Preţ redus! Mai frumoasă fără bisturiu Vizualizează mai mare

Mai frumoasă fără bisturiu

ED-142669

Modalităţi de transport Durată transport Cost transport
Preluare colet la sediul editurii Pe loc Gratuit
Curier rapid Cargus 1-2 zile lucrătoare 16,00 lei *
Gratuit la comenzi de peste 250,00 lei
Poşta Atlassib 11,00 lei *
Gratuit la comenzi de peste 150,00 lei

15,41 lei

-20%

19,27 lei

Descriere

Autor Patrick Bowler
Editura House of Guides Publishing Grup
ISBN 9786065130876
Nr. pagini 256

Mai multe informaţii

Fii cu 10 ani mai tanara! Ghid de metode nonchirurgicale ar trebui sa-şi gaseasca loc in biblioteca oricarei femei, indiferent de varsta. Spunem acest lucru pentru ca autorul, dr. Patrick Bowler, ne prezinta diverse metode de tratament nonchirurgical pentru o multitudine de probleme care pot aparea atat la adolescente, cat şi la persoanele mature - de la acnee, cuperoze, pistrui, pilozitate şi hiperhidroza, pana la pete cutanate, pistrui sau riduri.

Cartea este structurata simplu, abordand diverse parti ale corpului şi tratamentele ce pot fi aplicate in functie de afectiune, putand sa ne oprim exact la ceea ce ne intereseaza şi fara sa fim nevoiti sa citim nimic in plus sau sa bajbaim dupa informatia cautata. Fiecare sectiune prezinta mai intai posibilele probleme ce pot aparea in zona respectiva a corpului (ochi, frunte, obraji, gat, trunchi ş.a.), trecand apoi la posibilele tratamente nonchirurgicale care sunt indicate pentru rezolvarea lor.

Autorul nu uita sa precizeze riscurile fiecarei proceduri şi, in plus, durata efectelor tratamentului. in partea a doua a cartii sunt prezentate principalele tratamente nonchirurgicale folosite pentru corectarea unor defecte sau chiar vindecarea unor afectiuni, cum ar fi injectarea de botox, exfolierile, folosirea laserului, tratamente pe care dr.Bowler le-a aplicat cu succes pacientilor sai. De altfel, autorul nu uita sa presare - aducand o nota de culoare - marturii ale unor foşti pacienti, sub forma unor istorioare zglobii şi uneori chiar picante.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Mai frumoasă fără bisturiu

Mai frumoasă fără bisturiu

Toate drepturile rezervate © SC Editura Casa Srl