„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută
600 de sfaturi pentru vânători
600 de sfaturi pentru vânători
600 de sfaturi pentru vânători
-29%
600 de sfaturi pentru vânători
600 de sfaturi pentru vânători
600 de sfaturi pentru vânători

600 de sfaturi pentru vânători

Referință: ED-143234
Preț: 49.63 lei 69.9 lei
CANTITATE:
1
Adaugă în coș

Vânătoarea este o îndeletnicire ancestrală, care a asigurat practic nu doar evoluţia, ci şi supravieţuirea rasei umane. În prezent, noţiunea de vânătoare practicată de oameni se referă la acţiunea efectuată în condiţiile legii, spre deosebire de braconaj,

mai mult

Vânătoarea este o îndeletnicire ancestrală, care a asigurat practic nu doar evoluţia, ci şi supravieţuirea rasei umane. În prezent, noţiunea de vânătoare practicată de oameni se referă la acţiunea efectuată în condiţiile legii, spre deosebire de braconaj, în care se obţin aceleaşi efecte, dar în mod ilegal.

Cartea de faţă se doreşte un ghid atât pentru vânătorii începători, aflaţi la primele încercări cinegetice, cât şi pentru cei avansaţi, care cu siguranţă doresc să-şi perfecţioneze tactica de vânătoare şi să acumuleze cunoştinţe noi.

Pas cu pas, cititorii sunt introduşi în această lume - atât de veche şi în acelaşi timp mereu surprinzătoare - prezentându-li-se, pentru început, instrumentarul de vânătoare şi echipamentul de care au nevoie, inclusiv întreţinerea acestora, precum şi instrucţiuni de ochire şi de tragere eficiente. Un capitol aparte se ocupă de momeli şi capcane pentru vânat, descriindu-se mai multe tipuri de chemători pentru vulpi şi mistreţi.

N-au fost uitate sfaturile referitoare la menţinerea rezistenţei şi a tonusului vânătorului angajat la drumuri lungi şi riscante prin pădure sau pe terenuri dificile, şi nici noţiunile legate de tratarea şi păstrarea îndelungată a trofeelor de vânătoare. Îngrijirea câinilor de vânătoare în timpul „misiunii" constituie subiectul unui capitol aparte.

Într-un stil savuros, autorii dezvăluie o serie de trucuri pe care le pot aplica vânătorii pentru a-şi face viaţa mai uşoară în mijlocul naturii şi totodată pentru a eviscera vânatul şi a conserva în mod optim carnea de vânat.


Etichete: ,
Autor: Gert G. von Harling, Carsten Bothe
Editura: Editura Casa
Anul apariției: 2016
ISBN: 9786068527994
Nr. pagini: 256 pagini

Recenzii

Newsletter