„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută

Edituracasa.ro - Blog

Bucătăria - nivel superior!Care sunt mezelurile tale preferate?
Cum ar fi să le prepari chiar tu, din ingrediente sănătoase și gustoase?

Cartea ,,Prepararea mezelurilor în gospodărie'' te ghidează pas cu pas, pentru a prepara diferite tipuri de cârnați, mezeluri fierte, pateuri sau aspicuri.


Această carte prezintă sortimentele de carne potrivite pentru diferite tipuri de cârnaţi, condimentele şi alte adaosuri folosite, în ce constă procesul de afumare, în ce condiţii se depozitează şi se păstrează cârnaţii, precum și preparate cu conținut redus de grăsime, totul pentru produse apetisante și o atenție deosebită în menținerea stării de sănătate și echilibru.


Rețetele prezentate sunt însoțite de fotografii, detalii și secrete care fac diferența între mezelurile din comerț și cele preparate în casa.

Și pentru că aceste preparate gustoase merg de minune cu o pâine de casă, te invităm să înveți să o pregătești.


Cartea ,,Fii brutar la tine acasă'' îți prezintă 12 pași pe care să-i urmezi pentru a pregăti o pâine pufoasă și savuroasă, naturală și pe gustul tău, care îți va aminti de pâinea pe care mama și bunica o preparau în copilărie.

Pâine tărănească, baghetă, pâine mediteraneană, pâine cu cartofi, sunt doar câteva dintre minunatele rețete prezentate în acest ghid al gospodinelor desăvârșite, alături de rețete de cozonaci, gogoși, cornuri sau chifle.

Cartea prezintă rețete pe care le îndrăgești și pe care le poți încerca, având certitudinea că vor ieși delicioase, fie că vorbim de poale-n brâu, melci cu cacao sau cocos, covrigi, pogăci, sau alte minunății numai bune pentru a-i încânta pe pofticioșii familiei.

 


188 de pagini cu rețete frumos ilustrate, care îți vor demonstra că și tu poți fi brutar la tine acasă.
Înapoi

Newsletter