„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută

Edituracasa.ro - Blog

Hoinareala printre bloguri si site-uri pentru copii 
In aceasta frumoasa saptamana de inceput de toamna va invitam sa hoinariti impreuna cu noi printre bloguri si site-uri pentru copii sa descoperim tot mai multe fatete ale extraoridnarei colectii de carti ilustrate pentru copii, Hoinari prin anotimpuri.
 
In fiecare zi a saptamanii va dam intalnire la adrese diferite. Urmariti postarile noastre pe Facebook in fiecare dimineata sa aflati adresele exacte!
 
Intalnirea de azi, prima din cele cinci, este cu minunata comunitate Itsy-Bitsy, psihologul scolar Rat-Tartia Corina ne invita sa  descoperim lumea din jur hoinarind prin anotimpuri ! Articolul se poate citi aici.
 
In zilele urmatoare ne vom intalni la adresele de mai jos:
 
Maine, 18 septembrie,  pe www.activitaticopii.ro, unde nici copiii, nici parintii nu se plictisesc, veti putea citi o colectie impresionanta de jocuri pentru dezvoltarea cognitiva a copiilor.
 
Miercuri, 19 septembrie, pe www.utilecopii.ro, portalul pentru mamici si copii cu jocuri si poezii, vom afla ce ne recomanda psihologul Adina Botis, presedinte al Asociatiei de Psihologie a Copilului si Adolescentului (APCAR) pentru a petrece un timp de calitate impreuna cu copilul.
 
Joi, 20 septembrie, nazdravanii talentati de pe talentedenazdravani.ro ne impartasesc  aventura lor prin anotimpuri.
 
Vineri, 21 septembrie, pe blog-ul Idei pentru mamici si copii vom desoperi roadele bogate ale toamnei.
 
Va asteptam cu drag! Suntem curiosi de parerea dvs. despre colectia Hoinari prin anotimpuri, nu ezitati sa va scrieti comentariile la fiecare articol in parte sau pe pagina noastra de Facebook.
                
Sunteti la curent cu reducerile de pe www.edituracasa.ro?
 

 
Înapoi

Newsletter