Carti hobby, bricolaj, lucru manual, gradinarit direct de la editura. Colectii: Idei Creative, Gradina noastra, Mesterul priceput.

Ötletbörze
Creare cont | Parolă nouă
În coşul dvs. sunt 0 articole în valoare de 0 lei.
Coşul dvs.  |  Finalizare comandă
Categorii
Edituri
Facebook
Alăturaţi-vă Editurii Casa pe Facebook!
Top 5
1 Scrapbooking - minunăţii din hârtie - Idei creative 91
Virág Éva
2 Quilling pentru copii - Idei creative 90
Gudrun Schmitt
3 Ouă de Paşti cu motive florale - Idei creative 89
Pia Pedevilla
4 Decoraţiuni florale de Paşti - Idei creative 72
Radics Mária
5 Jucării din cofraje de ouă - Idei creative 73
Armin Taubner
2014-04-17 12:32:37

 

 

Echipa Editurii Casa vă urează tuturor un Paște fericit alături de cei dragi, liniște în suflet și bucurii zilnice!

 

casa_husveti uvdozlet.jpg


 

2014-04-16 13:03:25

Așa cum bănuim că v-ați așteptat, nu puteam lăsa să treacă Sărbătorile de Paști fără să vă oferim un mic cadou, motiv pentru care v-am pregătit promoția „Prinde reducerea de Paști!”.

Trebuie să vă mai spunem că, pe la Editura Casa, iepurașul a venit puțin mai devreme și a adus cu el câțiva prieteni, dar ei au chef de joacă, aşa că, s-au ascuns printre categorii. Cei care ne vor ajuta să îi găsim, vor primi o... recompensă.

Așadar, în perioada 17 – 22 aprilie, „răsfoiți” site-ul Editurii Casa și găsiți iepurașii ascunși printre categorii. Sunt cinci în total și fiecare poartă cu el o literă. Literele inscripționate pe iepurași alcătuiesc un cod. Literele găsite se vor salva în câmpul de sub bara de meniuri. Descoperiți codul, iar noi vă răsplătim cu o reducere de 30% la orice comandă trimisă în perioada promoției „Prinde reducerea de Paști!”.

Important!

Iepurașii sunt vizibili doar pentru utilizatorii logați pe site!
Codul format din literele găsite se introduce în câmpul „Cupon”, înainte de trimiterea comenzii!
casa_husvet.jpg


Vă recomandăm câteva volume de sezon, cum ar fi Ouă de Paști cu motive florale, Decoraţiuni florale de Paşti sau Ouă de Paşti, dar și altele similare din colecția Idei Creative. Sau puteți profita de moment pentru a achiziționa orice volum din colecțiile Micul atelier, Grădina noastră, Meșterul priceput și Universul fotografiei digitale.

Vă dorim spor la pregătirile pentru Paști și Sărbători cât mai fericite și liniștite alături de cei dragi!

2014-04-14 12:52:38

Colecția Idei creative s-a îmbogățit, de curând, cu două titluri noi: Quilling pentru copii, de Gudrun Schmitt, și Scrapbooking – minunății din hârtie, de  Virág Éva. Cele două cărți se adresează persoanelor pasionate de handmade dar și celor care doresc să-și îndrume copiii sau elevii spre astfel de activități.

 

Quilling pentru copii, de Gudrun Schmitt - Idei creative 90

Quillingul este o tehnică extrem de răspândită și populară în zilele noastre. Fâşiile quilling se pot procura din toate magazinele hobby și se spiralează cu o unealtă simplă, care se poate confecţiona şi manual. Fâșiile se modelează în mai multe moduri iar în final se lipesc pe suprafeţele dorite. Cu această tehnică se pot decora cutii, gentuţe, felicitări și multe altele.

Cu scopul de a face cunoscută această tehnică și în rândul copiilor, autoarea a ales pentru această carte doar modele potrivite vârstei lor. Figurinele şi ornamentele date ca exemple în carte pot fi confecţionate cu uşurinţă de mânuţele lor. Volumul este ideal pentru școlari deoarece această tehnică le dezvoltă celor mici aptitudinile manuale, fantezia şi simţul pentru frumos.

