„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută

Edituracasa.ro - Blog

Cărțile lunii aprilieCampania ,,Cărțile lunii’’ continuă, aducând acum trei titluri cu reduceri de 40%, respectiv 60%.Cei mai buni hamburgeri pot fi pregătiți chiar în bucătăria ta, spre deliciul întregii familii, având la bază numeroasele rețete adunate în cele 148 de pagini ale acestei cărți.


Rețetele clasice, vegetariene și vegane, diferitele chifle, garniturile și sosurile delicioase fac din clasicul hamburger unul care să satisfacă cele mai sofisticate gusturi.


,,Cultura viței-de-vie în gospodărie'' este cartea care poartă adevărații pasionați pe drumul alegerii celor mai potrivite soiuri, în funcție de tipul de sol din propria grădină, prezentând sfaturi utile privind plantarea, fertilizarea, lucrările specifice de îngrijire, precum și combaterea bolilor și dăunătorilor.


Cartea punctează și beneficiile consumului aromaților struguri, fiind prezentate și câteva rețete în care aceștia sunt în prim-plan.


Cartea ,,Să confecționăm instrumente muzicale’’ invită întreaga familie să se implice într-o activitate creativă deosebită, prezentând totodată diferite jocuri ritmice și muzicale, care îi vor ajuta pe cei mici să descopere universul bogat al muzicii.

Înapoi

Newsletter