„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută
Adolescenţa pe înţelesul tuturor

Adolescenţa pe înţelesul tuturor

Referință: ED-143813
Preț: 14.4 lei 18 lei
CANTITATE:
1
Adaugă în coș

Adolescenta este o perioada de tranzitie care nu poate fi evitata nici de copii, dar nici de parinti. Nimeni nu i se poate sustrage.

Este o etapa a marilor realizari, dar si una a tachinarilor, revoltei, incertitudinii, schimbarilor de toate felurile. Iar

mai mult

Adolescenta este o perioada de tranzitie care nu poate fi evitata nici de copii, dar nici de parinti. Nimeni nu i se poate sustrage.

Este o etapa a marilor realizari, dar si una a tachinarilor, revoltei, incertitudinii, schimbarilor de toate felurile. Iar pentru a putea trece cu bine prin ea, uneori este nevoie de un mic sfat util si bine plasat. Iata motivul pentru care cele doua autoare doresc sa vina in intampinarea cititorilor, iar pentru a realiza acest lucru au decis sa le impartaseasca din experientele personale si trairile pe care le-au avut crescandu-si proprii copii.

Pe langa sfaturi de bun simt, cartea cuprinde si explicatii stiintifice extrem de interesante, precum cele legate de modul de dezvoltare a creierului, care pot ajuta la o mai buna intelegere a comportamentului adolescentin si a teribilismului specific varstei.

Rolul parintilor, increderea si dialogul, somnul, stresul, experimentarea dezamagirilor diverse, infruntarea inamicilor, sexualitatea sunt doar cateva dintre problemele tratate cu seriozitate in paginile acestui ghid, al carui avantaj major il constituie explicatiile clare, sprijinite de exemple preluate din realitate, rasfoirea lui putand ajuta in luarea unor decizii rapide in anumite situatii mai mult sau mai putin importante.


Etichete: ,
Autor: Louise St.Pierre, Sylvie Dagenais
Editura: House of Guides Publishing Group
Anul apariției: 2010
ISBN: 978-606-51-3133-0
Nr. pagini: 136 pagini

Recenzii

Newsletter