 

90Quilling_nagy_internetes.jpg

 

Scrapbooking – minunății din hârtie, de Virág Éva – Idei creative 91

Prin acest volum, autoarea dorește să demonstreze că din hârtiile pentru scrabooking se pot confecţiona şi ornamente sau figurine deosebite, nu doar albume. În comerţ se găsesc tipuri de hârtie cu modele deosebite, cele pentru scrapbooking bucurându-se de o popularitate crescândă. Obiectele confecţionate cu ajutorul acestei tehnici pot deveni decoruri speciale pentru orice locuință sau se pot oferi în dar persoanelor dragi.

 

 91Scrapbooking_nagy_internetes.jpg

 
Așadar, nu mai stați pe gânduri, lăsați-vă inspirați de noile noastre Idei creative și puneți-vă pe treabă! Vă dorim spor!

2014-04-11 06:44:39

Iată că am ajuns la finalul promoției „Cartea zilei la 5 lei” iar în încheiere vă oferim la reducere cărțile Pompe de căldură, Figurine din hârtie. Modele de primăvară și de Paști și Grădina din balcon, din colecțiile Meșterul priceput, Idei creative și Grădina noastră.

Acestea pot fi achiziționate de pe site-ul Editurii Casa, la prețul promoțional de numai 5 lei, până duminică, 13.03.2014, ultima zi de promoție.

 cartea-zilei-11-04-2014.jpg

 

Sperăm că ați profitat din plin de reducerile noastre și vă mulțumim că ați fost alături de noi pe tot parcursul promoției „Cartea zilei la 5 lei”! Vă invităm să rămâneți aproape de noi și să ne urmăriți în continuare, atât pe site cât și pe pagina noastră de Facebook, cu promisiunea că vă vom pregăti mereu noi și noi surprize!

 

 

Oferta este valabilă în limita stocului disponibil!

2014-04-09 22:37:10

Azi, promoția „Cartea zilei la 5 lei” vă aduce la reducere cărțile Figurine jucăușe din linguri de lemn și Figurine din sârmă plușată, ambele din colecția Idei creative.

Recomandăm ambele volume grădinițelor, școlilor și părinților creativi, deoarece confecţionarea figurinelor din linguri și a figurinelor din sârmă plușată necesită puţine materii prime care se pot procura ușor. În plus, reprezintă un tip de activitate care dezvoltă aptitudinile manuale ale celor mici, aducând multă bucurie copiilor atât în timpul lucrului cât şi după aceea.

cartea-zilei-10-04-2014.jpg

Promoția noastră a ajuns pe ultima sută de metri. Au mai rămas doar patru zile în care veți mai putea achiziționa cărți la numai 5 lei, de pe site-ul Editurii Casa.

Urmăriți în continuare newsletterul nostru și nu pierdeți ultimele surprize pe care vi le-am pregătit din colecțiile Grădina noastră, Meșterul priceput, Universul fotografiei digitale și Idei creative!

Ofertă valabilă în limita stocului disponibil!

2014-04-08 12:46:52

Ne apropiem de finalul promoției „Cartea zilei la 5 lei” și, pe ultima sută de metri, v-am pregătit doar titluri pe care să nu le puteți refuza. Pentru azi avem la reducere cărțile Bijuterii din sârmă și mărgele, din colecția Idei Creative, și Sisteme de încălzire a locuințelor, din colecția Meșterul priceput.

Dacă vă plac bijuteriile handmade, cartea Bijuterii din sârmă și mărgele va fi pentru voi un deliciu. Aceasta prezintă atât tehnici simple cât şi metode şi forme mai complicate de confecționare a acestor bijuterii.

Cea de-a doua carte prezintă diferite sisteme şi modalităţi de încălzire, punându-se accent pe proporţia optimă dintre temperatura încăperii şi umiditatea relativă a aerului, în scopul obţinerii unui mediu ambiant cât mai confortabil.

