„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută
Animale din lânã filţuitã - Idei creative 93

Animale din lânã filţuitã - Idei creative 93

Referință: ED-143143
Preț: 4.82 lei 13.39 lei
CANTITATE:
1
Adaugă în coș

Filţuirea sau împâslirea este un meşteşug tradiţional păstrat până în zilele noastre în mai multe culturi. Există două tehnici cunoscute: filţuirea lânii în apă călduţă cu săpun şi filţuirea uscată cu un ac special. Metoda din urmă este

mai mult

Filţuirea sau împâslirea este un meşteşug tradiţional păstrat până în zilele noastre în mai multe culturi. Există două tehnici cunoscute: filţuirea lânii în apă călduţă cu săpun şi filţuirea uscată cu un ac special. Metoda din urmă este mult mai practică, ea stând la baza confecţionării modelelor din această carte. Acul de filţuit prezintă în partea de jos, aproape de vârful său ascuţit, câteva cârlige sub acţiunea repetată a cărora firele de lână se îndeasă, se împâslesc.

Această tehnică poate fi uşor învăţată chiar şi de către copii, însă trebuie să le atragem atenţia asupra pericolului folosirii acului ascuţit; de aceea ei trebuie să fie foarte atenţi, pentru a evita accidentele. În paginile următoare veţi descoperi mai multe modele de animale simpatice, care pot deveni jucării sau cadouri deosebite. Porcuşori de Guineea, pisicuţe jucăuşe, iepuraşi, şoricei, oiţe, căluţi zebra, girafe şi alte asemenea animăluţe pufoase pot fi realizate, urmând paşii descrişi în carte şi şabloanele aferente spre încântarea celor care le realizează şi a celor care le primesc în dar.


Etichete: ,
Autor: Monika Dillbaum
Editura: Editura Casa
Colecția: Idei creative
Anul apariției: 2014
ISBN: 9786068527451
Nr. pagini: 32 pagini

Recenzii

Newsletter