Preţ redus! Copilul tău trebuie să doarmă Vizualizează mai mare

Copilul tău trebuie să doarmă

ED-142619

Modalităţi de transport Durată transport Cost transport
Preluare colet la sediul editurii Pe loc Gratuit
Curier rapid Cargus 1-2 zile lucrătoare 16,00 lei *
Gratuit la comenzi de peste 250,00 lei
Poşta Atlassib 11,00 lei *
Gratuit la comenzi de peste 150,00 lei

20,42 lei

-20%

25,53 lei

Descriere

Autor Cathryn Tobin
Editura House of Guides Publishing Grup
ISBN 9786065130517
Nr. pagini 208

Mai multe informaţii

Cum ar fi să afli că am descoperit un secret care îi face pe bebeluşi să doarmă toată noaptea - şi că folosind sfaturile din această carte vei obţine rezultate chiar din prima seară?

Dacă perspectiva nopţilor nedormite, a plânsetelor neîncetate ale bebeluşului tău şi a epuizării te îngrozeşte, atunci află că a apărut un remediu pentru ele: Copilul tău trebuie să doarmă. Dr. Cathryn Tobin a scris această carte pentru a te ajuta să previi toate aceste probleme, până acum inerente, ale părinţilor de pretutindeni.

Prin această carte, ea a reuşit să ofere o strategie nouă şi inovativă pentru ca bebeluşii să înveţe să doarmă singuri, chiar din primele luni de viaţă. Dr. Tobin începe prin identificarea greşelilor celor mai comune pe care le-ai putea face în încercarea ta de a induce somnul bebeluşului tău şi atrage atenţia asupra pericolelor lipsei de somn asupra celor mici.

Autoarea descoperă apariţia unei perioade optime, în general între săptămânile 6 şi 8, în care bebeluşul tău va putea învăţa să adoarmă singur. Prin urmarea unui plan de 7 zile, vei putea profita de această perioadă unică în viaţa copilului tău, iar el va putea dormi pe tot parcursul nopţii, în cel mai scurt timp posibil.

Descoperă cele mai noi strategii prin care vei regla programul de somn al bebeluşului tău, chiar din primele luni! Această carte îţi va arăta cu să-ţi faci copilul să doarmă mult şi liniştit, cum să eviţi greşelile cele mai frecvente pe care e fac părinţii grijulii şi cum să valorifici perioada optimă pentru a-i dezvolta celui mic, încă de la început, capacitatea de a adormi singur.

Cathryn Tobin este medic pediatru şi membru al Societăţii Canadiene de Pediatrie şi a Colegiului Regal de MEdici şi Chirurgi din Canada. De mai bine de 20 de ani este expert în problemele parentale.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Copilul tău trebuie să doarmă

Copilul tău trebuie să doarmă

Toate drepturile rezervate © SC Editura Casa Srl