 

cartea-zilei-09-04-2014.jpg

 

Profitați de ultima săptămână de promoție, urmăriți zilnic newsletterul nostru și nu ratați titlurile zilei! Așa cum v-am obișnuit, de luni până joi, pe site-ul Editurii Casa veți găsi câte două cărți, la prețul promoțional de 5 lei, iar în zilele de weekend, câte trei.

Spuneți-le și prietenilor voștri să profite de super pomoția noastră! Am pregătit pentru toți surprize din colecțiile Grădina noastră, Meșterul priceput, Universul fotografiei digitale și Idei creative.

Ofertă valabilă în limita stocului disponibil!

2014-04-07 13:10:42

Continuăm promoția „Cartea zilei la 5 lei” cu două titluri extrem de atractive, Secretele fotografiei digitale, din colecția Universul fotografiei digitale și un titlu de sezon, Ouă de Paști, din colecția Idei creative.

Cartea Secretele fotografiei digitale prezintă caracteristicile celor trei mari categorii de aparate foto digitale, obiective şi accesorii utilizate, oferind cititorilor îndrumări practice în legătură cu setarea aparatului foto, prelucrarea imaginilor şi tipărirea lor.

Cea de-a doua carte, descrie pas cu pas decorarea ouălor de Paști folosind materiale inedite: mărgele, pene, flori uscate, panglici, pastă de modelat, etc. Fiind o activitate care dezvoltă imaginaţia şi îndemânarea copiilor, recomandăm acest volum școlilor și grădinițelor.

 

cartea-zilei-08-04-2014.jpg

Profitați de ultima săptămână de promoție, urmăriți zilnic newsletterul nostru și nu ratați titlurile zilei! Așa cum v-am obișnuit, de luni până joi, pe site-ul Editurii Casa veți găsi câte două cărți, la prețul promoțional de 5 lei, iar în zilele de weekend, câte trei.

Spuneți-le și prietenilor voștri să profite de super pomoția noastră! Am pregătit pentru toți surprize din colecțiile Grădina noastră, Meșterul priceput, Universul fotografiei digitale și Idei creative.

Ofertă valabilă în limita stocului disponibil!

2014-04-06 19:20:20

Începem ultima săptămână din promoția „Cartea zilei la 5 lei” cu cărțile Ghirlande vesele din hârtie, din colecția Idei creative, și Instalații sanitare - Montaj și reparații, din colecția Meșterul priceput.

Confecţionarea ghirlandelor este simplă, astfel cei mici şi cei mari pot lucra cot la cot, putând petrece în mod plăcut chiar şi o după-amiază ploioasă. Ghirlande vesele din hârtie este o carte ideală pentru grădinițe și școli  deoarece confecţionarea ghirlandelor nu necesită mult efort sau multe materiale şi dezvoltă aptitudinile manuale ale copiilor.

A doua carte este recomandată celor care vor să învețe totul despre instalațiile sanitare pentru a putea efectua reparații, simple sau complexe, cu mijloace proprii.

cartea-zilei-07-04-2014.jpg


Profitați de ultima săptămână de promoție, urmăriți zilnic newsletterul nostru și nu ratați titlurile zilei! Așa cum v-am obișnuit, de luni până joi, pe site-ul Editurii Casa veți găsi câte două cărți, la prețul promoțional de 5 lei, iar în zilele de weekend, câte trei.

Spuneți-le și prietenilor voștri să profite de super pomoția noastră! Am pregătit pentru toți surprize din colecțiile Grădina noastră, Meșterul priceput, Universul fotografiei digitale și Idei creative.

Ofertă valabilă în limita stocului disponibil!

2014-04-03 21:59:17

Pentru acest sfârșit de săptămână, promoția „Cartea zilei la 5 lei” vă aduce la reducere cărțile Igrasia - prevenire și combatere, din colecția Meșterul priceput, Figurine din baloane din Idei creative și din colecția Grădina noastră, cartea Grădina veșnic verde.


