„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută

Edituracasa.ro - Blog

50% reducere la cărțile lunii octombrie

15.10.2018

Cărțile lunii octombrie au o reducere de 50% și aduc informații prețioase privind producerea pălincii, a feluritelor lichioruri, precum și a aromatului vin. ,,Producerea pălincii și a lichiorului în gospodărie'' descrie în detaliu procesul transformării recoltei de fruncte într-o pălincă de calitate și în lichioruri apetisante. Cartea ,,Cultura viței..

Citeste mai mult

Liceul Onisifor Ghibu Oradea a găzduit lansarea cărții Ghidul fetelor

11.10.2018

FETELE AU CUCERIT SALA FESTIVĂ În preambulul Zilei Internaționale a Fetelor, 11 octombrie, sala festivă a Liceului Onisifor Ghibu a găzduit lansarea cărții Ghidul fetelor – 50 de lecții despre cum să-ți iubești corpul aflat în plină transformare, scrisă de Marawa Ibrahim, cu ilustrații de Sinem Erkas și distribuită de Editura Casa. Evenimentul a fost unul… exclusi..

Citeste mai mult

Carte bilingvă pentru copii

08.10.2018

O nouă poveste, de data aceasta una bilingvă, își face loc pe rafturile editurii noastre, în categoria cărților dedicate copiilor. ,,Invazia animalelor de pluș - Invasion of the Stuffed Animals'' este cartea care îmbină armonios limba română și melodioasa engleză într-o poveste desprinsă parcă dintr-un vis de copil. Să fie oare doar un simplu vis?&n..

Citeste mai mult

Felicitare inedită de toamnă

27.09.2018

Plimbările în natură îți permit să te bucuri de tabloul ruginiu pictat cu măiestrie de artista toamnă, dar și să culegi roadele acesteia, pe care le vei putea folosi pentru diferite idei creative. Felicitarea cu fluture special este propunerea noastră de astăzi.  Iată de ce ai nevoie: - carton lucios alb, 15 × 30 cm- hârtie fibroasă albă, ..

Citeste mai mult

Brioșe cu ciocolată și nuci

20.09.2018

Te poftim în bucătărie pentru a prepara brioșe gustoase cu ciocolată și nuci. Ingredientele necesare sunt: - 250 g făină - 3 linguri praf de copt - 100 g nuci - 50 g ciocolată menaj - 2 ouă - 150 g unt - 100 g zahăr - 200 ml lapte Pentru ungerea formei: unt și făină. Se amestecă făina cu praful de copt, nucile tăiate grosier și ciocolata ruptă bucățele. Ouăle se freacă spumă cu..

Citeste mai mult

Cărțile lunii septembrie + CONCURS

10.09.2018

Începutul toamnei aduce 50% reducere la patru cărți special selectate pentru această perioadă.   ,,Nucul - proprietăți și rețete cu nuci'' este una dintre cărțile incluse în colecția Cămara bunicii, care își propune să ofere informații esențiale despre „regele pomilor fructiferi", dar și numeroase preparate care pun in valoare roadele acestuia. Cartea..

Citeste mai mult

Ghidul fetelor - 50 de lecții despre cum să-ți iubești corpul aflat în plină transformare

06.09.2018

Adolescența este perioada transformărilor profunde atât la nivel fizic, cât și psihic, emoțional. Imaginea din oglindă parcă se modifică de la o zi la alta, iar imaginea de sine poate avea mult de suferit dacă întregul proces nu este înțeles în profunzime, iar sursa de informație accesată nu este de cea mai bună calitate sau lipsește cu desăvârșire. Marawa Ibr..

Citeste mai mult

Rețetă dulce de vară

28.08.2018

Te invităm să încerci o rețetă delicioasă, răcoroasă și ușor de pregătit. Pentru spuma de ciocolată cu mentă și fructe în lichior sunt necesare următoarele ingrediente: - 200 ml frișcă vegetală - 150 g ciocolată menaj (70%) - 2 linguri miere de salcâm - 10 frunze de mentă - 100 g căpșuni proaspete - 100 g zmeură - 100 g coacăze roșii - 1 lingură zahăr vanilat - 50 ml li..

Citeste mai mult

O idee creativă pentru copii

23.08.2018

Pentru zilele rămase din vacanța de vară, venim cu o idee creativă ușor de realizat împreună cu copiii. Modelul prezentat face parte din cartea ,,Abilități practice pentru cei mici''. Materialele necesare pentru realizarea buchetului din cofraje de ouă sunt: - 1 buc. pânză înrămată, 20x40 cm - 2-3 buc. de cofraje de ouă din hârtie - culori acrilice d..

Citeste mai mult

40% reducere la cărțile de vacanță pentru copii

17.08.2018

În acest weekend, am pregătit o campanie cu reduceri de 40% la unele dintre cele mai apreciate cărți pentru copii, perfecte pentru lectura din zilele de vacanță, precum și pentru inițierea unor ateliere creative alături de cei mici. 15 cărți așteaptă să fie descoperite! Bucuria copiilor se măsoară în zâmbete. Oferă o carte pentru un zâmbet adevărat!..

Citeste mai mult

Vești din pagini de carte!

14.08.2018

Avem două vești bune! Cu mare bucurie, anunțăm că toate volumele din apreciata colecție Hoinari prin anotimpuri sunt acum disponibile. Pachetul format din cele patru titluri (Primăvara, Vara, Toamna și Iarna) costă doar 164,7 lei, preț redus de la 219,6 lei. Volumul Noaptea vine să întregească minunata colecție de cărți ilustrate, prezentând &..

Citeste mai mult

Conni aduce poveștile verii

08.08.2018

Conni revine cu două surprize frumoase, invitându-i pe copii în vacanță la mare și în excursie la grădina zoologică. Conni la plajă este cartea primei întâlniri cu marea, povestea în care prietena copiilor isteți descoperă cu surprindere și încântare pescărușii, algele și cochiliile de melci, pornind într-o adevărată aventură alătu..

Citeste mai mult

50% reducere la cărțile lunii august

06.08.2018

În luna concediilor, trei cărți speciale așteaptă să fie descoperite, reducerea fiind de 50%. It’s so easy...și alte minciuni nu prezintă doar povestea unui star rock, ci povestea unui om care a cunoscut culmile succesului, dar și abisul, reușind să se ridice și să găsească calea dezvoltării personale și a unei vieți împlinite. Dincolo de detaliile nevăzut..

Citeste mai mult

Grădinărit în straturi înălțate

01.08.2018

Pasionații de grădinărit au un motiv de bucurie. A apărut o nouă carte utilă pentru cei care dispun de un spațiu restrâns alocat cultivării plantelor: ,,Grădinărit în straturi înălțate''.  Această carte prezintă o modalitate la îndemână de cultivare a legumelor sănătoase, care are numeroase beneficii: muncă relaxantă, datorită înăl..

Citeste mai mult

Sunt ultimele zile cu reducere de 40% la noile cărți ilustrate

27.07.2018

Trei cărți ilustrate pentru copii se află în precomandă. Sunt ultimele zile în care mai poți beneficia de reducerea de 40%. Cele trei cărți prezintă un adevărat univers al cunoașterii, dezvoltând vocabularul, memoria, atenția și imaginația micilor cititori...

Citeste mai mult

Newsletter