„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută

Edituracasa.ro - Blog

Bobiță, Buburuză și jocul de societate

29.03.2019

Au sosit mult așteptatele noi aventuri cu Bobiță, Buburuză și ceilalți locuitori la firul ierbii, prieteni generoși și însemnați - chiar de sunt mici. „Bobiță, buburuză și jocul de societate” cuprinde două povești proaspete, de sezon.  În Oule de Paști Fermecătoarele fetițe gâze  pregătesc câte un coș de ouă colorate minuțios și cu multă voioși..

Citeste mai mult

Pățaniile noi ale lui Conni

22.03.2019

Colecția Prietena mea Conni, este completată astazi cu două titluri noi, fermecătoare, în care Conni depășește cu brio, ajutată de familie și prieteni, mici probleme delicate, dar și situații care îi dau fiori. „Conni se pierde de mama” începe cu o excursie cât toate zilele în oraș, la cumpărături. Lumea văzută prin ochii micuței Conni seamănă izbito..

Citeste mai mult

Stiluri CASUAL

27.02.2019

Stilul casual a creat nu doar variante, ci şi concepte bine conturate, care pot fi asociate pe de o parte cu o lume a culorilor, iar pe de altă parte cu moduri de viaţă, cu sporturi sau continente. CASUALUL COLORAT, CURAJOS Casualul colorat foloseşte cu plăcere materiale rezistente îmbinându-le adesea cu imprimeuri; galbenul şi verdele sunt prezente adesea alături de..

Citeste mai mult

Altfel de mărțișoare

20.02.2019

Mărțișoarele handmade sunt cele mai frumoase surprize pe care le poți pregăti celor dragi cu prilejul zilei de 1 martie. Alături de mărțișoare, pe baza modelelor prezentate în numeroasele cărți din colecția Idei creative, mai pot fi confecționate felicitări, tablouri sau diverse obiecte decorative. Cartea este poartă spre cunoaștere, cadou potrivit cu o..

Citeste mai mult

Noi titluri Junior

13.02.2019

Copiii întreabă...colecția Junior răspunde prin noi cărți captivante! ,,Excavatorul'' și ,,Azi, mâine, acum și imediat'' sunt titlurile care se află în precomandă până în 20 februarie, cu o reducere de 30%. Utilajele sunt cu adevărat fascinante pentru micii exploratori, a căror curiozitate vizează atât componentele acestora, câ..

Citeste mai mult

Ofertele din săptămâna iubirii

11.02.2019

În săptămâna iubirii (11-18 februarie), cărțile pentru tine și persoana iubită au prețuri speciale. Caută cadoul potrivit de Valentine's Day sau Dragobete! Propunerile noastre sunt AICI! ..

Citeste mai mult

Colecția Chiț-Chiț citește

06.02.2019

În oferta de carte dedicată copiilor își fac loc noi titluri valoroase. Colecția Chiț-Chiț citește, recomandată copiilor cu vârsta peste 3 ani, se lansează cu următoarele titluri: - Să facem sport! - Cum e vremea azi? La grădiniță se organizează Săptămâna sportivă, un bun  prilej pentru ca fiecare copil să prezinte colegilor sportul său preferat. ..

Citeste mai mult

Produse din lapte preparate în bucătărie

30.01.2019

Cartea ,,Produse din lapte preparate în bucătărie’’, prin diversitatea rețetelor, oferă alternativa sănătoasă a produselor frumos ambalate de pe raftul magazinelor alimentare. Gustul desăvârșit, prospețimea și calitatea superioară definesc produsele lactate preparate pe baza rețetelor cuprinse în paginile acestei cărți. Gândite pentru a satisface g..

Citeste mai mult

Cărți la 5 lei

25.01.2019

Dă frâu liber creativității, descoperă numeroasele tehnici handmade care te vor ajuta să creezi accesorii și descorațiuni speciale, cadouri inedite pentru cei dragi!Peste o sută de cărți cu idei creative pentru copii și adulți sunt acum disponibile la PREȚURI REDUSE cu 64%!  ..

Citeste mai mult

Rețete din prima carte a anului

25.01.2019

,,Produse din lapte preparate în bucătărie’’ este prima apariție editorială a anului 2019, care vede lumina tiparului ca răspuns la nevoia de a pune pe masă produse sănătoase și gustoase pentru noi și copiii noștri. Aceasta este o carte extrem de așteptată, care va surprinde nu doar prin bogăția și diversitatea preparatelor, ci și prin informațiile prezentate și detaliile..

Citeste mai mult

Tincturi vindecătoare

17.01.2019

Bunicile noastre aveau o experiență extrem de bogată legată de amestecuri proprii pentru ceaiuri, tincturi, uleiuri medicinale sau băi medicinale. În cazul unor afecțiuni, natura ne sare în ajutor cu paleta sa bogată de plante medicinale. Dintre remediile casnice consacrate, îți propunem două rețete de tincturi. Tinctura de tătăneasă se folosește pentru frecții &ic..

Citeste mai mult

Noutățile anului 2019

07.01.2019

Bine te-am regăsit!  Îți urăm să scrii cu bucurie un nou capitol în cartea vieții, o nouă poveste despre împlinire și realizări mărețe! La mulți ani! Ne face deosebită plăcere să ne fii alături și în acest an. Un an pe care ni-l dorim cel puțin la fel de bogat în apariții editoriale pentru întreaga familie, ca cel care s-a încheiat. Dintr..

Citeste mai mult

Sărbători fericite!

21.12.2018

Colectivul Editurii Casa îți urează să ai parte de sărbători frumoase alături de cei dragi. La mulți ani! ..

Citeste mai mult

Fii ajutorul lui Moș Crăciun

17.12.2018

Sub bradul de Crăciun, așază o carte pentru copii printre dulciuri și jucării. Descoperă noile cărți cartonate, povești interesante și pachete promoționale pentru zile de sărbătoare! Cărți de pus sub brad pentru întreaga familie! ..

Citeste mai mult

Rețetă pentru masa de sărbători

14.12.2018

De sărbători, te invităm să pui pe masă un preparat nou, după o rețetă cuprinsă în paginile cărții ,,Prepararea mezelurilor în gospodărie''. Pateu de filé în înveliș de ciuperci - 1 filé de porc- 250 g ciuperci champignon- 100 g gălbiori- 1 hașmă- 300 g pastă de carne- 1 ou- 1 pachet foi de plăcintă congelate- sare- piper- măghiran Îndepărtați ..

Citeste mai mult

Newsletter