„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută

Edituracasa.ro - Blog

Brioșe cu ciocolată și nuci

20.09.2018

Te poftim în bucătărie pentru a prepara brioșe gustoase cu ciocolată și nuci. Ingredientele necesare sunt: - 250 g făină - 3 linguri praf de copt - 100 g nuci - 50 g ciocolată menaj - 2 ouă - 150 g unt - 100 g zahăr - 200 ml lapte Pentru ungerea formei: unt și făină. Se amestecă făina cu praful de copt, nucile tăiate grosier și ciocolata ruptă bucățele. Ouăle se freacă spumă cu..

Citeste mai mult

Cărțile lunii septembrie + CONCURS

10.09.2018

Începutul toamnei aduce 50% reducere la patru cărți special selectate pentru această perioadă.   ,,Nucul - proprietăți și rețete cu nuci'' este una dintre cărțile incluse în colecția Cămara bunicii, care își propune să ofere informații esențiale despre „regele pomilor fructiferi", dar și numeroase preparate care pun in valoare roadele acestuia. Cartea..

Citeste mai mult

Ghidul fetelor - 50 de lecții despre cum să-ți iubești corpul aflat în plină transformare

06.09.2018

Adolescența este perioada transformărilor profunde atât la nivel fizic, cât și psihic, emoțional. Imaginea din oglindă parcă se modifică de la o zi la alta, iar imaginea de sine poate avea mult de suferit dacă întregul proces nu este înțeles în profunzime, iar sursa de informație accesată nu este de cea mai bună calitate sau lipsește cu desăvârșire. Marawa Ibr..

Citeste mai mult

Rețetă dulce de vară

28.08.2018

Te invităm să încerci o rețetă delicioasă, răcoroasă și ușor de pregătit. Pentru spuma de ciocolată cu mentă și fructe în lichior sunt necesare următoarele ingrediente: - 200 ml frișcă vegetală - 150 g ciocolată menaj (70%) - 2 linguri miere de salcâm - 10 frunze de mentă - 100 g căpșuni proaspete - 100 g zmeură - 100 g coacăze roșii - 1 lingură zahăr vanilat - 50 ml li..

Citeste mai mult

O idee creativă pentru copii

23.08.2018

Pentru zilele rămase din vacanța de vară, venim cu o idee creativă ușor de realizat împreună cu copiii. Modelul prezentat face parte din cartea ,,Abilități practice pentru cei mici''. Materialele necesare pentru realizarea buchetului din cofraje de ouă sunt: - 1 buc. pânză înrămată, 20x40 cm - 2-3 buc. de cofraje de ouă din hârtie - culori acrilice d..

Citeste mai mult

40% reducere la cărțile de vacanță pentru copii

17.08.2018

În acest weekend, am pregătit o campanie cu reduceri de 40% la unele dintre cele mai apreciate cărți pentru copii, perfecte pentru lectura din zilele de vacanță, precum și pentru inițierea unor ateliere creative alături de cei mici. 15 cărți așteaptă să fie descoperite! Bucuria copiilor se măsoară în zâmbete. Oferă o carte pentru un zâmbet adevărat!..

Citeste mai mult

Vești din pagini de carte!

14.08.2018

Avem două vești bune! Cu mare bucurie, anunțăm că toate volumele din apreciata colecție Hoinari prin anotimpuri sunt acum disponibile. Pachetul format din cele patru titluri (Primăvara, Vara, Toamna și Iarna) costă doar 164,7 lei, preț redus de la 219,6 lei. Volumul Noaptea vine să întregească minunata colecție de cărți ilustrate, prezentând &..

Citeste mai mult

Conni aduce poveștile verii

08.08.2018

Conni revine cu două surprize frumoase, invitându-i pe copii în vacanță la mare și în excursie la grădina zoologică. Conni la plajă este cartea primei întâlniri cu marea, povestea în care prietena copiilor isteți descoperă cu surprindere și încântare pescărușii, algele și cochiliile de melci, pornind într-o adevărată aventură alătu..

Citeste mai mult

50% reducere la cărțile lunii august

06.08.2018

În luna concediilor, trei cărți speciale așteaptă să fie descoperite, reducerea fiind de 50%. It’s so easy...și alte minciuni nu prezintă doar povestea unui star rock, ci povestea unui om care a cunoscut culmile succesului, dar și abisul, reușind să se ridice și să găsească calea dezvoltării personale și a unei vieți împlinite. Dincolo de detaliile nevăzut..

Citeste mai mult

Grădinărit în straturi înălțate

01.08.2018

Pasionații de grădinărit au un motiv de bucurie. A apărut o nouă carte utilă pentru cei care dispun de un spațiu restrâns alocat cultivării plantelor: ,,Grădinărit în straturi înălțate''.  Această carte prezintă o modalitate la îndemână de cultivare a legumelor sănătoase, care are numeroase beneficii: muncă relaxantă, datorită înăl..

Citeste mai mult

Sunt ultimele zile cu reducere de 40% la noile cărți ilustrate

27.07.2018

Trei cărți ilustrate pentru copii se află în precomandă. Sunt ultimele zile în care mai poți beneficia de reducerea de 40%. Cele trei cărți prezintă un adevărat univers al cunoașterii, dezvoltând vocabularul, memoria, atenția și imaginația micilor cititori...

Citeste mai mult

Noi cărți ilustrate pentru copii

18.07.2018

,,Caută și găsește'' și ,,Lumea vehiculelor'' sunt noile colecții de cărți ilustrate pentru copii, care debutează cu următoarele trei titluri:- Unde trăiesc animalele- La drum cu trenul- La drum cu avionul Cărțile sunt viu colorate, cu pagini cartonate, recomandate copiilor peste 2 ani. În perioada de precomandă, 16-30 iulie, au o REDUCERE de 40%.   Călătoriile împreună cu cop..

Citeste mai mult

Cărțile lunii iulie

02.07.2018

Începem săptămâna cu oferta specială la cărțile lunii. Cartea ,,Pasteluri cu flori, grădini și câmpuri'' sprijină pasionații de pictură să transforme tabloul naturii într-o operă de artă. După ce ne prezintă pastelul şi tehnica obţinerii lui, autoarea ne poartă prin secole, făcându-ne cunoştinţă cu marii maeştri ai pastelului şi cu lucrările lor de excepţie. ,,&I..

Citeste mai mult

Set de bijuterii - model de realizat

29.06.2018

Pentru a aduce un plus de feminitate și culoare ținutelor lejere de vară, doamnele și domnișoarele sunt invitate să își creeze accesoriile dorite, în culorile alese și în concordanță cu propriul stil vestimentar. Modele deosebite sunt prezentate în paginile cărții ,,Bijuterii elegante din sârmă de aluminiu’’. Propunerea noastră este setul delicat î..

Citeste mai mult

5 cărți pentru vacanța familiei

22.06.2018

Venim cu propuneri de lectură pentru întreaga familie, cărți pe care să le luați în vacanță și care să vă îmbogățească experiența, oferindu-vă momente de răsfăț și relaxare.   Următoarele titluri au o REDUCERE de 40%, valabilă până duminică, 24 iunie. ,,It’s So Easy…și alte minciuni’’, povestea de viață a unui om care a cunoscut succes..

Citeste mai mult

Newsletter