„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută

Edituracasa.ro - Blog

Sărbătorim iubirea!În această lună sărbătorim iubirea, oferindu-ți REDUCERI semnificative la cărțile ,,Nunta visurilor tale’’ și ,,Masajul erotic – ghid practic al extazului senzual’’.Ziua nunții are o încărcătură emoțională aparte, fiind una dintre cele mai frumoase zile din viața unui om, pe care fiecare protagonist și-o dorește cât mai aproape de perfecțiune.


Pentru o nuntă memorabilă, în acord cu personalitățile mirilor, recomandăm cartea ,,Nunta visurilor tale’’, un adevărat ghid care pune preț pe fiecare moment, pe fiecare detaliu, oferind cele mai bune sfaturi și idei pentru o nuntă de vis.


Pentru tine sau cineva drag, această carte poate fi agenda unui eveniment unic.


Într-o relație de cuplu, iubirea, comunicarea, momentele de intimitate sunt pionii care o fac să reziste în timp, iar surprizele și noul, să rămână la fel de proaspătă ca la început.


Pentru că se apropie ziua îndrăgostiților, un cadou inedit, cu scopul de a condimenta sau reanima latura intimă a relației, este cartea ,,Masajul erotic – ghid practic al extazului senzual’’.


Surprinde-ți partenerul cu o lectură care vă va bucura simțurile, purtându-vă pe treptele cele mai înalte ale senzualității.  Profită de reducerea de 60%.
Înapoi

Newsletter