„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută

Termeni și condiții

Magazinul online edituracasa.ro este deţinut şi administrat de SC Editura Casa Srl cu sediul în Oradea, str. Sf. Apostol Andrei nr. 25, CUI RO 25452478, J05/606/2009, cu capital social în valoare de 45.000 lei, tel.: 0359 464 363, fax: 0359 800 941; e-mail: info@edituracasa.ro

Utilizarea site-ului edituracasa.ro echivalează cu citirea, înţelegerea şi acceptarea termenilor şi condiţiilor de mai jos de către fiecare client.

Edituracasa.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor de pe aceast site, dar, în cazuri excelpţionale pot exista incorcondanţe datorate unor erori de procesare. Edituracasa.ro va putea modifica şi actualiza în orice moment continutul site-ului, termenii şi condiţiile de utilizare, fără niciun fel de notificare prealabilă. În caz de neînţelegeri, se aplică Termenii şi condiţiile valabile în momentul comenzii.

Procedura de comandă

Comenzile se pot transmite online, prin intermediul Coşului de cumpărături, prin e-mail sau prin telefon.

Pentru comenzile online, este necesară crearea unui cont. Pentru a simplifica procedura de creare a contului, clientul se poate loga cu oricare dintre adresele de e-mail aferente conturilor de Google, Facebook sau Microsoft. Informaţiile personale şi adresele de livrare se completează şi se actualizează de către Client.

Cărţile alese se adaugă în coşul de cumpărături, care se poate vizualiza şi modifica. După finalizarea comenzii, clientul va primi un e-mail de confirmare din partea Editurii.

Prin finalizarea comenzii, clientul garantează ca toate informaţiile furnizate sunt reale şi corecte, în caz contrar va suporta consecintele acestor erori: comenzi întârziate, plăţi refuzate, etc.

Editura Casa îşi rezervă dreptul de a refuza o comandă în urma transmiterii unei notificări prealabile adresate clientului, fără a exista obligaţii între părţi şi fără ca vreo parte să pretindă orice fel de daune, în următoarele situaţii:

Modalităţi de transport

Clientul poate alege dintre următoarele modalităţi de transport:

1. Curier rapid - livrare la domiciliu, durata transportului 1-2 zile lucrătoare din momentul confirmării comenzii. În cazul plăţilor cu card bancar, durata transportului se calculează din momentul confirmării plăţii. Cost: 17 lei (TVA inclus) pentru localităţile din aria de acoperire a curierului Cargus. Localităţile deservite se pot vizualiza aici.

Pentru localităţile neincluse în aria de acoperire Cargus, comanda se va livra prin Posta Atlassib sau prin Posta Romana, in functie de alegerea clientului. 

Pentru comenzile cu valoare de peste 250 lei, transportul este gratuit.

2. Preluare colet la sediul editurii (Oradea, str. Sf. Apostol Andrei nr. 25).

Modalităţi de plată

  1. Plata la livrare. Plata se efectuează în sistem ramburs în momentul preluării comenzii de la curier. În cazul preluării coletului de la sediul editurii plata se face în numerar.
  2. Online – plată cu cardul de debit/credit. Pentru finalizarea corectă a tranzacţiei, trebuie să furnizaţi numele înscris pe card, codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe faţa cardului, fără spaţii), data de expirare şi ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscripţionate pe banda cu semnătura proprietarului. Pentru siguranţa plătilor online, Editura Casa utilizează serviciile prestatorului de plăţi mobilpay™.

Returnarea produselor

Editura Casa va respecta prevederile Legii 51/2003 pentru aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanţă, ceea ce conferă cumpărătorului (numai în condiţiile actului normativ menţionat) dreptul ca în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produselor cumpărate, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv, să returneze produsele cumpărate. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, în ambalajul original şi doar dacă acestea nu au suferit deteriorări, urmând să primească în termen de 30 de zile de la denunţarea unilaterală formulată în scris (document semnat de cumpărător şi transmis electronic sau prin poştă cu confirmare de primire) contravaloarea comenzii. Editura Casa are dreptul ca atunci când consideră că acţiunile clientului au fost cu rea-voinţă să solicite acestuia daune interese, în condiţiile legislaţiei în vigoare.

Prelucrarea datelor personale

Editura Casa respectă drepturile utilizatorilor conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, a Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, precum şi a Ordonanţei nr. 130/2000 privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanţă cu modificările ulterioare.

Scopul colectării informaţiilor pesroanele este intocmirea facturilor şi a documentelor de transport. Refuzul clientului de a frunzia aceste date determină imposibilitatea trimiterii comenzilor.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi nu vor fi communicate altor destinatari.

După crearea contului de client acesta poate opta pentru primirea newsletter-ului editurii. În cazul în care nu se doreşte acest lucru, se va debifa căsuţa aferentă.

Editura Casa nu solicită clienţilor săi prin niciun mijloc de comunicare informaţii confidenţiale, date despre conturi bancare, parole personale etc. În cazul în care clientul le divulgă unor terti, acesta va suporta consecinţele acţiunii sale. Astfel, în cazuri de divulgare a acestor date, Editura Casa nu poate fi considerată răspunzătoare pentru niciun fel de prejudicii.

Soluţionarea conflictelor

Eventualele conflicte izvorâte în legătură cu aceşti termeni şi condiţii se vor soluţiona pe cale amiabilă între părţi, iar în caz de neînţelegere de către instanţele judecătoreşti competente din Oradea, judeţul Bihor.

Accesul la site

Utilizatorii site-ului edituracasa.ro pot posta comentarii, impresii, sugestii, întrebări şi alte mesaje atâta timp cât limbajul folosit este unul civilizat, iar conţinutul nu este ilegal , discriminatoriu, rasist, ameninţător, obscen, pervers, jignitor, calomnios şi nu încalcă drepturile de proprietate individuală, drepturile de autor, drepturile de confidenţialitate, drepturile de publicitate sau oricare alte drepturi de proprietate ale celorlalţi.

Newsletter