„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută

Edituracasa.ro - Blog

Noi titluri Junior

13.02.2019

Copiii întreabă...colecția Junior răspunde prin noi cărți captivante! ,,Excavatorul'' și ,,Azi, mâine, acum și imediat'' sunt titlurile care se află în precomandă până în 20 februarie, cu o reducere de 30%. Utilajele sunt cu adevărat fascinante pentru micii exploratori, a căror curiozitate vizează atât componentele acestora, câ..

Citeste mai mult

Ofertele din săptămâna iubirii

11.02.2019

În săptămâna iubirii (11-18 februarie), cărțile pentru tine și persoana iubită au prețuri speciale. Caută cadoul potrivit de Valentine's Day sau Dragobete! Propunerile noastre sunt AICI! ..

Citeste mai mult

Colecția Chiț-Chiț citește

06.02.2019

În oferta de carte dedicată copiilor își fac loc noi titluri valoroase. Colecția Chiț-Chiț citește, recomandată copiilor cu vârsta peste 3 ani, se lansează cu următoarele titluri: - Să facem sport! - Cum e vremea azi? La grădiniță se organizează Săptămâna sportivă, un bun  prilej pentru ca fiecare copil să prezinte colegilor sportul său preferat. ..

Citeste mai mult

Produse din lapte preparate în bucătărie

30.01.2019

Cartea ,,Produse din lapte preparate în bucătărie’’, prin diversitatea rețetelor, oferă alternativa sănătoasă a produselor frumos ambalate de pe raftul magazinelor alimentare. Gustul desăvârșit, prospețimea și calitatea superioară definesc produsele lactate preparate pe baza rețetelor cuprinse în paginile acestei cărți. Gândite pentru a satisface g..

Citeste mai mult

Cărți la 5 lei

25.01.2019

Dă frâu liber creativității, descoperă numeroasele tehnici handmade care te vor ajuta să creezi accesorii și descorațiuni speciale, cadouri inedite pentru cei dragi!Peste o sută de cărți cu idei creative pentru copii și adulți sunt acum disponibile la PREȚURI REDUSE cu 64%!  ..

Citeste mai mult

Rețete din prima carte a anului

25.01.2019

,,Produse din lapte preparate în bucătărie’’ este prima apariție editorială a anului 2019, care vede lumina tiparului ca răspuns la nevoia de a pune pe masă produse sănătoase și gustoase pentru noi și copiii noștri. Aceasta este o carte extrem de așteptată, care va surprinde nu doar prin bogăția și diversitatea preparatelor, ci și prin informațiile prezentate și detaliile..

Citeste mai mult

Tincturi vindecătoare

17.01.2019

Bunicile noastre aveau o experiență extrem de bogată legată de amestecuri proprii pentru ceaiuri, tincturi, uleiuri medicinale sau băi medicinale. În cazul unor afecțiuni, natura ne sare în ajutor cu paleta sa bogată de plante medicinale. Dintre remediile casnice consacrate, îți propunem două rețete de tincturi. Tinctura de tătăneasă se folosește pentru frecții &ic..

Citeste mai mult

Noutățile anului 2019

07.01.2019

Bine te-am regăsit!  Îți urăm să scrii cu bucurie un nou capitol în cartea vieții, o nouă poveste despre împlinire și realizări mărețe! La mulți ani! Ne face deosebită plăcere să ne fii alături și în acest an. Un an pe care ni-l dorim cel puțin la fel de bogat în apariții editoriale pentru întreaga familie, ca cel care s-a încheiat. Dintr..

Citeste mai mult

Sărbători fericite!

21.12.2018

Colectivul Editurii Casa îți urează să ai parte de sărbători frumoase alături de cei dragi. La mulți ani! ..

Citeste mai mult

Fii ajutorul lui Moș Crăciun

17.12.2018

Sub bradul de Crăciun, așază o carte pentru copii printre dulciuri și jucării. Descoperă noile cărți cartonate, povești interesante și pachete promoționale pentru zile de sărbătoare! Cărți de pus sub brad pentru întreaga familie! ..

Citeste mai mult

Rețetă pentru masa de sărbători

14.12.2018

De sărbători, te invităm să pui pe masă un preparat nou, după o rețetă cuprinsă în paginile cărții ,,Prepararea mezelurilor în gospodărie''. Pateu de filé în înveliș de ciuperci - 1 filé de porc- 250 g ciuperci champignon- 100 g gălbiori- 1 hașmă- 300 g pastă de carne- 1 ou- 1 pachet foi de plăcintă congelate- sare- piper- măghiran Îndepărtați ..

Citeste mai mult

Piese esentiale in garderoba masculina de iarna

12.12.2018

Imaginea pe care o afiseaza un barbat in societate este foarte importanta, insa un stil vestimentar impecabil, decent, care nu va trece neobservat, nu este dificil de creat. Un gentleman stie ca a fi la moda inseamna, inainte de toate, a avea un stil adecvat, potrivit pentru modul sau de viata si pentru personalitatea sa. Vestimentatia nu trebuie luata foarte in serios, indiferent ca este vorba..

Citeste mai mult

Cărți de pus sub brad

07.12.2018

Cartea poate fi cel mai bun camarad, sfătuitor de nădejde, sursă inepuizabilă de inspirație și cunoaștere, o adevărată comoară pe care o primim întotdeauna cu inima deschisă. Cărți de pus sub brad este frumoasa surpriză pe care am pregătit-o cititorilor noștri, în preajma sărbătorilor. O selecție de carte pentru întreaga familie, cele mai noi titluri pentru ..

Citeste mai mult

Noutăți pentru sacul lui Moș Crăciun

04.12.2018

În preajma sărbătorilor, colecția Junior se îmbogățește cu următoarele trei cărți cartonate: - Dinozaurii - Lumea vehiculelor - Pe șantier Cărțile menționate se află în precomandă până în data de 10 decembrie, având un preț redus cu 30%. Cartea ,,Dinozaurii'' prezintă giganții preistorici atât de îndrăgiți de copii, căutân..

Citeste mai mult

Ultima zi cu reduceri de până la 75%

25.11.2018

Weekendul marilor reduceri se apropie de final! Nu rata oferta specială, alege cărți pentru întreaga familie!    ..

Citeste mai mult

Newsletter