„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută
Bărbaţi vs. Femei, Femei vs. Bărbaţi

Bărbaţi vs. Femei, Femei vs. Bărbaţi

Referință: ED-143380
Preț: 19.26 lei 24.08 lei

STOC EPUIZAT

Asta e! In sfarsit, barbatii si femeile si-au trimis doi dintre cei mai de soi reprezentanti sa se infrunte intr-un duel verbal taios de amuzant. Ian Black si Lesley Riddoch dau tot ce au mai bun in aceasta lucrare de un haz nebun, si in care barbatii si femeile sunt prezentati cu toate defectele

mai mult

Asta e! In sfarsit, barbatii si femeile si-au trimis doi dintre cei mai de soi reprezentanti sa se infrunte intr-un duel verbal taios de amuzant. Ian Black si Lesley Riddoch dau tot ce au mai bun in aceasta lucrare de un haz nebun, si in care barbatii si femeile sunt prezentati cu toate defectele si calitatile lor, sub lupa ironiei cand blande, cand incisive. Limbajul spumos al celor doi autori asigura un zambet continuu, de la inceputul lecturii si pana la finele ei. 

Din coltul barbatilor, Ian Black trateaza cu umor diverse probleme spinoase, precum faptul ca cele doua sexe au soferi diferiti, ofera cateva definitii ale jocului intalnirilor amoroase, trateaza problema misoginismului si a vocabularului feminin care-i pune in incurcatura pe cei mai multi reprezentanti ai sexului tare, si multe, multe altele. 

Lesley Riddoch Riddoch pareaza elegant atacurile si ataca fulgerator cele mai sensibile zone masculine, tratand comportamentul de badaran, lenea, obsesia fata de sex si fotbal, casatoria, lipsa de sensibilitate si celelalte slabiciuni ale firii masculine. Colac peste pupaza, toata aceasta confruntare veche de la inceputul umanitatii este redata in cel mai simplu si accesibil limbaj, asezonat cu bancuri dureros de haioase. Cele doua sectiuni ale cartii se adreseaza barbatilor si femeilor deopotriva, o lectura in doi asigurand o experienta de neuitat. Va invitam asadar la runda, pardon, capitolul 1.


Etichete: ,
Autor: Ian Black, Lesley Riddoch
Editura: House of Guides Publishing Group
ISBN: 9786068403588
Nr. pagini: 192 pagini

Recenzii

Newsletter