„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută

Edituracasa.ro - Blog

5 cărți pentru vacanța familieiVenim cu propuneri de lectură pentru întreaga familie, cărți pe care să le luați în vacanță și care să vă îmbogățească experiența, oferindu-vă momente de răsfăț și relaxare.  

Următoarele titluri au o REDUCERE de 40%, valabilă până duminică, 24 iunie.


,,It’s So Easy…și alte minciuni’’, povestea de viață a unui om care a cunoscut succesul, decăderea, pentru ca mai apoi să găsescă puterea de a o lua de la capăt.

O carte care inspiră și motivează fiecare cititor.Spectacolul oferit de cerul înstelat al verii cucerește fiecare privitor, iar cartea ,,Stele și constelații pe înțelesul tuturor'' vine să dezvăluie secretele strălucitoarelor corpuri cerești, oferind o lectură presărată cu legende captivante.

Cu un binoclu la îndemână, veți putea descoperi și admira în amănunt  fiecare constelație a cerului de vară.Indiferent dacă optați pentru o vacanță în țară sau în străinătate, cartea ,,Statele lumii - steaguri și steme'' promite să facă drumul până la destinație mult mai frumos, atunci când membrii familiei intră în jocul descoperirii steagurilor lumii și a unor informații care definesc și reprezintă fiecare țară și popor.


,,Conni merge la fermă'' este  povestea hazlie care îi pregătește pe cei mici pentru vacanța la țară, unde vor descoperi și se vor împrieteni cu animale și păsări felurite.


Realizarea unor vaporașe din hârtie și lansarea acestora poate fi o activitate distractivă care să implice întreaga familie.

Se poate organiza și o competiție pentru desemnarea vaporașului câștigător și oferirea unor premii pentru copii.

Lectură plăcută și o vară de poveste alături de cei dragi!
Înapoi

Newsletter