„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută
Astrologia pentru începători

Astrologia pentru începători

Referință: ED-143391
Preț: 22.02 lei 27.52 lei
CANTITATE:
1
Adaugă în coș

Explorarea hartii astrale nu trebuie sa fie un lucru complicat, asadar in urmatoarele pagini vei descoperi tot ceea ce ai nevoie pentru a-ti usura procesul de intelegere. In mod ideal, acest limbaj al simbolurilor descrie intregul tau potential. Cand o sa iti cercetezi pentru prima data horoscopu

mai mult

Explorarea hartii astrale nu trebuie sa fie un lucru complicat, asadar in urmatoarele pagini vei descoperi tot ceea ce ai nevoie pentru a-ti usura procesul de intelegere. In mod ideal, acest limbaj al simbolurilor descrie intregul tau potential. Cand o sa iti cercetezi pentru prima data horoscopul, o sa te simti ca si cum ai descoperit o harta secreta care te va conduce intr-o calatorie captivanta.

Este posibil sa ai nevoie de ceva timp ca sa te familiarizezi cu astrologia - este un lucru absolut firesc. Asa cum este imposibil sa cunosti pe cineva dintr-o privire, tot la fel poti avea nevoie de o viata ca sa recunosti toate elementele care, te fac sa fii persoana care esti. Nimic nu este scris dinainte. Tot ce ti se intampla in viata este legat de alegerile pe care le-ai facut, de atitudini si de tiparele de gandire. 

Horoscopul este o ilustrare vizuala a potentialului personal. Ai ales acest loc si acest moment pentru a-ti lua destinul in stapanire. Bucura-te de calatorie si descopera-te pas cu pas!


Etichete: ,
Autor: Joann Hampar
Editura: House of Guides Publishing Group
ISBN: 9786068403571
Nr. pagini: 224 pagini

Recenzii

Newsletter