„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută

Edituracasa.ro - Blog

Reducerile continuă

24.11.2018

Oferta de carte este bogată! Care sunt titlurile care te interesează?       ..

Citeste mai mult

Start Black Friday

23.11.2018

Este Black Friday pentru întreaga ofertă de carte. Cele mai mari reduceri din acest an sunt disponibile AICI.      ..

Citeste mai mult

Conni aduce povești noi pentru sărbători

21.11.2018

,,Conni face prăjituri'' și ,,Conni sărbătorește Crăciunul'' sunt noile povești pe care prietena copiilor isteți le aduce în preajma sărbătorilor de iarnă. Conni are poftă de ceva dulce și hotărăște să pregătească singură desertul preferat, lucru deloc ușor pentru un copil, noroc că îi vin în ajutor mama și frățiorul ei. Rețeta delicioaselor fursecuri este &ici..

Citeste mai mult

Crazy weekend - REDUCERI de până la 75%

16.11.2018

Te invităm să descoperi oferta specială a acestui weekend! Crazy weekend este ocazia ideală pentru a alege cadouri deosebite pentru cei dragi.Cărți pentru întreaga familie și reduceri pentru fiecare buzunar!      ..

Citeste mai mult

Stilul vestimentar masculin contemporan

14.11.2018

Adevărata eleganță nu stă în tendințe, ci în desăvârșirea unui stil vestimentar propriu, în alegerea calitativă a pieselor care alcătuiesc ținuta și în accesorizarea cu bun-gust. ,,Stilul vestimentar masculin contemporan‘’ este ghidul bărbatului bine îmbrăcat care, prin ținutele abordate, emană rafinament, indiferent de ocazie sau evenimen..

Citeste mai mult

Târgul Internațional Gaudeamus București și-a deschis porțile

14.11.2018

În perioada 14-18 noiembrie, Editura Casa este prezentă la Târgul Internațional Gaudeamus București, care se desfășoară în Pavilionul Central Romexpo, având program de vizitare în intervalul orar 10:00 - 20:00. Îți dăm întâlnire la standul 248, nivel 4.50, unde vei putea răsfoi cele mai noi apariții editoriale și descoperi cele mai ma..

Citeste mai mult

Determinator de plante și animale

09.11.2018

În oferta editurii noastre își face loc o nouă carte extrem de valoroasă, pe care fiecare pasionat de natură și-o dorește în bibliotecă și în rucsacul de călătorii. ,,Determinator de plante și animale'' este cartea care însumează 562 de pagini, prezentând 900 de specii de animale și plante, în 1350 de fotografii color, descrierile viz&aci..

Citeste mai mult

Bruce Dickinson - O autobiografie de excepție

06.11.2018

,,La ce-i bun butonul ăsta?’’ este cartea autobiografică a lui Bruce Dickinson, istoria unui om care a avut curajul să răspundă marilor provocări ale vieții, oferind, prin intermediul acestui volum, un model de reușită pentru fiecare cititor. Printr-un limbaj accesibil, cu pronunțate accente de sinceritate, legendarul solist al trupei Iron Maiden își spune ..

Citeste mai mult

Noutăți în colecția Idei creative

01.11.2018

Creativitatea se cultivă în timp, imaginația poate fi fără margini, însă sursa de inspirație este esențială pentru realizarea unor creații handmade de calitate, care să stârnească admirația și satisfacția propriei realizări. Tocmai din acest motiv, te anunțăm cu bucurie că în bogata colecție cu idei creative își fac apariția încă două numere: - Accesorii ..

Citeste mai mult

Poveștile potrivite – resurse magice în universul copilăriei

30.10.2018

Noile titluri din oferta de carte dedicată copiilor îi invită pe aceștia în aventura explorării propriilor emoții și a descoperirii diferitelor activități specifice copilăriei. În perioada de precomandă (30 octombrie - 12 noiembrie), cărțile prezentate au o reducere de 30%. ,,Speriat, furios sau vesel'' este volumul care aduce în atenț..

Citeste mai mult

Vin „bun” și „prost” – ce înseamnă de fapt acest lucru?

24.10.2018

Atunci când este vorba despre vin, atributele de „bun” și „prost” nu reprezintă o chestiune de morală, ci una de calitate. Sau, și mai bine, de caracter. Prețul depinde de caracter și de calitate. Dar și un vin cu preț avantajos poate fi bun. Calitatea unui vin se poate evalua relativ simplu: se deschide sticla, se gustă vinul și se verifică dacă este bun. Din păca..

Citeste mai mult

50% reducere la cărțile lunii octombrie

15.10.2018

Cărțile lunii octombrie au o reducere de 50% și aduc informații prețioase privind producerea pălincii, a feluritelor lichioruri, precum și a aromatului vin. ,,Producerea pălincii și a lichiorului în gospodărie'' descrie în detaliu procesul transformării recoltei de fruncte într-o pălincă de calitate și în lichioruri apetisante. Cartea ,,Cultura viței..

Citeste mai mult

Liceul Onisifor Ghibu Oradea a găzduit lansarea cărții Ghidul fetelor

11.10.2018

FETELE AU CUCERIT SALA FESTIVĂ În preambulul Zilei Internaționale a Fetelor, 11 octombrie, sala festivă a Liceului Onisifor Ghibu a găzduit lansarea cărții Ghidul fetelor – 50 de lecții despre cum să-ți iubești corpul aflat în plină transformare, scrisă de Marawa Ibrahim, cu ilustrații de Sinem Erkas și distribuită de Editura Casa. Evenimentul a fost unul… exclusi..

Citeste mai mult

Carte bilingvă pentru copii

08.10.2018

O nouă poveste, de data aceasta una bilingvă, își face loc pe rafturile editurii noastre, în categoria cărților dedicate copiilor. ,,Invazia animalelor de pluș - Invasion of the Stuffed Animals'' este cartea care îmbină armonios limba română și melodioasa engleză într-o poveste desprinsă parcă dintr-un vis de copil. Să fie oare doar un simplu vis?&n..

Citeste mai mult

Felicitare inedită de toamnă

27.09.2018

Plimbările în natură îți permit să te bucuri de tabloul ruginiu pictat cu măiestrie de artista toamnă, dar și să culegi roadele acesteia, pe care le vei putea folosi pentru diferite idei creative. Felicitarea cu fluture special este propunerea noastră de astăzi.  Iată de ce ai nevoie: - carton lucios alb, 15 × 30 cm- hârtie fibroasă albă, ..

Citeste mai mult

Newsletter