„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută
Automatizarea clienţilor

Automatizarea clienţilor

Referință: ED-143789
Preț: 29.4 lei 42 lei

STOC EPUIZAT

De ce companii precum Amazon, Apple și multe dintre cele mai promițătoare start-up-uri din Silicon Valley obțin profit folosind modelul de afacere pe bază de abonament? 

Poți afla răspunsul din Automatizarea clienților. Cum să creezi o companie pe bază de abona

mai mult

De ce companii precum Amazon, Apple și multe dintre cele mai promițătoare start-up-uri din Silicon Valley obțin profit folosind modelul de afacere pe bază de abonament? 

Poți afla răspunsul din Automatizarea clienților. Cum să creezi o companie pe bază de abonament în orice domeniu de John Warrillow

 Partea întâi prezintă în linii generale adevărul surprinzător despre cine câștigă în sistemul economic pe bază de abonament și de ce practic fiecare start-up susținut de un capital de risc are un model de afacere bazat pe venituri recurente.

Vei învăța cum modelul de afacere pe bază de abonament face să crească în mod spectaculos valoarea medie a fiecăruia dintre clienții tăi și cum să ajustezi cererea în compania ta, astfel încât să fii în măsură să îți adaptezi oferta. Vei afla de ce clienții automatizați cumpără mai mult decât clienții sporadici și de ce venitul obținut din abonamente e mai constant decât cel obținut dintr-o singură achiziție.

Partea a doua e împărțită în subcapitole despre cele nouă modele de afaceri pe bază de abonament. După cum vei vedea, ai multe opțiuni la dispoziție pentru dezvoltarea unui flux de venituri recurente pentru firma ta. Fie că vrei să îți transformi întreaga afacere sau doar să obții câteva mii de dolari din venituri pasive, vei găsi o mulțime de idei noi pentru a aplica în compania ta modelul de automatizare a clienților.

A treia și ultima secțiune a cărții Automatizarea clienților îți pune la dispoziție planul pe baza căruia să-ți dezvolți propria afacere bazată pe abonament. Vei afla câteva statistici cheie care vor defini viabilitatea abonamentului tău și coeficientul pe care trebuie să îl obții pentru a face să crească beneficiile. Vei învăța psihologia vânzărilor de abonamente și cum poți trece peste ceva ce se numește „lehamitea de abonamente”. 

„Dacă dorești să construiești o afacere cu o fundație sănătoasă și cu servicii extrem de bune oferite clienților săi, atunci această carte este o resursă de neprețuit.” - Bob Burg, coautor al volumului Go-giver și autor al cărții Adversaries into Allies

„Este un lucru rar ca o carte să aibă un impact atât de profund și rapid asupra strategiei unei afaceri. De fapt, a oricărei afaceri.” - Verne Harnish, director executiv al Gazelles și autor al volumelor Scaling Up, The Greatest Business Decisions of All Time și Mastering the Rockefeller Habits


Etichete: ,
Autor: John Warrillow
Editura: Editura ACT şi Politon
Anul apariției: 2017
ISBN: 9786069132463

Recenzii

Newsletter