„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută

Edituracasa.ro - Blog

Interviu pentru o nuntă cu miri stilați, cu Găvruța Sergiu, hairstylistÎn ultimii ani mirelui i se acordă o atenție din ce în ce mai mare. Un lucru foarte important îl constituie coafura, părul. Îți oferim informații utile, direct de la unul dintre cei mai pasionați și muncitori hairstyliști  ai momentului.
 - Sergiu, ce părere ai despre cartea noastră, Nunta visurilor tale?
 - Cred că este o carte utilă oricărei perechi în căutarea organizării nunții perfecte. Mi-aș fi dorit să fi găsit în ea mai multe detalii despre hairstyle la bărbați în ziua nunții.
 - Există acum un trend în ceea ce privește modul în care mirii doresc să le arate părul în ziua nunții? Sau, de regulă, le recomanzi tu ceva potrivit?
 - De regulă mirii vin la mine pentru că doresc să le recomand eu o coafură care să îi avantajeze. Astfel optez pentru clasic și elegant, fiind o zi specială. Tunsorile cu cărare laterală oferă detaliul care să evidențieze eleganța și în același timp să atragă atenția, reflectând o personalitate matură și stilată.
foto: 5tudio Photography 

 - Cu cât timp înainte este recomandat să apeleze un viitor mire la tine?
 - Majoritatea viitorilor miri apelează la mine cu circa o lună, două înainte de marele eveniment. În unele cazuri avem nevoie de o anumită lungime a părului pentru a obţine coafura dorită și atunci e necesar să dăm forma tunsorii înainte.
 - Există miri care doresc să fie vopsiți?
 - Aș putea spune că există două categorii de miri care doresc să se vopsească. Prima care dorește să mascheze firele albe. În acest caz folosesc un nuanțator care acoperă fire albe, lăsând un aer natural. A doua categorie este reprezentată de mirii nonconformiști, care vor să iasă în evidență. Ei își doresc culori care să atragă atenția.

 - Se poartă barba la miri?
 - În ultima vreme se poartă barba. Este un trend care a luat din ce în ce mai multă amploare. Cam 60 – 70% dintre ultimii miri de care m-am ocupat au dorit să le stilizez și barba.

 - De regulă apelează viitorii miri la tine doar pentru nuntă sau sunt deja clienți?
 - Majoritatea îmi sunt deja clienți, dar există și o categorie care dorește să își stilizeze părul doar cu ocazia nunții. De regulă și aceștia din urmă, îmi devin ulterior clienți fideli, pentru că sunt încântați de siguranța pe care le-o dă o coafură executată profesionist.
 - De câți ani te ocupi de acest domeniu?
 - Mă dedic acestui domeniu de 6 ani.
 - Care a fost cel mai dificil mire, care te-a provocat să inovezi?
 - De regulă, ei sunt provocați de ideile mele și doresc să le testeze. Îmi place să inovez, să studiez trendurile internaționale și să le fac clienților mei propuneri care să le aducă multe beneficii în ceea ce priveşte stilul lor.

Amelia Pal
Înapoi

Newsletter