„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută
Accesorii mignone din pastă polimer - Idei creative 92

Accesorii mignone din pastă polimer - Idei creative 92

Referință: ED-143144
Preț: 4.82 lei 13.39 lei
CANTITATE:
1
Adaugă în coș

Cartea de faţă cuprinde o selecţie de accesorii confecţionate din pastă de modelat Fimo cu uscare la cuptor. Pasta Fimo seamănă foarte mult cu plastilina copilăriei noastre, doar că este putin mai uşor de modelat şi nu este la fel de sfărâmicioasă. Este, de fapt, un clei polime

mai mult

Cartea de faţă cuprinde o selecţie de accesorii confecţionate din pastă de modelat Fimo cu uscare la cuptor. Pasta Fimo seamănă foarte mult cu plastilina copilăriei noastre, doar că este putin mai uşor de modelat şi nu este la fel de sfărâmicioasă. Este, de fapt, un clei polimeric, disponibil în orice culoare. Figurinele mărunte – ce reprezintă animale, fructe, prăjituri – pot fi utilizate ca cercei, medalioane, brăţări, inele sau ornamente pentru telefoane mobile. Varietatea bijuteriilor selectate le va permite chiar şi celor mai pretenţioşi să îşi găsească modele pe plac.

Descrierile, fotografiile şi schiţele detaliate dau posibilitatea până şi începătorilor să obţină rezultate mai mult decât satisfăcătoare. După deprinderea paşilor de lucru, daţi frâu liber imaginaţiei şi creaţi-vă modelele proprii, după preferinţele personale. Figurinele vesele în miniatură pot deveni cadouri simpatice de Mărţişor, zile de naştere sau chiar de Crăciun.


Etichete: ,
Autor: Simone Beck
Editura: Editura Casa
Colecția: Idei creative
Anul apariției: 2014
ISBN: 9786068527444
Nr. pagini: 32 pagini

Recenzii

www.mamadeprofesie.ro - Mărțișoare speciale realizate alături de copii

Newsletter