„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută

Edituracasa.ro - Blog

Idei Creative cu animale... îmblânzite!

idei creative hobby fa singur

Cum îmblânzești un animal sălbatic, exotic, de pădure tropicală sau savană? Cu idei creative, bineînțeles! Există nenumărate tehnici prin care poți crea animale mici, decorative, cu propriile mâini.


Seria Idei Creative propune mai multe tipuri, foarte variate, de meșteșuguri pentru crearea micilor vietăți. Sunt tehnici accesibile atât pentru copii, cât și pentru adulții în căutare de hobby.


 
Animale împletite cu tehnica scoubidou sunt creații simpatice, mititele dar cu dichis. Scoubidou sună ca o joacă de copii, și chiar asta este, doar că artizanii scoubidou sunt copii de toate vârstele. Materialele necesare pentru împletiturile scoubidou sunt accesibile în magazinele hobby. Este vorba în special despre firele colorate din plastic. Celelalte unelte, precum și tehnicile de bază, dar și cele mai avansate, necesare pentru crearea micilor personaje, sunt pe larg explicate și prezentate în carte.
Animale din lânã filţuitã sunt călduțe, moi, plăcute la atingere și ușor de îndrăgit! Cu un set de lână colorată (de la un magazin hobby) și un ac de filțuit (tot de acolo), puțină răbdare și creativitate dezlănțuită, te poți trezi cu o mică menajerie de lână, iar satisfacția sculptării unei ființe mici și calde, cu propriile mâini, este de-a dreptul transformatoare! Dacă nu ești familiar cu tehnica filțuitului, această cărticică este un îndrumar suficient ca să te lansezi în sculptura în lână.
Pachetul Animale ... îmblânzite conține două cărți din seria Idei Creative și o carte din categoria Cărţi de tricotat şi croşetat, care făcând parte din pachetul animalelor îmblânzite, are un preț foarte avantajos. Pe lângă explicații clare, detaliate și bogate în imagini, cartea conține 15 tipare uşor de urmat, care se adresează atât începătorilor cât şi celor avansaţi. Animale exotice din mărgele te inițiază în creații prețioase, de pus în vitrină, iar Animale sălbatice din hârtie, cu tipare ajutătoare, este un ghid perfect pentru o oră de creație.
Înapoi

Newsletter