„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută
Antidotul. O poveste de Hollywood

Antidotul. O poveste de Hollywood

Referință: ED-143418
Preț: 8 lei 10 lei

STOC EPUIZAT

Autorul, scenarist, realizator si actor este cunoscut mai ales pentru filmele Quasimodo d’El Paris, Ma femme s’appelle... Maurice, L’incontrôlable. 

In aceasta comedie neagra plina de suspans, un omagiu adus Agathei Christie, Raffy Shart contureaza un po

mai mult

Autorul, scenarist, realizator si actor este cunoscut mai ales pentru filmele Quasimodo d’El Paris, Ma femme s’appelle... Maurice, L’incontrôlable. 

In aceasta comedie neagra plina de suspans, un omagiu adus Agathei Christie, Raffy Shart contureaza un portret extrem de acid al mediului cinematografic. 

Viata bate filmul? Sau filmul bate viata? Trei cupluri sunt in drum spre o insula unde-i asteapta Gloria, o vedeta internationala care, dupa o perioada lunga de stat in umbra, tocmai a reinnodat legatura cu succesul. Un producator de la Hollywood si sotia lui, un agent londonez si sotia, critic de cinema, un regizor parizian si asistentul sau, toti s-au reunit intr-un nou proiect, si toti se bucura sa reia legatura cu Gloria. Au nevoie de ea ca sa-si relanseze carierele, aflate in declin. Dar nimic nu se petrece asa cum fusese prevazut. De-abia ajunsi la vila actritei, unul dintre ei moare. Iar Gloria le marturiseste crudul adevar: i-a otravit pe toti. Daca vor antidotul, au o ora la dispozitie ca s-o convinga ca merita sa traiasca. 

Cartea a avut un asa de mare succes critic, incat autorul negociaza ecranizarea si a realizat deja o dramatizare cu acelasi nume care se joaca si pe scenele de teatru de la noi din tara.


Etichete: ,
Autor: Raffy Shart
Editura: House of Guides Publishing Group
Anul apariției: 2015
ISBN: 9786069397909
Nr. pagini: 128 pagini

Recenzii

Newsletter