Preţ redus! Iluziile infidelităţii Vizualizează mai mare

Iluziile infidelităţii

ED-142570

Modalităţi de transport Durată transport Cost transport
Preluare colet la sediul editurii Pe loc Gratuit
Curier rapid Cargus 1-2 zile lucrătoare 16,00 lei *
Gratuit la comenzi de peste 250,00 lei
Poşta Atlassib 11,00 lei *
Gratuit la comenzi de peste 150,00 lei

3,86 lei

-20%

4,82 lei

Descriere

Autor Yvon Dallaire
Editura House of Guides Publishing Grup
ISBN 9786069281338
Nr. pagini 88

Mai multe informaţii

Infidelitatea este una dintre cele mai mari si dureroase incercari prin care poate trece un cuplu. Acest fenomen, totodata frecvent intalnit si tabu, care se practica, dar se tine sub tacere, are intotdeauna urmari neplacute asupra celor implicati.

In acest ghid concentrat, Yvon Dallaire, bazandu-se pe cei 30 de ani de experienta ca psiholog, sexolog, autor si conferentiar de talie internationala, ofera cateva raspunsuri la unele dintre intrebarile care ne trec tuturor prin minte la un moment dat. Care sunt semnele dupa care putem recunoaste persoana infidela? Care sunt ideile preconcepute referitoare la acest fenomen? Cum sa reactionez la infidelitatea partenerului meu? A cui e vina? Cuplul poate supravietui infidelitatii? Cum stiu daca trebuie sa rup legatura in urma unei infidelitati? Poate fi prevenita infidelitatea? La toate aceste intrebari si la multe altele autorul ofera raspunsuri, sustinandu-si ideile cu marturii, chestionare si teste pentru evaluarea fidelitatii sau a infidelitatii.

In opinia autorului, trebuie sa stim, de la bun inceput, ca nimeni nu este infidel daca este cu adevarat fericit, doar daca nu cumva este masochist sau autodistructiv...

Fara a absolvi de vina persona infidela, totusi, nu exista un vinovat si o victima in cazul infidelitatii conjugale, ci doi realizatori, doi actori si… doi perdanti (asta daca nu ai de-a face cu un infidel cronic sau cu un psihopat). Desigur, persoana inselata nu si-a „impins“ la propriu partenerul in bratele celuilalt, dar este vinovata in egala masura de falimentul relational care sta la baza infidelitatii partenerului.

In final, concluzia pe care ne-o impartaseste autorul este ca greseala nu consta neaparat in infidelitatea in sine, cat in credinta ca este fara urmari sau ca poate fi „preafericita“, si in refuzul de a invata din aceasta incercare.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Iluziile infidelităţii

Iluziile infidelităţii

Toate drepturile rezervate © SC Editura Casa Srl