„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută

Edituracasa.ro - Blog

Lansări de carte și ateliere de creație gratuite- Târgul Gaudeamus OradeaTârgul de carte Gaudeamus din Oradea (10-14 mai) găzduiește patru evenimente ale Editurii Casa.

În ordinea desfășurării lor, acestea sunt:

Lansare de carte: ,,Prietenii păsărilor'' - joi, 11 mai, ora 12:00, în Piața Unirii - Oradea
Volumul a fost publicat cu sprijinul Societății Ornitologice Române, reprezentată în ziua evenimentului prin doamna Váncsa Éva.

Cartea autorului Orbán Zoltán, ,,Prietenii păsărilor'', un adevărat atlas pentru pasionați, persoane mature, copii sau tineri, reprezintă o incursiune în universul fascinant al păsărilor.

Bine documentată și frumos ilustrată, ne ajută să identificăm diferitele specii de păsări și să înțelegem mult mai bine comportamentul frumoaselor înaripate, venind în întâmpinarea nevoilor acestora, pentru o conviețuire armonioasă în care răsplata este ciripitul relaxant al acestora.

Lansare de carte: ,,Compoziția'' - joi, 11 mai, ora 16:00, în Piața Unirii -Oradea
Invitații evenimentului sunt: - dr. Ramona Novicov - critic de artă
- studenți ai Facultății de Construcții, Cadastru și Arhitectură, Universitatea Oradea

,,Compoziția'' este noua carte din colecția ,,Micul atelier'', care își propune să ofere sfaturi și observații legate de elemente accesibile din punct de vedere formal, necesare pentru a crea o imagine și a compune un spaţiu plastic.

Fiecare artist plastic, în opera realizată, transpune trăiri și emoții, care sunt sugerate prin folosirea culorilor, formelor și volumelor reprezentate în diferite planuri.
Descoperă secretele unei compoziții reușite!

Atelier de pictură pe sticlă.
Dekor Mania ne va iniția în tehnica picturii pe sticlă, sâmbătă, 13 mai, începând cu ora 14:00, la Târgul Gaudeamus din Piața Unirii - Oradea

Pictura pe sticlă este arta prin care putem crea tablori sau obiecte decorative deosebite, cu ajutorul cărora să ne înfrumusețăm casa și biroul. Acestea pot constitui și cadouri cu semnificație pentru cei dragi.

Atelierul se adresează adulților și copiilor peste 6 ani.
Participarea este gratuită.
Avem 10 locuri disponibile.
Pentru a te înscrie la acest atelier, te rugăm sa trimiți un e-mail la info@edituracasa.ro.

Atelier de creație: semne de carte cu tehnica ,,string art''.
Fire colorate și multă imaginație pentru a crea semne de carte, felicitări sau tablouri inedite cu tehnica ,,string art''.

Flori, inimi, litere – aproape orice se poate reprezenta cu această tehnică.

Vino sâmbătă, 13 mai, ora 15:30, la atelierul organizat în colaborare cu Dekor Mania și descoperă toate secretele tehnicii ,,string art''.

Atelierul se adresează adulților și copiilor peste 6 ani.
Participarea este gratuită.
Locuri disponibile: 10
Pentru înscrieri, te rugăm să trimiți un e-mail la info@edituracasa.ro
Înapoi

Newsletter