„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută
Animãluţe vesele din hârtie - Idei Creative 63

Animãluţe vesele din hârtie - Idei Creative 63

Referință: ED-143173
Preț: 4.82 lei 13.39 lei
STOC EPUIZAT

Hârtia reprezintă o materie primă cu multiple întrebuinţări în lucrul manual. Ea se rupe, se mototoleşte, se taie, se lipeşte şi bineînţeles se pliază. În această carte am adunat modele cu animăluţe a căror formă de bază se pliază, după care se finis

mai mult

Hârtia reprezintă o materie primă cu multiple întrebuinţări în lucrul manual. Ea se rupe, se mototoleşte, se taie, se lipeşte şi bineînţeles se pliază. În această carte am adunat modele cu animăluţe a căror formă de bază se pliază, după care se finisează prin lipire. În final se desenează cu markerul trăsăturile feţei figurinelor şi restul detaliilor. Animăluţele realizate: văcuţe, pinguini, raţe, puişori, căluţi şi păsărele, vor constitui jucării drăgălaşe pentru copii.

Plierea hârtiei este o activitate care aduce multe bucurii şi satisfacţii copiilor, în timp ce le dezvoltă aptitudinile manuale.

Recomandăm acest volum grădiniţelor şi şcolilor, deoarece materia primă se procură uşor, animăluţele vesele, colorate după placul inimii, putând constitui tema unor ateliere de creaţie cu siguranţă reuşite.


Etichete: ,
Autor: Maria-Regina şi Michael Altmeyer
Editura: Editura Casa
Colecția: Idei creative
Anul apariției: 2012
ISBN: 9786068189680
Nr. pagini: 32 pagini

Recenzii

Newsletter