„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută

Edituracasa.ro - Blog

50% reducere la cărțile lunii augustÎn luna concediilor, trei cărți speciale așteaptă să fie descoperite, reducerea fiind de 50%.
It’s so easy...și alte minciuni nu prezintă doar povestea unui star rock, ci povestea unui om care a cunoscut culmile succesului, dar și abisul, reușind să se ridice și să găsească calea dezvoltării personale și a unei vieți împlinite.


Dincolo de detaliile nevăzute ale strălucirii de rock star, autobiografia lui Duff prezintă puternice valențe motivaționale, punând cititorul în postura de a reflecta asupra propriei existențe.


Cuptoare de pâine și pizza este o carte completă și complexă, prezentând etapele construirii diferitelor modele de cuptoare pentru pâine si pizza, precum şi tehnicile de coacere corespunzătoare, alături de rețete delicioase pe gustul fiecărui pofticios.


Pentru bucătăria familiei sau pentru cea a unui restaurant, cartea apărută în colecția Meșterul priceput este o importantă sursă de inspirație.


Plante aromate în grădină și bucătărie este cartea pe care fiecare gospodină și-o dorește, dezvăluind secretele cultivării plantelor ce dau savoare oricărui preparat.


Cultivate în propria grădină sau pe pervazul din bucătărie, plantele aromate pot fi folosite la pregătirea gustoaselor rețete cuprinse în paginile acestei cărți.


Bucătar iscusit sau gurmand desăvârșit, călător pasionat sau rocker declarat, alege titlul preferat!
Înapoi

Newsletter