„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută

Edituracasa.ro - Blog

Explorează-ți latura creativă!


Invităm toate doamnele și domnișoarele să scoată la lumină izvorul nesecat de creativitate.
Iar pe domni îi îndemnăm să-și surprindă partenerele cu cărți de tricotat și croșetat, în final, putându-se bucura și ei de articole frumoase și călduroase.Căciulile tricotate sunt din ce în ce mai apreciate și purtate, chiar și de cei mai pretențioși copii și tineri. Modelele prezentate în carte sunt frumos colorate, pe gustul fiecăruia, fie că vorbim de cele romantice sau sport, cu fire subțiri sau groase.


În același timp, o căciulă se asortează perfect cu un fular croșetat, dând o pată de culoare vestimentației purtate în sezonul rece, iar modelele dantelate pot fi accesorii de invidiat ale rochiilor de petrecere.Și când gerul iernii se instalează sau când mergem pe pârtiile de schi, șosetele tricotate au cea mai mare valoare, alături de mănușile tricotate, care pot chiar surprinde prin modelele inedite.

Iar cartea ,,Să croșetăm una-alta'', ne ajută să dăm o notă colorată și caldă propriei locuințe.Și dacă ne-am gândit la cei dragi și la locuința noastră, din materialele rămase, îi putem surprinde pe cei mici cu animale sălbatice tricotate, viu colorate și pufoase, un cadou care, cu siguranță, va atinge inimi și va face somnul mai lin, alături de animăluțul preferat.

Pentru a oferi cadouri minunate persoanelor dragi, tricotați și croșetați cât mai mult!


  


 
Înapoi

Newsletter