„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută
1001 feluri de a te motiva pe tine și pe ceilalţi

1001 feluri de a te motiva pe tine și pe ceilalţi

Referință: ED-143844
Preț: 18.88 lei 23.6 lei

STOC EPUIZAT

In aceasta carte Sang H. Kim, unul dintre cei mai importanti vorbitori motivationali din lume, te invata cum sa scoti la lumina scanteia care te poate motiva in drumul tau spre succes. Cheia succesului sau, in opinia lui, e gasirea motivatiei necesare pentru a profita de fiecare zi si de fie

mai mult

In aceasta carte Sang H. Kim, unul dintre cei mai importanti vorbitori motivationali din lume, te invata cum sa scoti la lumina scanteia care te poate motiva in drumul tau spre succes. Cheia succesului sau, in opinia lui, e gasirea motivatiei necesare pentru a profita de fiecare zi si de fiecare ora. 

O sa descoperi aici cum poti sa te automotivezi, sa-ti motivezi colegii, subordonatii, membrii echipei, angajatii, clientii si chiar seful pentru a obtine rezultatele care iti vor face viata mai usoara si mai implinita.

Citind aceasta lucrare vei putea sa iti stabilesti ferm obiectivele, sa faci primii si cei mai importanti pasi spre indeplinirea lor, sa devii mai creativ, mai hotarat, mai stapan pe situatie si vei reusi toate acestea intelegand ca motivatia este forta din spatele satisfacerii oricarei nevoi. 

 

Autorul a intocmit aceasta compilatie de sfaturi si indemnuri motivationale dupa ce timp de peste 10 ani a predat metodele sale sub forma de cursuri private si seminarii la care au participat: atleti si antrenori de la loturile olimpice, directori de firme, profesori si profesionisti din diverse domenii.


Etichete: ,
Autor: Sang H. Kim
Editura: House of Guides Publishing Group
Anul apariției: 2012
ISBN: 9786068403014
Nr. pagini: 158 pagini

Recenzii

Newsletter