„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută

Edituracasa.ro - Blog

Conni în titluri noi, surprinzătoare!

05.11.2019

Nu de multe ori ai ocazia să le faci celor mici educație financiară cu unelte atât de prietenoase, detaliate, împresurate cu diverse curiozități culturale, dar și idei practice. Prietenii lui Conni se pot bucura acum de un titlu nou, care îi va ghida cu grație prin lumea banilor. „Conni primește bani de buzunar” descrie o altă primă experiență în viața fetiței ..

Citeste mai mult

În premieră în România - titluri clasice și de succes

16.10.2019

Astăzi sărbătorim o apariție editorială care, deși se bucură de un succes răsunător în lume încă din 1981, a ajuns în premieră în țara noastră, la Editura Casa. Este vorba despre unul dintre cele mai populare titluri din seria dedicată micilor animale concepută și ilustrată de Helmut Spanner - „Sunt o pisică mititică”. Cartea cartonată despre pisica cea m..

Citeste mai mult

Vești bune de la Conni

01.10.2019

Seria preferată a micilor cititori - prieteni ai lui Conni, s-a imbogățit cu două titluri noi, proaspete și promițătoare. „Conni merge la școală” descrie în detaliu această experiență importantisimă în viața unui copil. Pregătirile, care încep mult înainte, cu emoția anticipării: „Conni încă nu știe dacă trebuie să se bucure sau nu că merge la șco..

Citeste mai mult

Copiii întreabă, Junior răspunde cu titluri noi!

13.08.2019

Cele două titluri proaspăt apărute în colecția Junior, se ocupă interactiv, ingenios și cu sinceritate, de problemele cunoașterii de sine, ale descoperirii propriului corp, ale recunoașterii culorilor naturii și ale folosirii culorilor în comunicare. Acesta sunt eu și acela ești tu continuă buna tradiție a titlurilor Junior dedicate cunoașterii de sine. Noțiuni simple și totuși esenți..

Citeste mai mult

Cărți pentru "Ce vrei să te faci când vei fi mare?"

13.06.2019

Ce vrei să te faci când vei fi mare? Încă ne mai surprindem uneori căutând un răspuns la această nevinovată întrebare, chiar dacă am devenit între timp părinți și suntem chiar noi cei care le-o punem celor mici. Unele dintre meseriile pe care le vor avea micuții noștri în 15 sau 20 de ani sunt greu de imaginat astăzi, însă există câteva care vor..

Citeste mai mult

Surprize mari pentru cei mici la Bookfest București

24.05.2019

Ediția din acest an a salonului de carte Bookfest București, care se va desfășura între 29 mai și 2 iunie, este una plină de suprize pentru cei mai mici dintre cititorii capitalei! Și e firesc să fie așa, doar 1 iunie e ziua copiilor! De ziua lor, Editura Casa, în parteneriat cu Talente de Năzdrăvani și cu Adina Giurgea va organiza două ateliere inspirate din cele ..

Citeste mai mult

Idei Creative cu animale... îmblânzite!

14.05.2019

Cum îmblânzești un animal sălbatic, exotic, de pădure tropicală sau savană? Cu idei creative, bineînțeles! Există nenumărate tehnici prin care poți crea animale mici, decorative, cu propriile mâini. Seria Idei Creative propune mai multe tipuri, foarte variate, de meșteșuguri pentru crearea micilor vietăți. Sunt tehnici accesibile atât pentru copii, c&a..

Citeste mai mult

A fost odată o mireasă...

06.05.2019

Cea mai fericită zi din viață e precedată de luni în șir de pregătiri, emoții, dubii - multe întrebări și mai puține răspunsuri. Dacă știi o pereche de miri, la începutul peregrinării lor spre ziua luminoasă - "Nunta Visurilor Tale" este cel mai frumos și util cadou pe care îl poți oferi acum. Viitorii miri vor fi conduși pas cu pas prin toate etapele pregătirilor - s..

Citeste mai mult

Ouă de Paști cu stil și inspirație!

23.04.2019

Dacă nu stăpânești arta încondeierii ouălor de Paști, te poți delecta cu altfel de activități artistice în preajma Sfintelor Sărbători! Ouăle încondeiate cu măiestrie vor fi mereu obiectul admirației noastre, însă ce facem acasă, ca parte a pregătirii pentru Paște, este să vopsim ouăle în roșu și, alternativ, alte culori, cu vopsea alimentară, lăsând pe se..

Citeste mai mult

Cele mai frumoase 10 aranjamente de Paști

16.04.2019

Am adunat laolaltă toate cărțile, care te vor ajuta să te pregătești de Paști - de la aranjamente florale, artistice și creative, la decoratul ingenios sau clasic al ouălor.  Cele mai frumoase 10 aranjamente spicuite din cărțile noastre de inspirație și instrucțiuni, vin la pachet cu explicații foarte detaliate, care vor trezi la viață artistul din tine, în pragul Paștilor. ..

Citeste mai mult

Primăveri, planete și rotații în "Anotimpuri"

08.04.2019

Cea mai nouă apariție în colecția Chiț-Chiț citește - cărți de citit cu glas tare - ne povestește despre anotimpuri. Lucruri noi pentru cei mici, despre planetă și natură, și lucruri vechi, de mult uitate, pentru cei mari. Anotimpurile se succed lent și armonios, iar trecerea lor preschimbă mărul din grădină, care oglindește fidel culoarea fiecărui anotimp. Pomul an..

Citeste mai mult

Bobiță, Buburuză și jocul de societate

29.03.2019

Au sosit mult așteptatele noi aventuri cu Bobiță, Buburuză și ceilalți locuitori la firul ierbii, prieteni generoși și însemnați - chiar de sunt mici. „Bobiță, buburuză și jocul de societate” cuprinde două povești proaspete, de sezon.  În Oule de Paști Fermecătoarele fetițe gâze  pregătesc câte un coș de ouă colorate minuțios și cu multă voioși..

Citeste mai mult

Pățaniile noi ale lui Conni

22.03.2019

Colecția Prietena mea Conni, este completată astazi cu două titluri noi, fermecătoare, în care Conni depășește cu brio, ajutată de familie și prieteni, mici probleme delicate, dar și situații care îi dau fiori. „Conni se pierde de mama” începe cu o excursie cât toate zilele în oraș, la cumpărături. Lumea văzută prin ochii micuței Conni seamănă izbito..

Citeste mai mult

Stiluri CASUAL

27.02.2019

Stilul casual a creat nu doar variante, ci şi concepte bine conturate, care pot fi asociate pe de o parte cu o lume a culorilor, iar pe de altă parte cu moduri de viaţă, cu sporturi sau continente. CASUALUL COLORAT, CURAJOS Casualul colorat foloseşte cu plăcere materiale rezistente îmbinându-le adesea cu imprimeuri; galbenul şi verdele sunt prezente adesea alături de..

Citeste mai mult

Altfel de mărțișoare

20.02.2019

Mărțișoarele handmade sunt cele mai frumoase surprize pe care le poți pregăti celor dragi cu prilejul zilei de 1 martie. Alături de mărțișoare, pe baza modelelor prezentate în numeroasele cărți din colecția Idei creative, mai pot fi confecționate felicitări, tablouri sau diverse obiecte decorative. Cartea este poartă spre cunoaștere, cadou potrivit cu o..

Citeste mai mult

Newsletter