Igrasia - Prevenire şi combatere descrie toate tipurile de probleme legate de umiditatea pereţilor. Cartea face cunoscute avantajele și dezavantajele metodelor utilizate sau care ar putea fi utilizate.

Un volum recomandat tuturor categoriilor de vârstă chiar dacă descrie o activitate care cere multă răbdare până la deprinderea tehnicilor, cartea Figurine din baloane promite câștigarea experienței dacă sunt urmați toți pașii de lucru recomandați.

Din cea de-a treia carte, Grădina veșnic verde, pasionații de grădinărit vor afla cum să proiecteze o grădină de foioase care să rămână verde aproape tot anul. 

cartea-zilei-04-04-2014.jpg

Nu uitați! Pe tot parcursul promoției „Cartea zilei la 5 lei”, de luni până joi, pe site-ul Editurii Casa veți găsi câte două cărți, la prețul promoțional de 5 lei, iar în zilele de weekend, câte trei.

Urmăriți zilnic newsletterul nostru și nu ratați titlurile zilei! Spuneți-le și prietenilor voștri să profite de super pomoția noastră! Am pregătit pentru toți surprize din colecțiile Grădina noastră, Meșterul priceput, Universul fotografiei digitale și Idei creative.

Oferta este valabilă în limita stocului disponibil!

2014-04-02 22:22:49

Azi, în cadrul promoției „Cartea zilei la 5 lei” vă oferim la reducere cărțile Jucării din cofraje de ouă și Bijuterii în stil romantic, din colecția Idei creative.

Recomandăm cartea Jucării din cofraje de ouă grădiniţelor şi şcolilor deoarece ideile sunt uşor de realizat, iar în timpul activităţii se poate face referire şi la reciclarea hârtiei. Pe lângă jucării, din cofraje de ouă se pot confecţiona măşti de carnaval, iepuraşi, coşuleţe, etc.

Cea de-a doua cartea se adresează iubitorilor de bijuterii handmade. Aceasta explică pas cu pas confecționarea de coliere din materiale diverse, astfel încât şi începătorii se pot apuca de lucru cu curaj, iar cei mai îndemânatici pot realiza tehnicile prezentate şi după propria fantezie.


cartea-zilei-03-04-2014.jpg

Nu uitați! Pe tot parcursul promoției „Cartea zilei la 5 lei”, de luni până joi, pe site-ul Editurii Casa veți găsi câte două cărți, la prețul promoțional de 5 lei, iar în zilele de weekend, câte trei.

Urmăriți zilnic newsletterul nostru și nu ratați titlurile zilei! Spuneți-le și prietenilor voștri să profite de super pomoția noastră! Am pregătit pentru toți surprize din colecțiile Grădina noastră, Meșterul priceput, Universul fotografiei digitale și Idei creative.

Oferta este valabilă în limita stocului disponibil!

2014-04-01 12:34:16

Următoarele titluri pe care vi le oferim la reducere în cadrul promoției „Cartea zilei la 5 lei” sunt: Bijuterii din mărgele Swarowski, din colecția Idei Creative, și Cactușii - cultivare și îngrijire, din colecția Grădina noastră.

Prima carte cuprinde o serie de idei pentru confecţionarea de bijuterii din mărgele Swarovski, cele mai cunoscute tehnici de înșirare a acestora, fiind prezentate chiar și accesoriile potrivite pentru acest tip de mărgele speciale.

După cum spune și titlul, cea de-a doua carte oferă celor interesaţi toate informațiile necesare despre cultivarea şi îngrijirea cactușilor în locuințele noastre, în sere sau în grădini, dar și curiozități despre habitatul natural al acestor plante sau chiar sfaturi despre aranjarea cactușilor într-un mod cât mai decorativ.

cartea-zilei-02-04-2014.jpg

Nu uitați! Pe tot parcursul promoției „Cartea zilei la 5 lei”, de luni până joi, pe site-ul Editurii Casa veți găsi câte două cărți, la prețul promoțional de 5 lei, iar în zilele de weekend, câte trei.

