„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută

Edituracasa.ro - Blog

5 motive care stau la baza fenomenului Hoinari prin anotimpuriMinunatele cărți educative din colecția ,,Hoinari prin anotimpuri'' vor reveni în stoc spre sfârșitul lunii februarie.


Hoinari prin anotimpuri


Dacă te întrebi de ce sunt aceste cărți atât de așteptate, apreciate și iubite, iată cinci dintre principalele motive:  1. Pe baza ilustrațiilor viu colorate și extrem de sugestive, copiii inventează noi și noi povești inedite, dezvoltându-și imaginația și creativitatea.

  2. În paginile acestor cărți, cei mici descoperă și se familiarizează cu activitățile și evenimentele specifice fiecărui anotimp. Universul nopții este prezentat ca o perioadă care nu insuflă teamă, ci siguranță, fiind expuse câteva dintre activitățile care au loc în timp ce majoritatea oamenilor se odihnesc in propriul cămin. Această carte prezintă și acțiunile care preced somnul, părinții putând crea cu ușurință un adevărat ritual al mersului la culcare, având drept model această carte deosebită.

  3. Ipostazele în care sunt surprinse personajele din cărți vin în sprijinul părinților de a-i ajuta pe copii să facă față unor întâmplări mai puțin plăcute, cum ar fi o căzătură din neatenție, aceștia trăgând cu ușurință propriile învățăminte.

  4. Bogăția universului prezentat vorbește despre implicarea omului în buna desfășurare a lucrurilor, despre prietenie și grija pentru natură și animale, despre sprijin reciproc și momente de veselie petrecute împreună, reușind cu ușurință să le insufle celor mici adevăratele valori ale vieții.

  5. Imaginile prezentate oferă cadrul ideal pentru diferite jocuri educative care dezvoltă într-un mod inegalabil vocabularul, memoria și capacitatea de concentrare a micilor cititori.
Înapoi

Newsletter