Preţ redus! Bărbaţi vs. Femei, Femei vs. Bărbaţi Vizualizează mai mare

Bărbaţi vs. Femei, Femei vs. Bărbaţi

ED-142694

Modalităţi de transport Durată transport Cost transport
Preluare colet la sediul editurii Pe loc Gratuit
Curier rapid Cargus 1-2 zile lucrătoare 16,00 lei *
Gratuit la comenzi de peste 250,00 lei
Poşta Atlassib 11,00 lei *
Gratuit la comenzi de peste 150,00 lei

19,26 lei

-20%

24,08 lei

Descriere

Autor Ian Black, Lesley Riddoch
Editura House of Guides Publishing Grup
ISBN 9786068403588
Nr. pagini 192

Mai multe informaţii

Asta e! In sfarsit, barbatii si femeile si-au trimis doi dintre cei mai de soi reprezentanti sa se infrunte intr-un duel verbal taios de amuzant. Ian Black si Lesley Riddoch dau tot ce au mai bun in aceasta lucrare de un haz nebun, si in care barbatii si femeile sunt prezentati cu toate defectele si calitatile lor, sub lupa ironiei cand blande, cand incisive. Limbajul spumos al celor doi autori asigura un zambet continuu, de la inceputul lecturii si pana la finele ei.

Din coltul barbatilor, Ian Black trateaza cu umor diverse probleme spinoase, precum faptul ca cele doua sexe au soferi diferiti, ofera cateva definitii ale jocului intalnirilor amoroase, trateaza problema misoginismului si a vocabularului feminin care-i pune in incurcatura pe cei mai multi reprezentanti ai sexului tare, si multe, multe altele.

Lesley Riddoch Riddoch pareaza elegant atacurile si ataca fulgerator cele mai sensibile zone masculine, tratand comportamentul de badaran, lenea, obsesia fata de sex si fotbal, casatoria, lipsa de sensibilitate si celelalte slabiciuni ale firii masculine. Colac peste pupaza, toata aceasta confruntare veche de la inceputul umanitatii este redata in cel mai simplu si accesibil limbaj, asezonat cu bancuri dureros de haioase. Cele doua sectiuni ale cartii se adreseaza barbatilor si femeilor deopotriva, o lectura in doi asigurand o experienta de neuitat. Va invitam asadar la runda, pardon, capitolul 1.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Bărbaţi vs. Femei, Femei vs. Bărbaţi

Bărbaţi vs. Femei, Femei vs. Bărbaţi

Toate drepturile rezervate © SC Editura Casa Srl