„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută

Edituracasa.ro - Blog

Piese esentiale in garderoba masculina de iarna

12.12.2018

Imaginea pe care o afiseaza un barbat in societate este foarte importanta, insa un stil vestimentar impecabil, decent, care nu va trece neobservat, nu este dificil de creat. Un gentleman stie ca a fi la moda inseamna, inainte de toate, a avea un stil adecvat, potrivit pentru modul sau de viata si pentru personalitatea sa. Vestimentatia nu trebuie luata foarte in serios, indiferent ca este vorba..

Citeste mai mult

Cărți de pus sub brad

07.12.2018

Cartea poate fi cel mai bun camarad, sfătuitor de nădejde, sursă inepuizabilă de inspirație și cunoaștere, o adevărată comoară pe care o primim întotdeauna cu inima deschisă. Cărți de pus sub brad este frumoasa surpriză pe care am pregătit-o cititorilor noștri, în preajma sărbătorilor. O selecție de carte pentru întreaga familie, cele mai noi titluri pentru ..

Citeste mai mult

Noutăți pentru sacul lui Moș Crăciun

04.12.2018

În preajma sărbătorilor, colecția Junior se îmbogățește cu următoarele trei cărți cartonate: - Dinozaurii - Lumea vehiculelor - Pe șantier Cărțile menționate se află în precomandă până în data de 10 decembrie, având un preț redus cu 30%. Cartea ,,Dinozaurii'' prezintă giganții preistorici atât de îndrăgiți de copii, căutân..

Citeste mai mult

Ultima zi cu reduceri de până la 75%

25.11.2018

Weekendul marilor reduceri se apropie de final! Nu rata oferta specială, alege cărți pentru întreaga familie!    ..

Citeste mai mult

Reducerile continuă

24.11.2018

Oferta de carte este bogată! Care sunt titlurile care te interesează?       ..

Citeste mai mult

Start Black Friday

23.11.2018

Este Black Friday pentru întreaga ofertă de carte. Cele mai mari reduceri din acest an sunt disponibile AICI.      ..

Citeste mai mult

Conni aduce povești noi pentru sărbători

21.11.2018

,,Conni face prăjituri'' și ,,Conni sărbătorește Crăciunul'' sunt noile povești pe care prietena copiilor isteți le aduce în preajma sărbătorilor de iarnă. Conni are poftă de ceva dulce și hotărăște să pregătească singură desertul preferat, lucru deloc ușor pentru un copil, noroc că îi vin în ajutor mama și frățiorul ei. Rețeta delicioaselor fursecuri este &ici..

Citeste mai mult

Crazy weekend - REDUCERI de până la 75%

16.11.2018

Te invităm să descoperi oferta specială a acestui weekend! Crazy weekend este ocazia ideală pentru a alege cadouri deosebite pentru cei dragi.Cărți pentru întreaga familie și reduceri pentru fiecare buzunar!      ..

Citeste mai mult

Stilul vestimentar masculin contemporan

14.11.2018

Adevărata eleganță nu stă în tendințe, ci în desăvârșirea unui stil vestimentar propriu, în alegerea calitativă a pieselor care alcătuiesc ținuta și în accesorizarea cu bun-gust. ,,Stilul vestimentar masculin contemporan‘’ este ghidul bărbatului bine îmbrăcat care, prin ținutele abordate, emană rafinament, indiferent de ocazie sau evenimen..

Citeste mai mult

Târgul Internațional Gaudeamus București și-a deschis porțile

14.11.2018

În perioada 14-18 noiembrie, Editura Casa este prezentă la Târgul Internațional Gaudeamus București, care se desfășoară în Pavilionul Central Romexpo, având program de vizitare în intervalul orar 10:00 - 20:00. Îți dăm întâlnire la standul 248, nivel 4.50, unde vei putea răsfoi cele mai noi apariții editoriale și descoperi cele mai ma..

Citeste mai mult

Determinator de plante și animale

09.11.2018

În oferta editurii noastre își face loc o nouă carte extrem de valoroasă, pe care fiecare pasionat de natură și-o dorește în bibliotecă și în rucsacul de călătorii. ,,Determinator de plante și animale'' este cartea care însumează 562 de pagini, prezentând 900 de specii de animale și plante, în 1350 de fotografii color, descrierile viz&aci..

Citeste mai mult

Bruce Dickinson - O autobiografie de excepție

06.11.2018

,,La ce-i bun butonul ăsta?’’ este cartea autobiografică a lui Bruce Dickinson, istoria unui om care a avut curajul să răspundă marilor provocări ale vieții, oferind, prin intermediul acestui volum, un model de reușită pentru fiecare cititor. Printr-un limbaj accesibil, cu pronunțate accente de sinceritate, legendarul solist al trupei Iron Maiden își spune ..

Citeste mai mult

Noutăți în colecția Idei creative

01.11.2018

Creativitatea se cultivă în timp, imaginația poate fi fără margini, însă sursa de inspirație este esențială pentru realizarea unor creații handmade de calitate, care să stârnească admirația și satisfacția propriei realizări. Tocmai din acest motiv, te anunțăm cu bucurie că în bogata colecție cu idei creative își fac apariția încă două numere: - Accesorii ..

Citeste mai mult

Poveștile potrivite – resurse magice în universul copilăriei

30.10.2018

Noile titluri din oferta de carte dedicată copiilor îi invită pe aceștia în aventura explorării propriilor emoții și a descoperirii diferitelor activități specifice copilăriei. În perioada de precomandă (30 octombrie - 12 noiembrie), cărțile prezentate au o reducere de 30%. ,,Speriat, furios sau vesel'' este volumul care aduce în atenț..

Citeste mai mult

Vin „bun” și „prost” – ce înseamnă de fapt acest lucru?

24.10.2018

Atunci când este vorba despre vin, atributele de „bun” și „prost” nu reprezintă o chestiune de morală, ci una de calitate. Sau, și mai bine, de caracter. Prețul depinde de caracter și de calitate. Dar și un vin cu preț avantajos poate fi bun. Calitatea unui vin se poate evalua relativ simplu: se deschide sticla, se gustă vinul și se verifică dacă este bun. Din păca..

Citeste mai mult

Newsletter