„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută
Antrenamentul condamnaţilor

Antrenamentul condamnaţilor

Referință: ED-143223
Preț: 28.84 lei 48.07 lei
CANTITATE:
1
Adaugă în coș

După ce-şi petrece peste două decenii din viaţă în câteva din cele mai dure penitenciare americane, Paul Wade publică  „Antrenamentul condamnaţilor”,  o carte de excepție ce prezintă un program de antrenament ce constă în exerciţii fizice cu prop

mai mult

După ce-şi petrece peste două decenii din viaţă în câteva din cele mai dure penitenciare americane, Paul Wade publică  „Antrenamentul condamnaţilor”,  o carte de excepție ce prezintă un program de antrenament ce constă în exerciţii fizice cu propria greutate . Autorul demonstrează că poţi obţine rezultate extraordinare în sport fără ajutorul aparatelor, ci doar folosindu-ţi propriul corp, reînviind aşa-numitul antrenament calistenic.

Bazându-se pe propria experienţă acumulată în regimul de detenţie şi folosindu-şi creativitatea, autorul propune un sistem de antrenament pe cât de simplu, pe atât de eficient, care oferă tuturor un gen de pregătire fizică cu beneficii garantate asupra sănătăţii şi cu performanţe incredibile. Demn de menţionat este faptul că spre deosebire de izolarea muşchilor, pe care o realizează exerciţiile cu greutăţi şi aparate, exerciţiile cu propria greutate te transformă într-un întreg, într-o maşinărie complexă şi rezistentă.

Exerciţiile - genuflexiuni, flotări, tracţiuni, ridicări de picioare, pod - sunt prezentate în toate variantele lor posibile, de la cele mai simple la cele mai complexe, menţionând de fiecare dată grupele de muşchi puse în mişcare, metodele de dozare a efortului, precum şi mijloacele de perfecţionare pentru cei care-şi doresc mai mult.

Cartea „Antrenamentul condamnaţilor” se adresează nu doar sportivilor de performanţă, ci şi celor amatori, bărbaţilor şi femeilor deopotrivă, celor tineri ca şi celor mai în vârstă - într-un cuvânt, tuturor celor care sunt conştienţi de faptul că o minte sănătoasă nu poate exista decât într-un corp sănătos.

 

Alătură-te grupului Antrenamentul condamnatilor de pe Facebook: https://www.facebook.com/groups/773844502660624/


Etichete: ,
Autor: Paul Wade
Editura: Editura Casa
Anul apariției: 2014
ISBN: 9786068527406
Nr. pagini: 336 pagini

Recenzii

Newsletter