„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută

Edituracasa.ro - Blog

Idei creative pentru PaştiPaștele se apropie cu pași repezi. Tu, cum te pregӑtești? Cum petreci timpul pânӑ atunci? Vrei sӑ te apropii mai mult de copilul tӑu? Sӑ petreci timp de calitate cu el? Sau poate sӑ organizezi o petrecere cu prietenii lui, cu vecinii?
Îţi stӑm la dispoziţie cu o mulţime de idei creative pe care le poţi pune în practicӑ imediat. Puteţi face împreunӑ ouӑ minunate de Paști, figurine atractive, aranjamente florale, pӑpuși din ouӑ, turtă dulce și alte activitӑţi pe care le poţi descoperi la secţiunea Idei creative pentru Paști.

 
Pentru cӑ anii copilӑriei nu se întorc și pentru cӑ televizorul nu te poate înlocui, construiește magie împreunӑ cu copilul tӑu! Te sprijinim în visul tӑu colorat și îti oferim 30% reducere.
Te provocӑm în aceastӑ sӑptӑmânӑ ca pregӑtire pentru sărbătorile pascale sӑ faci cu copilul tӑu Garderoba ursuleţului, ca de Paști sӑ puteţi face iepurași, puișori, ouӑ, etc.

Trimite-ne pe pagina de Facebook poze cu realizӑrile tale, spune-ne cum te-ai simţit fӑcând asta, pânӑ luni, 11.04.2016. Cea mai frumoasӑ și emoţionantӑ magie, este premiatӑ cu o carte gratuitӑ Figurine din turtă dulce - Idei creative 120.
 
Mai jos ai toţi pașii pentru a crea magie cu ajutorul Figurinelor din turtӑ dulce:
 

 

 
 
 
Înapoi

Newsletter