„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută

Edituracasa.ro - Blog

A fost odată o mireasă...

carte nunta carte cadou

Cea mai fericită zi din viață e precedată de luni în șir de pregătiri, emoții, dubii - multe întrebări și mai puține răspunsuri.

Dacă știi o pereche de miri, la începutul peregrinării lor spre ziua luminoasă - "Nunta Visurilor Tale" este cel mai frumos și util cadou pe care îl poți oferi acum.Viitorii miri vor fi conduși pas cu pas prin toate etapele pregătirilor - sistematizate și detaliate cu multă atenție și grijă de autoare: de la chestiunile administrative, adaptate realităților noastre locale, la alegerea tematicii evenimentului, a furnizorilor, încheierea contractelor, detalii stilistice, tradiții și ritualuri vechi și noi.

 


 

Autoarea, cu bogata ei experiență în organizarea acestor evenimente festive, propune scheme practice de alocare a bugetului (adaptate pieței noastre actuale), exemple de agendă a evenimentului - cu termene aproximative pentru parcurgerea fiecărei etape.

Abordarea e pe cât de riguroasă, pe atât de prietenoasă, presărată cu încurajări, curiozități istorice, și povești culese din nunțile altor miri fericiți.

Pentru alte idei de cadouri vizitează secțiunea noastră de recomandări.
Înapoi

Newsletter