„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută

Edituracasa.ro - Blog

Eveniment dedicat cititorilor din Cluj-NapocaDupă evenimentele organizate la Oradea și București, în această săptămână poposim la Cluj-Napoca.

Lansarea cărţii ,,IT'S SO EASY... ŞI ALTE MINCIUNI'', scrisă de Duff McKagan, basistul legendarei trupe Guns N’ Roses, va fi găzduită de Librăria Gaudeamus, strada Iuliu Maniu, nr. 3, joi, 7 decembrie, începând cu ora 18:00.

Moderator eveniment: Ștefan Coroian

Invitati: Ramona Novicov - critic de artă

             Nicolaie Ardelean - traducătorul volumului


Din postura de bestseller în topul New York Times, această carte autobiografică se lansează în România sub egida Editurii Casa.

În cele 368 de pagini ale cărții, autorul face o relatare sinceră privind strălucirea scenei și umbrele din spatele acesteia, culmile succesului și decăderea, precum și puterea de a se ridica și a merge mai departe, renăscând din propria cenușă, ca o pasăre Phoenix.
Într-un limbaj accesibil, cu deschidere debordantă, Duff punctează cele mai dificile momente ale vieții personale și profesionale, oferind o importantă sursă de inspirație pentru fiecare dintre noi, un model de forță și determinare, care mișcă cu adevărat inimi și idei preconcepute.

Te așteptăm să descoperi povestea captivantă din paginile acestui volum de colecție.
Înapoi

Newsletter