Urmăriți zilnic newsletterul nostru și nu ratați titlurile zilei! Spuneți-le și prietenilor voștri să profite de super pomoția noastră! Am pregătit pentru toți surprize din colecțiile Grădina noastră, Meșterul priceput, Universul fotografiei digitale și Idei creative.

Oferta este valabilă în limita stocului disponibil!

2014-03-31 22:19:32

Azi, în cadrul promoției „Cartea zilei la 5 lei”, avem la ofertă cărțile Figurine din pastă de modelat și Plăci din gips-carton, din colecțiile Idei Creative și Meșterul priceput.

În prima carte este descris procedeul de modelare a figurinelor din pastă de modelat cu uscare la cuptor, care pot fi utilizate ca ornamente pentru genţi, accesorii, obiecte decorative sau, pur si simplu, ca daruri pentru cei dragi.

Recomandăm volumul de faţă grădiniţelor şi şcolilor deoarece modelajul dezvoltă aptitudinile manuale ale copiilor şi nu necesită multe materiale.

În cea de-a doua carte, Plăci din gips-carton, sunt prezentate modul de utilizare a plăcilor de gips-carton, tipurile şi caracteristicile lor, tehnicile de prindere a acestora, materialele şi accesoriile necesare montajului precum şi modurile de finisare.

 

cartea-zilei-01-04-2014.jpg

Promoția noastră va continua încă două săptămâni, timp în care, de luni până joi, pe site-ul Editurii Casa veți găsi câte două cărți, la prețul promoțional de 5 lei, iar în zilele de weekend, câte trei.

Urmăriți zilnic newsletterul nostru și nu ratați titlurile zilei! Spuneți-le și prietenilor voștri să profite de super pomoția noastră! Am pregătit pentru toți surprize din colecțiile Grădina noastră, Meșterul priceput, Universul fotografiei digitale și Idei creative.

Oferta este valabilă în limita stocului disponibil!

2014-03-30 11:26:41

Continuăm promoția „Cartea zilei la 5 lei” cu două titluri care se adresează celor pasionați de tot ce înseamnă handmade, Bijuterii din mărgele croșetate și Pictură pe sticlă și porțelan, ambele din colecția Idei creative.

Promoția noastră va continua încă două săptămâni, timp în care, de luni până joi, pe site-ul Editurii Casa veți găsi, la prețul promoțional de 5 lei, câte două cărți, iar în zilele de weekend, câte trei.

cartea-zilei-31-03-2014.jpg

Urmăriți zilnic newsletterul nostru și nu ratați titlurile zilei! Spuneți-le și prietenilor voștri să profite de super pomoția noastră! Am pregătit pentru toți surprize din colecțiile Grădina noastră, Meșterul priceput, Universul fotografiei digitale și Idei creative.

 

Oferta este valabilă în limita stocului disponibil!

2014-03-27 12:17:07

Iată că a sosit și primul sfârșit de săptămână din cadrul  promoției „Cartea zilei la 5 lei” și așa cum am promis, de vineri până duminică, vă oferim câte trei cărți la prețul de 5 lei bucata. În acest weekend, avem la ofertă titlurile Tehnica baticului, Aranjamente cu lumânări și Sisteme de irigare, din colecțiile Idei creative și Meșterul priceput.

Promoția „Cartea zilei la 5 lei” va continua încă două săptămâni, timp în care, de luni până joi, pe site-ul Editurii Casa, veți găsi, la prețul promoțional de 5 lei, câte două cărți, iar în zilele de weekend, câte trei. 

 cartea-zilei-28-03-2014.jpg

 

Urmăriți zilnic newsletterul nostru și nu ratați titlurile zilei! Spuneți-le și prietenilor voștri să profite de super pomoția noastră! Am pregătit pentru toți surprize din colecțiile Grădina noastră, Meșterul priceput, Universul fotografiei digitale și Idei creative.

2014-03-26 12:07:15

Continuăm promoția „Cartea zilei la 5 lei” cu cărțile Straturi de flori anuale, din colecția Grădina noastră și Animale exotice din mărgele, din colecția Idei creative.

