„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută

Edituracasa.ro - Blog

Cărți speciale - Prețuri estivaleAi descoperit oferta estivală, cele 40 de titluri cu reduceri între 50% și 74 %?

Astăzi îți prezentăm trei dintre aceste cărți minunate!
 
Bucură-te de înmiresmatele flori ale verii și creează aranjamente florale moderne, care să dea un aer aparte căminului tău.

Te invităm să-ți alegi florile preferate și să realizezi aranjamentul ,,Fluturi pestriți''.
  
,,Aranjamente florale moderne'' are o reducere de 50%, fiind cartea care poartă cititorul în universul multicolor al florilor, oferind modele specifice fiecărui anotimp, fiind o importantă sursă de inspirație în realizare aranjamentelor florale pentru ocazii deosebite, chiar și când vorbim despre o nuntă de vis.
 
,,Nunta visurilor tale'' este ghidul mireselor istețe, punctând fiecare detaliu care face din cea mai importantă zi din viață o zi cu adevărat magică.

Această carte are grijă ca niciun aspect să nu fie neglijat, oferind informații prețioase privind cununia civilă și cea religioasă, tratând cu atenție deosebită alegerea ținutelor mirilor, a localului în care se va desfășura fericitul eveniment și tot ce ține de decorațiuni, alegerea fotografului, a meniului, precum și a destinației pentru luna de miere, fără a omite obiceiurile tradiționale de nuntă.

Profită de reducerea de 58% și fă un cadou prețios unei viitoare mirese.
 
În paginile cărții ,, Ornamente din panglici pentru cadouri'' vei descoperi pas cu pas cum se pot realiza mărturii pentru nuntă, flori și alte ornamente pentru  mese festive sau ocazii speciale.

Fă din această vară o vară a ideilor creative, achiziționează această carte cu o reducere de 50%.
Înapoi

Newsletter