„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută

Edituracasa.ro - Blog

Carti de pus in bagaje 
Va pregatiti de concediu? Editura Casa va recomanda urmatoarele carti, care nu trebuie sa lipseasca din bagajele dvs :
 
Fotografia de calatorie, de Enczi Zoltan si Richard Keating
 

In ideea ca nicio vacanta, excursie ori simpla iesire in natura la sfarsit de saptamana nu este perfecta fara fotografii care sa imortalizeze placutele clipe de relaxare petrecute alaturi de familie sau prieteni, aceasta carte se doreste un ghid pentru incepatorii in arta fotografierii. Astfel, acestia - si nu numai ei - vor fi instruiti pas cu pas care sunt criteriile dupa care sa-si aleaga aparatul foto cel mai potrivit, care sunt cele mai moderne si mai practice accesorii, cum se obtin cele mai avantajoase setari, pentru ca fotografiile realizate in drumetiile lor sa devina amintiri cat mai placute adunate in albumul familiei. Tinand cont de faptul ca fotografii incepatori sunt atrasi in special de practica fotografiei de calatorie si mai putin de detaliile tehnice, s-a pus accentul pe dezvaluirea unor trucuri practice legate de compozitie, de cele mai generoase teme si locatii pentru a obtine fotografii de succes. La final a fost atasat un mic dictionar cu notiuni din domeniul foto, continand explicatii ale celor mai vehiculati termeni de specialitate.

Hoinari prin anotimpuri. Vara, de Susanne Rotraut Berner

 Petreceti clipe de neuitat alaturi de copilul dvs. pe plaja sau la munte, descoperind impreuna numeroasele intamplari ale personajelor din carte.
Hoinareala printre paginile acestor carti este o activitate deosebit de placuta si educativa in familie, dezvoltand memoria si atentia copilului, imbogatindu-i vocabularul, crescandu-i semnificativ capacitatea de concentrare si stimulandu-i imaginatia.
Asemeni unei plimbari prin oras, cu imagini succesive in miscare, cartile din colectia Hoinair prin anotimpuri ii uneste pe cei mari si pe cei mici intr-un carusel al bucuriei.
 
Bratarile prieteniei - Idei Creative 41, de Ingrid Moras

Cele mai potrivite daruri pentru prieteniile legate pe timpul vacantei sunt bratarile prieteniei. Modelele de bratari prezentate in carte se pot realiza usor urmand pasii de lucru si figurile date, iar dupa insusirea tehnicii se pot crea modele si bratari unice, dupa propria imaginatie. Recomandam cartea si organizatorilor de tabere, deoarece realizarea bratarilor prieteniei este o activitate foarte indragita atat de catre fete cat si de catre baieti.
 
Înapoi

Newsletter