Nu uita, timp de trei săptămâni, de luni până joi, pe site-ul Editurii Casa vei găsi la vânzare câte două cărți diferite, la prețul de numai 5 lei bucata, iar de vineri până duminică, la același preț vor fi câte trei cărți, doar în cadrul promoției „Cartea zilei la 5 lei”.

 cartea-zilei-27-04-2014.jpg

 
Urmărește zilnic newsletterul nostru și nu rata titlurile zilei! Spune-le și prietenilor tăi să profite de super pomoția noastră! Am pregătit pentru toți surprize din colecțiile Grădina noastră, Meșterul priceput, Universul fotografiei digitale și Idei creative.

Oferta este valabilă în limita stocului disponibil!

2014-03-25 11:43:40

Pomoția „Cartea zilei la 5 lei” continuă. Azi avem pentru voi, la prețul promoțional de 5 lei, cărțile Costumații de bal mascat, din colecția Idei creative și un titlu mult așteptat, Fotografia digitală cu aparate foto DSLR, din colecția Universul fotografiei digitale.

Promoția „Cartea zilei la 5 lei” se va desfășura pe durata a trei săptămâni, timp în care, de luni până joi, pe site-ul Editurii Casa vom avea la vânzare câte două cărți diferite, la prețul de numai 5 lei bucata, iar de vineri până duminică, la același preț, vom avea la vânzare câte trei cărți.

 

carteazilei4.jpg

 

Urmărește zilnic newsletterul nostru și nu rata cartea zilei la doar 5 lei! Ți-am pregătit surprize din colecțiile Grădina noastră, Meșterul priceput, Universul fotografiei digitale și Idei creative. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil!

2014-03-24 22:19:05

Azi, în cadrul promoției „Cartea zilei la 5 lei”, avem pentru voi cărțile: Betonarea cu mijloace proprii, din colecția Meșterul priceput, și Picturi nostime pe sitclă, din colecția Idei creative.  

Promoția „Cartea zilei la 5 lei” se va desfășura pe durata a trei săptămâni, timp în care, de luni până joi, pe site-ul Editurii Casa vom avea la vânzare câte două cărți diferite, la prețul de numai 5 lei bucata, iar de vineri până duminică, la același preț, vom avea la vânzare câte trei cărți.


carteazilei2.jpg

 

Urmărește zilnic newsletterul nostru și nu rata cartea zilei la doar 5 lei! Ți-am pregătit surprize din colecțiile Grădina noastră, Meșterul priceput, Universul fotografiei digitale și Idei creative. Ofertă valabilă în limita stocului disponibil!

2014-03-23 21:27:10

Editura Casa dă startul promoției „Cartea zilei la 5 lei!”. Promoția se va desfășura pe durata a trei săptămâni, timp în care, de luni până joi, pe site-ul Editurii Casa vom avea la vânzare câte două cărți diferite, la prețul de numai 5 lei bucata, iar de vineri până duminică, la același preț, vom avea la vânzare câte trei cărți.

Cărțile zilei de azi sunt: Flori cu bulbi, din colecția Grădina noastră, și Păpuși din Ouă, din seria Idei Creative.

 

cartea-zilei-5-lei-editura-casa1.jpg

 

Fii pe fază! Urmărește zilnic newsletterul nostru și nu rata... cartea zilei la doar 5 lei! Ți-am pregătit suprize din colecțiile Grădina noastră, Meșterul priceput, Universul fotografiei digitale și Idei creative. Oferta va fi valabilă în limita stocului disponibil!

2014-03-21 12:00:32

Editura Casa oferă cititorilor săi noi pachete promoționale cu cărți pe gustul tuturor, la prețuri greu de refuzat. Nu mai stați pe gânduri, intrați acum pe site-ul editurii noastre, în categoria Pachete promoționale, și alegeți pachetul care vi se potrivește cel mai bine!

