„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută

Edituracasa.ro - Blog

Copiii întreabă, Junior răspunde cu titluri noi!

carte copii colectia junior noi aparitii titluri noi

Cele două titluri proaspăt apărute în colecția Junior, se ocupă interactiv, ingenios și cu sinceritate, de problemele cunoașterii de sine, ale descoperirii propriului corp, ale recunoașterii culorilor naturii și ale folosirii culorilor în comunicare.


Acesta sunt eu și acela ești tu continuă buna tradiție a titlurilor Junior dedicate cunoașterii de sine. Noțiuni simple și totuși esențiale percepției propriului eu sunt rostite și puse în context firesc: pot să urc scările și să număr până la 3, știu cum se numesc părțile corpului meu - chiar și cele mai intime, iată ce pot face cu ochii, urechile și gura; să vă zic ce îmi place și ce nu!


Acesta sunt eu și acela ești tu cu toate asemănările și diferențele, care ne îmbogățesc lumea. Călătoria printre eu, tu și toți ceilalți e presărată cu suprize ascunse în spatele ferestrelor cartonate, care fac stările să alterneze și ne amintesc că orice situație are un revers.Ce culoare este aceasta? e cu siguranță mai mult decât o carte! Fiecare pagină e o invitație la interacțiune, la joc și visare. Nu e suficient să recunoști culorile, e nevoie să le înțelegi natura, de unde vin și unde dispar (noaptea, de exemplu). Dar ce sunt infinitele nuanțe și ce se întâmplă dacă le combinăm?


Există oare vreo relație între culorile naturii și culorile folosite în lumea oamenilor, pentru comunicare?


Ferestrelor cartonate li se alătură adevărate caruseluri și alte forme decupate, care pun în mișcare lumea culorilor. 
Înapoi

Newsletter