„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută

Edituracasa.ro - Blog

Descoperă două cărți din secțiunea ARTĂ și CULTURĂÎntr-o lume în continuă evoluție, dobândirea de noi cunoștințe și valorificarea acestora reprezintă cu siguranță o necesitate.

În sprijinul acestei afirmații, îți prezentăm două cărți din secțiunea ARTĂ și CULTURĂ, care pot fi de interes pentru tine sau cineva drag.


,,Statele lumii - steaguri şi steme'' este cartea care va captiva cu certitudine fiecare cititor.
Conținutul acestei cărţi invită într-o călătorie a cunoaşterii printre steaguri şi steme, cu o integrare perfectă a datelor privind suprafaţa, populaţia şi istoria, prezentând succint unicitatea fiecărui stat în parte.

În paginile cărții vei descoperi că olandezii sunt cei mai înalţi oameni din lume, având o înălţime medie de 184 cm pentru bărbaţi şi 170 cm pentru femei sau că in Thailanda trăiesc circa 5000 de elefanţi, mai puţin de jumătate fiind sălbatici, alături de o sumedenie de informații care îmbogățesc cultura generală a întregii familii.


Arta este prezentă pretutindeni, universul fiind o adevărată capodoperă, iar tabloul acestei toamne, sursă de inspirație pentru adevărații pasionați de pictură.


,,Peisaje în acuarelă'' este cartea care răspunde la multe întrebări care se pun în procesul de creare a unei opere de artă, prezentând pas cu pas etapele nașterii unui minunat peisaj în acuarelă.

 

Acestea sunt cărțile recomandate în această săptămână, mai multe volume valoroase găsești în secțiunea ARTĂ și CULTURĂ.
Înapoi

Newsletter