 
Pentru a satisface gusturile tuturor cititorilor noștri am creat pachete pentru fiecare. Pachetul bijutierului, Pachetul constructorului, Pachetul florarului, Pachetul primăverii, Pachetul decoratorului dar și alte pachete promoționale, vă așteaptă acum pe rafturile virtuale ale editurii, să le achiziționați la un preț redus cu 40%.

pachete_promotionale.jpg


Fiți pe fază, vă pregătim o surpriză!

Începând de luni, 24.03.2014, vă avertizăm să stați cu ochii pe newsletterul Editurii Casa. Vă pregătim surprize zilnice care ar fi păcat să vă scape printre degete. Noi vă vom ține la curent și pe site dar și pe pagina noastră de Facebook. Așadar, fiți pe fază și vă promitem că nu veți regreta!

2014-03-14 12:21:01

Din prima clipă de viață, cei mici au contact cu lumea din jur, prin imagine. Persoane sau obiecte familiare, culori sau forme, toate sunt informații care ajung la ei prin intermediul imaginii. Pentru a le lărgi universul, trebuie să-i impulsionăm să învețe lucruri așa cum înțeleg  ei cel mai bine, prin imagine și joc. 

Hoinari prin anontimpuri, o colecție de patru cărți educative ilustrate, semnată de autoarea de origine germană Rotraut Susanne Berner,  reprezintă pentru părinți sau chiar educatori și pedagogi o metodă ideală de a folosi joaca pentru a le stimula celor mici imaginația și pentru a le dezvolta vocabularul, memoria și atenția.

De Primăvara până Iarna, cele peste 80 de personaje, atât animale cât și oameni, trec prin situații diverse și au diferite activități în ferma de la marginea orașului sau în clădirea de apartamente din oraș, în centrul cultural, la gară, la mall, la service-ul auto, în parc, pe malul lacului, în parc sau în grădina zoologică. Îndrumați de părinți sau de educatori, cei mici pot urmări activitatea fiecărui personaj în parte, de dimineață până seara.

 

hoinari_primavara.jpg

Descoperiți bucuriile primăverii citind după imagini

Vă  recomandăm să răsfoiți alături de cei mici cartea Primăvara și să descoperiți bucuriile acestui anotimp citind după imagini. Inspirați de descrierile de pe coperta finală, vă sfătuim să vă lăsați imaginația să zburde și să urmăriți alături de cei mici cum natura prinde viață. De la florile de primăvară, lalele, narcise, brândușe, copaci înfloriți, gâze, păsărele, veverițe, berze, căței, vulpi, copii și oameni, toate și toți se bucură de razele timide ale soarelui.

Există o mulțime de jocuri cu care îi puteți antrena pe cei mici, folosindu-vă de toate cele enumerate mai sus și restul elementelor care apar în carte: jocuri de identificare sau dezvoltarea vocabularului (ex: arată-mi o lalea, o pisică, o barză, o trotinetă, etc.); jocuri de diferenţiere a culorilor, formelor, mărimilor, cantităților (ex: caută obiectele verzi din imagine; caută culorile...; ce culoare are... ?; ce formă are?; arată-mi o formă asemănătoare; câte păsări sau animale sunt în imagine; etc.); jocuri pentru orientarea în spațiu (ex: ce animal sau floare vezi în josul/dreapta/stânga paginii); jocuri pentru dezvoltarea memoriei verbale, vizuale sau chiar jocuri pentru stimularea funcțiilor cognitive (ex: luarea deciziilor - În piaţă sunt oameni puţini. Adevărat sau fals?; cauză-efect - Lui Cornel i se pune un plasture pe mână deoarece… , etc).

 

Câștigă pentru piticul tău un pachet „Bobiță și Buburuză”!

Editura Casa în colaborare cu Utilecopii.ro a dat startul unui nou concurs adresat mămicilor. Acum puteți câștiga pentru piticii voștri un pachet „Bobiță si Buburuză” care cuprinde cărțile de povești Bobiță și Buburuză, Bobiță și Buburuză la grădiniță și Crăciunul cu Bobiță și Buburuză.

concurs.jpg

Pentru detalii despre regulile de participare la concurs, click AICI!

 

BekeDesign Webshop
© Editura Casa. Toate drepturile rezervate!