„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută

Edituracasa.ro - Blog

Altfel de mărțișoareMărțișoarele handmade sunt cele mai frumoase surprize pe care le poți pregăti celor dragi cu prilejul zilei de 1 martie.


Alături de mărțișoare, pe baza modelelor prezentate în numeroasele cărți din colecția Idei creative, mai pot fi confecționate felicitări, tablouri sau diverse obiecte decorative.Cartea este poartă spre cunoaștere, cadou potrivit cu orice ocazie!


Pachetul Răsfățul simțurilor, pentru doamne și domnișoare delicate, preocupate de dobândirea stării de bine, punând accent pe sănătate și frumusețe naturală.,,Stilul vestimentar masculin contemporan’’, o carte de colecție care mizează pe creionarea unor inspirate ținute business, casual, sport sau pentru ocazii speciale.


Această carte cu autograful autorului (stoc limitat) poate fi cadoul ideal pentru EL!,,Ghidul fetelor – 50 de lecții despre cum să-ți iubești corpul aflat în plină transformare’’, o carte cu ilustrații geniale, un consilier de încredere pentru fiecare adolescentă.Colecția Junior – cărți cu pagini cartonate și ferestre explicative, care îi invită pe micii cititori în aventura explorării propriilor emoții și în călătoria descoperirii lumii înconjurătare într-un mod jucăuș.

Înapoi

Newsletter