„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută

Edituracasa.ro - Blog

Arici Swarovski®Materiale necesare
Cadru inel de mărime reglabilă cu platou sităCâte 30 de mărgele Swarovski® biconice turcoaz şi de culoarea nisipului, 4 mmMărgele de nisip asortate la culorile mărgelelor Swarovski®Fir de nailon2 stopereCleşti cu fălci conice şi plate
Mod de lucru
Sita de pe cadrul inelului se desprinde cu grijă cu ajutorul cleştelui cu fălci conice. Pe capătul firului de nailon se prinde un stoper cu cleştele cu fălci plate, apoi se trece firul prin orificiul central al sitei.
Este foarte important să se înceapă lucrul din centru şi să se continue circular spre exterior, altfel mărgelele care vor ajunge în interior vor fi înşirate cu dificultate. Prin urmare se trece firul de nailon prin sită, se iau o mărgea Swarovski® şi una de nisip, apoi schimbând direcţia la mărgeaua de nisip se trece firul din nou prin mărgeaua Swarovski® şi prin orificiul central al sitei. Se trece firul prin orificiul următor al sitei şi se repetă pasul descris mai sus, adică se înşiră încă o mărgea Swarovski® şi una de nisip. Ne vom întoarce din nou la mărgeaua de nisip şi se va trece firul din nou prin mărgeaua Swarovski® şi orificiul sitei.
Se continuă lucrul în acest mod până se decorează complet sita de metal. După înşirarea ultimei mărgele se trece firul la spatele sitei şi se prinde cel de-al doilea stoper, după care se taie capătul de fir rămas.
Sita decorată se fixează din nou pe cadrul inelului.

Articol preluat din cartea Inele din mărgele.
Înapoi

Newsletter