„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută

Edituracasa.ro - Blog

50% reducere la cărțile lunii august

06.08.2018

În luna concediilor, trei cărți speciale așteaptă să fie descoperite, reducerea fiind de 50%. It’s so easy...și alte minciuni nu prezintă doar povestea unui star rock, ci povestea unui om care a cunoscut culmile succesului, dar și abisul, reușind să se ridice și să găsească calea dezvoltării personale și a unei vieți împlinite. Dincolo de detaliile nevăzut..

Citeste mai mult

Grădinărit în straturi înălțate

01.08.2018

Pasionații de grădinărit au un motiv de bucurie. A apărut o nouă carte utilă pentru cei care dispun de un spațiu restrâns alocat cultivării plantelor: ,,Grădinărit în straturi înălțate''.  Această carte prezintă o modalitate la îndemână de cultivare a legumelor sănătoase, care are numeroase beneficii: muncă relaxantă, datorită înăl..

Citeste mai mult

Sunt ultimele zile cu reducere de 40% la noile cărți ilustrate

27.07.2018

Trei cărți ilustrate pentru copii se află în precomandă. Sunt ultimele zile în care mai poți beneficia de reducerea de 40%. Cele trei cărți prezintă un adevărat univers al cunoașterii, dezvoltând vocabularul, memoria, atenția și imaginația micilor cititori...

Citeste mai mult

Noi cărți ilustrate pentru copii

18.07.2018

,,Caută și găsește'' și ,,Lumea vehiculelor'' sunt noile colecții de cărți ilustrate pentru copii, care debutează cu următoarele trei titluri:- Unde trăiesc animalele- La drum cu trenul- La drum cu avionul Cărțile sunt viu colorate, cu pagini cartonate, recomandate copiilor peste 2 ani. În perioada de precomandă, 16-30 iulie, au o REDUCERE de 40%.   Călătoriile împreună cu cop..

Citeste mai mult

Cărțile lunii iulie

02.07.2018

Începem săptămâna cu oferta specială la cărțile lunii. Cartea ,,Pasteluri cu flori, grădini și câmpuri'' sprijină pasionații de pictură să transforme tabloul naturii într-o operă de artă. După ce ne prezintă pastelul şi tehnica obţinerii lui, autoarea ne poartă prin secole, făcându-ne cunoştinţă cu marii maeştri ai pastelului şi cu lucrările lor de excepţie. ,,&I..

Citeste mai mult

Set de bijuterii - model de realizat

29.06.2018

Pentru a aduce un plus de feminitate și culoare ținutelor lejere de vară, doamnele și domnișoarele sunt invitate să își creeze accesoriile dorite, în culorile alese și în concordanță cu propriul stil vestimentar. Modele deosebite sunt prezentate în paginile cărții ,,Bijuterii elegante din sârmă de aluminiu’’. Propunerea noastră este setul delicat î..

Citeste mai mult

5 cărți pentru vacanța familiei

22.06.2018

Venim cu propuneri de lectură pentru întreaga familie, cărți pe care să le luați în vacanță și care să vă îmbogățească experiența, oferindu-vă momente de răsfăț și relaxare.   Următoarele titluri au o REDUCERE de 40%, valabilă până duminică, 24 iunie. ,,It’s So Easy…și alte minciuni’’, povestea de viață a unui om care a cunoscut succes..

Citeste mai mult

Ultimele zile cu reducere de 30%

15.06.2018

Volumul Hoinari prin anotimpuri - Noaptea se află în precomandă și are un preț promoțional însă reducerea de 30% expiră în mai puțin de 72 de ore. Precomandă cartea care prezintă universul nopții într-o lumină ce inspiră siguranță! ..

Citeste mai mult

Precomandă Hoinari prin anotimpuri - NOAPTEA

07.06.2018

Volumul NOAPTEA, care vine să completeze apreciata colecție de cărți ilustrate - Hoinari prin anotimpuri, se află în precomandă, în perioada 7-17 iunie, având un preț redus cu 30%.  Preţ: 54.90 lei   38.43 lei În perioada copilăriei, universul nopții inspiră nesiguranță și teamă de necunoscut însă volumul NOAPTEA aduce în atenția copiilor activi..

Citeste mai mult

50% REDUCERE la toate cărțile pentru copii

01.06.2018

Astăzi, 1 iunie, urăm LA MULȚI ANI tuturor copiilor! Surpriza zilei constă în REDUCEREA de 50% la cărțile pentru copii. Nu rata oferta specială! Și cărțile lunii iunie au o reducere de 50%.  ..

Citeste mai mult

Ne vedem la Bookfest București?

29.05.2018

În perioada 30 mai - 3 iunie, Editura Casa va fi prezentă la Salonul Internațional de Carte Bookfest București (Pavilionul B2 - Romexpo), unde își așteaptă cititorii cu noi apariții editoriale, reduceri de până la 75%, ateliere gratuite pentru copii și o tombolă cu premii zilnice. ..

Citeste mai mult

Bobiță și Buburuză desenează

24.05.2018

,,Bobiță și Buburuză desenează’’ este cea de-a noua carte din îndrăgita colecție, în paginile căreia se regăsesc două povești frumos ilustrate : Teatrul de păpuși și Pietricelele.  În prima poveste, entuziasmate, gâzele din pădure participă la spectacolul păpușarilor însă Dima, care are varicelă, rămâne acasă. Cu gândul la gândăc..

Citeste mai mult

Conni aduce noi povești captivante

21.05.2018

Conni, prietena copiilor isteți, surprinde cu trei titluri noi: -Conni o ajută pe mama - Conni merge la dentist - Conni și bebelușul ,,Conni o ajută pe mama'' este povestea care arată că un copil poate fi implicat responsabil în realizarea treburilor casei, având bucuria propriilor realizări, aspect care îi sporește semnificativ încrederea în forțele proprii. V..

Citeste mai mult

15 sfaturi pentru o nuntă reușită

15.05.2018

Nunta este un eveniment deosebit pe care fiecare cuplu îl dorește cât mai aproape de perfecțiune. Iată 15 sfaturi pentru o nuntă reușită. 1. În localul ales, cere sfatul personalului în privinţa meniului, a modului de aşezare a nuntaşilor, roagă-i să-ţi împărtăşească din experienţa lor, s-ar putea să-ţi fie de folos! 2. Nu-ţi fie teamă să introduci noutăți &icir..

Citeste mai mult

Aranjament floral modern

08.05.2018

Îți prezentăm realizarea unui aranjament floral modern, care poate decora cu succes mese festive sau aduce un plus de culoare căminului tău, într-o zi obișnuită. Alegerea florilor este o opțiune personală, iar materialele necesare sunt următoarele: - Burete floral umed în formă de inimă - Fetru gros cu feţe în două culori - Ace cu gămălie - Panglici, șnururi - Sârme..

Citeste mai mult

Newsletter