înapoi

Newsletter