„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută

Edituracasa.ro - Blog

Precomandă la noile titluri Junior

16.03.2020

Avem o veste minunată, chiar și în aceste ore incerte de precauție și izolare. Este vorba despre trei titluri din colecția de cărți cu ferestre, cartonate integral, care sunt pe drum spre noul sediu al Editurii Casa, dar pentru care se poate face chiar acum o precomandă la un preț preferențial - redus cu 30%. Livrarea coletelor de precomandă va începe în 23 martie „Cine..

Citeste mai mult

Top 5 activități pentru copii - ușoare, dar de efect

11.03.2020

Pentru aceste zile în care căutăm soluții de urgență pentru toată energia de care debordează copiii noștri rămași la sol, am pregătit câteva sugestii de activități culese de pe rafturile noastre cele mai creative și mai prietenoase cu cei mici. Frumusețea acestor meșteșuguri pentru pici constă în ușurința cu care se pot pune în practică tehnicile descrise pe paginile bogat..

Citeste mai mult

Cadouri pentru cititoarele casei

04.03.2020

Am pregătit un cadou parfumat și catifelat pentru cititoarele casei, de 8 martie! Toate doamnele care vor lansa comenzi online pe site-ul Editurii Casa în perioada 1 - 8 martie vor participa la tragerea la sorți pentru două premii - două cutii cu alifii pentru răsfăț cu ștaif de la creatorii de cosmetice naturale endea.ro. Un pachet înmiresmat conține: ☙ Săpun Nuts About You - cu m..

Citeste mai mult

Mărțișor ca la carte

25.02.2020

Am împletit într-un șnur alb-roșu cele mai frumoase lucruri de primăvară: plante aromate în grădină, pâine caldă cu miere și flori pastel pe câmpuri. Vă propunem o selecție de cărți care întrunește toate lucrurile proaspete, feminine, aromate și artistice, cu care ne va fi ușor să pășim în noul sezon. Toate titlurile cuprinse în ofertă au prețuri..

Citeste mai mult

Reduceri de la Cupidon - pentru cei îndrăgostiți de carte

23.01.2020

Anul acesta Cupidon seamănă cu săgeata lui răzleață dragostea de carte în sufletele noastre! Pentru aleșii inimii, care sunt și cititori, avem o selecție de posibile cadouri, care vor oțeli dragostea prin grija pentru pasiunile și avânturile celuilalt. Fie că e vorba despre pătrunderea în tainele fine ale Masajului erotic, de o călătorie imaginară Pe urmele țărilor dispărute..

Citeste mai mult

Prima mea enciclopedie - universul servit celor mici!

19.12.2019

Vă prezentăm o noutate mult așteptată, care deschide orizonturi și invită la lectură și copiii care știu să citească singuri. E vorba despre „Prima mea enciclopedie” - un titlu care încununează seria „Junior” , cartonată integral, în buna tradiție a colecției, dar în format ceva mai mare și o structură mult mai complexă. Enciclopedia conține 14 capitole..

Citeste mai mult

Universul cosmic și cel... culinar în titlurile noi din seria Junior!

11.12.2019

Titlurile noi din seria „Junior” vor fi pe placul celor mici și mari deopotrivă, or ambele invită la drum spre universuri misterioase: cel cosmic și cel... culinar. Ai visat vreodată să zbori în cosmos? Dacă ar fi să te trezești în imensitatea interstelară fără cablu de siguranță, să îți amintești de rucsacul cu propulsie, care te va întoarce într-o clipi..

Citeste mai mult

Pune-ți o dorință - o carte de Crăciun!

05.12.2019

Le suntem foarte recunoscători cititorilor noștri! Împreună facem lucruri mărețe: noi alegem cu grijă titlurile, le traducem, redactăm, le așezăm atenți pe raft și le lansăm în plutire liberă spre voi, cei care le cumpărați, le citiți și culegeți din ele perle prețioase pentru proiecte artistice, povești pentru copii, vise pentru pasiuni. De fiecare dată când răsfoiește și c..

Citeste mai mult

O carte-cadou pentru pasiunile celor dragi

03.12.2019

O carte frumoasă, cu coperți cartonate, format mare și conținut care îți hrănește pasiunile, nu e oare acesta cel mai potrivit cadou pentru cineva drag? Avem câteva sugestii pentru cei care vor să ofere cadou o carte, adunate pe raftul recomandărilor. Cei pasionați de bucătărie pot fi răsfățați cu un adevărat festin de cuvinte, imagini, curiozități și povești despre pâine, la ..

Citeste mai mult

Conni în titluri noi, surprinzătoare!

05.11.2019

Nu de multe ori ai ocazia să le faci celor mici educație financiară cu unelte atât de prietenoase, detaliate, împresurate cu diverse curiozități culturale, dar și idei practice. Prietenii lui Conni se pot bucura acum de un titlu nou, care îi va ghida cu grație prin lumea banilor. „Conni primește bani de buzunar” descrie o altă primă experiență în viața fetiței ..

Citeste mai mult

În premieră în România - titluri clasice și de succes

16.10.2019

Astăzi sărbătorim o apariție editorială care, deși se bucură de un succes răsunător în lume încă din 1981, a ajuns în premieră în țara noastră, la Editura Casa. Este vorba despre unul dintre cele mai populare titluri din seria dedicată micilor animale concepută și ilustrată de Helmut Spanner - „Sunt o pisică mititică”. Cartea cartonată despre pisica cea m..

Citeste mai mult

Vești bune de la Conni

01.10.2019

Seria preferată a micilor cititori - prieteni ai lui Conni, s-a imbogățit cu două titluri noi, proaspete și promițătoare. „Conni merge la școală” descrie în detaliu această experiență importantisimă în viața unui copil. Pregătirile, care încep mult înainte, cu emoția anticipării: „Conni încă nu știe dacă trebuie să se bucure sau nu că merge la șco..

Citeste mai mult

Copiii întreabă, Junior răspunde cu titluri noi!

13.08.2019

Cele două titluri proaspăt apărute în colecția Junior, se ocupă interactiv, ingenios și cu sinceritate, de problemele cunoașterii de sine, ale descoperirii propriului corp, ale recunoașterii culorilor naturii și ale folosirii culorilor în comunicare. Acesta sunt eu și acela ești tu continuă buna tradiție a titlurilor Junior dedicate cunoașterii de sine. Noțiuni simple și totuși esenți..

Citeste mai mult

Cărți pentru "Ce vrei să te faci când vei fi mare?"

13.06.2019

Ce vrei să te faci când vei fi mare? Încă ne mai surprindem uneori căutând un răspuns la această nevinovată întrebare, chiar dacă am devenit între timp părinți și suntem chiar noi cei care le-o punem celor mici. Unele dintre meseriile pe care le vor avea micuții noștri în 15 sau 20 de ani sunt greu de imaginat astăzi, însă există câteva care vor..

Citeste mai mult

Surprize mari pentru cei mici la Bookfest București

24.05.2019

Ediția din acest an a salonului de carte Bookfest București, care se va desfășura între 29 mai și 2 iunie, este una plină de suprize pentru cei mai mici dintre cititorii capitalei! Și e firesc să fie așa, doar 1 iunie e ziua copiilor! De ziua lor, Editura Casa, în parteneriat cu Talente de Năzdrăvani și cu Adina Giurgea va organiza două ateliere inspirate din cele ..

Citeste mai mult

Newsletter