„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută

Edituracasa.ro - Blog

Determinator de plante și animale

09.11.2018

În oferta editurii noastre își face loc o nouă carte extrem de valoroasă, pe care fiecare pasionat de natură și-o dorește în bibliotecă și în rucsacul de călătorii. ,,Determinator de plante și animale'' este cartea care însumează 562 de pagini, prezentând 900 de specii de animale și plante, în 1350 de fotografii color, descrierile viz&aci..

Citeste mai mult

Bruce Dickinson - O autobiografie de excepție

06.11.2018

,,La ce-i bun butonul ăsta?’’ este cartea autobiografică a lui Bruce Dickinson, istoria unui om care a avut curajul să răspundă marilor provocări ale vieții, oferind, prin intermediul acestui volum, un model de reușită pentru fiecare cititor. Printr-un limbaj accesibil, cu pronunțate accente de sinceritate, legendarul solist al trupei Iron Maiden își spune ..

Citeste mai mult

Noutăți în colecția Idei creative

01.11.2018

Creativitatea se cultivă în timp, imaginația poate fi fără margini, însă sursa de inspirație este esențială pentru realizarea unor creații handmade de calitate, care să stârnească admirația și satisfacția propriei realizări. Tocmai din acest motiv, te anunțăm cu bucurie că în bogata colecție cu idei creative își fac apariția încă două numere: - Accesorii ..

Citeste mai mult

Poveștile potrivite – resurse magice în universul copilăriei

30.10.2018

Noile titluri din oferta de carte dedicată copiilor îi invită pe aceștia în aventura explorării propriilor emoții și a descoperirii diferitelor activități specifice copilăriei. În perioada de precomandă (30 octombrie - 12 noiembrie), cărțile prezentate au o reducere de 30%. ,,Speriat, furios sau vesel'' este volumul care aduce în atenț..

Citeste mai mult

Vin „bun” și „prost” – ce înseamnă de fapt acest lucru?

24.10.2018

Atunci când este vorba despre vin, atributele de „bun” și „prost” nu reprezintă o chestiune de morală, ci una de calitate. Sau, și mai bine, de caracter. Prețul depinde de caracter și de calitate. Dar și un vin cu preț avantajos poate fi bun. Calitatea unui vin se poate evalua relativ simplu: se deschide sticla, se gustă vinul și se verifică dacă este bun. Din păca..

Citeste mai mult

50% reducere la cărțile lunii octombrie

15.10.2018

Cărțile lunii octombrie au o reducere de 50% și aduc informații prețioase privind producerea pălincii, a feluritelor lichioruri, precum și a aromatului vin. ,,Producerea pălincii și a lichiorului în gospodărie'' descrie în detaliu procesul transformării recoltei de fruncte într-o pălincă de calitate și în lichioruri apetisante. Cartea ,,Cultura viței..

Citeste mai mult

Liceul Onisifor Ghibu Oradea a găzduit lansarea cărții Ghidul fetelor

11.10.2018

FETELE AU CUCERIT SALA FESTIVĂ În preambulul Zilei Internaționale a Fetelor, 11 octombrie, sala festivă a Liceului Onisifor Ghibu a găzduit lansarea cărții Ghidul fetelor – 50 de lecții despre cum să-ți iubești corpul aflat în plină transformare, scrisă de Marawa Ibrahim, cu ilustrații de Sinem Erkas și distribuită de Editura Casa. Evenimentul a fost unul… exclusi..

Citeste mai mult

Carte bilingvă pentru copii

08.10.2018

O nouă poveste, de data aceasta una bilingvă, își face loc pe rafturile editurii noastre, în categoria cărților dedicate copiilor. ,,Invazia animalelor de pluș - Invasion of the Stuffed Animals'' este cartea care îmbină armonios limba română și melodioasa engleză într-o poveste desprinsă parcă dintr-un vis de copil. Să fie oare doar un simplu vis?&n..

Citeste mai mult

Felicitare inedită de toamnă

27.09.2018

Plimbările în natură îți permit să te bucuri de tabloul ruginiu pictat cu măiestrie de artista toamnă, dar și să culegi roadele acesteia, pe care le vei putea folosi pentru diferite idei creative. Felicitarea cu fluture special este propunerea noastră de astăzi.  Iată de ce ai nevoie: - carton lucios alb, 15 × 30 cm- hârtie fibroasă albă, ..

Citeste mai mult

Brioșe cu ciocolată și nuci

20.09.2018

Te poftim în bucătărie pentru a prepara brioșe gustoase cu ciocolată și nuci. Ingredientele necesare sunt: - 250 g făină - 3 linguri praf de copt - 100 g nuci - 50 g ciocolată menaj - 2 ouă - 150 g unt - 100 g zahăr - 200 ml lapte Pentru ungerea formei: unt și făină. Se amestecă făina cu praful de copt, nucile tăiate grosier și ciocolata ruptă bucățele. Ouăle se freacă spumă cu..

Citeste mai mult

Cărțile lunii septembrie + CONCURS

10.09.2018

Începutul toamnei aduce 50% reducere la patru cărți special selectate pentru această perioadă.   ,,Nucul - proprietăți și rețete cu nuci'' este una dintre cărțile incluse în colecția Cămara bunicii, care își propune să ofere informații esențiale despre „regele pomilor fructiferi", dar și numeroase preparate care pun in valoare roadele acestuia. Cartea..

Citeste mai mult

Ghidul fetelor - 50 de lecții despre cum să-ți iubești corpul aflat în plină transformare

06.09.2018

Adolescența este perioada transformărilor profunde atât la nivel fizic, cât și psihic, emoțional. Imaginea din oglindă parcă se modifică de la o zi la alta, iar imaginea de sine poate avea mult de suferit dacă întregul proces nu este înțeles în profunzime, iar sursa de informație accesată nu este de cea mai bună calitate sau lipsește cu desăvârșire. Marawa Ibr..

Citeste mai mult

Rețetă dulce de vară

28.08.2018

Te invităm să încerci o rețetă delicioasă, răcoroasă și ușor de pregătit. Pentru spuma de ciocolată cu mentă și fructe în lichior sunt necesare următoarele ingrediente: - 200 ml frișcă vegetală - 150 g ciocolată menaj (70%) - 2 linguri miere de salcâm - 10 frunze de mentă - 100 g căpșuni proaspete - 100 g zmeură - 100 g coacăze roșii - 1 lingură zahăr vanilat - 50 ml li..

Citeste mai mult

O idee creativă pentru copii

23.08.2018

Pentru zilele rămase din vacanța de vară, venim cu o idee creativă ușor de realizat împreună cu copiii. Modelul prezentat face parte din cartea ,,Abilități practice pentru cei mici''. Materialele necesare pentru realizarea buchetului din cofraje de ouă sunt: - 1 buc. pânză înrămată, 20x40 cm - 2-3 buc. de cofraje de ouă din hârtie - culori acrilice d..

Citeste mai mult

40% reducere la cărțile de vacanță pentru copii

17.08.2018

În acest weekend, am pregătit o campanie cu reduceri de 40% la unele dintre cele mai apreciate cărți pentru copii, perfecte pentru lectura din zilele de vacanță, precum și pentru inițierea unor ateliere creative alături de cei mici. 15 cărți așteaptă să fie descoperite! Bucuria copiilor se măsoară în zâmbete. Oferă o carte pentru un zâmbet adevărat!..

Citeste mai mult

Newsletter