„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută

Edituracasa.ro - Blog

Decorațiune cu dovleciCe decorațiune vei pregăti de acest Halloween? Ți-am pregătit pașii pentru o decorațiune cu dovleci.
 Tăierea şi scobirea dovlecilorSe taie partea de sus a dovleacului cu un cuţit mare şi ascuţit. Marginea poate fi dreaptă sau în zigzag. Se scoate interiorul dovleacului cu o lingură sau, mai bine, cu o lingură-cupă pentru îngheţată. Pe o parte a dovleacului se copiază trăsăturile feţei de pe tipar cu o hârtie indigo sau se desenează cu mâna liberă, iar apoi se decupează interiorul lor cu un cuţit ascuţit.

Pentru decuparea formelor rotunde se poate folosi şi un dispozitiv de curăţat legume. Coaja dovlecilor este foarte tare, de aceea copiii să lucreze doar sub atenta supraveghere a adulţilor. În dovleacul scobit se poate aşeza un burete oazis în care se înfig diverse roade de toamnă.Dacă lucrăm cu un dovleac comestibil, din interiorul său se poate face o supă-cremă delicioasă.Vrei și mai multe idei cu dovleci? Citește în continuare din cartea FIGURINE DIN ROADELE TOAMNEI.

Te gândești la păienjeni, vrăjitoare, lilieci, monștri, bufnițe, castele bântuite, broșe, picturi pe față?Comandă oricare din cărțile de mai jos și cu siguranță vei găsi o idee năstrușnică pentru Halloween!
Un Halloween creativ și delicios!
Înapoi

Newsletter