„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută

Edituracasa.ro - Blog

Aranjament floral modernÎți prezentăm realizarea unui aranjament floral modern, care poate decora cu succes mese festive sau aduce un plus de culoare căminului tău, într-o zi obișnuită.

Alegerea florilor este o opțiune personală, iar materialele necesare sunt următoarele:

- Burete floral umed în formă de inimă
- Fetru gros cu feţe în două culori
- Ace cu gămălie
- Panglici, șnururi
- Sârme decor colorate
- Tije de sârmă florală (Ø1,2 mm)
- Foarfece, cuţit


Acest aranjament propune o formă clasică regândită în stil modern, o frântură dintr-o grădina exuberantă, înveșmântată în straie noi.

Iată cum poate fi realizat.

Se înmoaie buretele, fără a-l introduce de tot în apă. În câteva minute el va absorbi apa pe toată suprafaţa sa (situaţie valabilă de fiecare dată când se lucrează cu un burete floral). După ce se scurge surplusul de apă, marginea inimii se acoperă cu fetru. Pentru fixarea acestuia, acele cu gămălie de perle sunt cele mai potrivite deoarece, pe lângă rolul practic au și rol decorativ. Înălţimea materialului trebuie să fie identică cu cea a buretelui. Se înfig florile în burete, una lângă cealaltă, fără spaţii între ele. Tijele se taie oblic, astfel vor absorbi apa mult mai bine. Dacă s-a acoperit toată suprafaţa inimii cu flori, urmează prinderea panglicilor, ale căror culori este indicat să se asorteze cu cele ale florilor. Acestea pot fi de lăţimi și din materiale diverse. Ele vor alcătui bordura care va delimita florile de materialul de fetru. Se modelează apoi o inimioară din sârmă decor subţire, care se va fixa cu o bucată mai groasă de sârmă în burete.

Modelul prezentat face parte din cartea ,,Aranjamente florale moderne'', una dintre cărțile lunii mai, având o reducere de 50%.


În perioada 9-13 mai, Editura Casa va fi prezentă la Târgul de Cartea Gaudeamus Oradea, unde ne așteptăm cititorii cu o ofertă de carte pentru întreaga familie, reduceri între 20% și 75% și cu cea mai nouă colecție de cărți pentru copii - Prietena mea Conni.


Înapoi

Newsletter