Carti hobby, bricolaj, lucru manual, gradinarit direct de la editura. Colectii: Idei Creative, Gradina noastra, Mesterul priceput.

Creare cont | Parolă nouă
În coşul dvs. sunt 0 articole în valoare de 0 lei.
Coşul dvs.  |  Finalizare comandă
2015-03-24 13:16:53

Săptămâna aceasta, Editura Casa a mai adăugat două titluri la colecția Idei creative, Ornamente hazlii de Paști, de Pia Pedevilla și Modele string art pe carton și lemn, de Inge Walz, ajungând astfel la un număr de 109 volume.

 

ic_martie.jpg

 

Ornamente hazlii de Paști – Idei creative, nr. 108

Dacă visați ca de Paști să vă decorați locuința cu ornamente originale, vesele și colorate, vă recomandăm modelele prezentate de Pia Pedevilla în acest nou volum din colecția Idei creative. Suporturi pentru ouă, cutii de cadouri, decorațiuni pentru mesele festive, toate sub forma celor mai hazlii animăluțe de sezon, oițe, iepurași, puișori și altele. Fiind o tehnică adresată mai mult copiilor, recomandăm acest volum școlilor și grădinițelor, dar și părinților cărora le place să desfășoare activități creative alături de cei mici.

 

ornamente-pasti.jpg

 

Modele string art pe carton și lemn – Idei creative, nr. 109

Acest nou volum din seria Idei creative, semnat de Inge Walz, aduce în atenția iubitorilor de handmade o tehnică deosebit de spectaculoasă: string art. Se poate lucra în două moduri: fie se fac orificii cu acul pe o felicitare, fie se bat cuie pe un cadru de lemn şi se unesc punctele cu fire de brodat.

Cu ajutorul tehnicii string art se pot realiza felicitări, semne de carte și multe alte obiecte decorative din hârtie sau lemn, elegante și de efect.

 

string-art.jpg

În ambele volume, metodele de lucru sunt explicate pas cu pas, iar alături de informațiile despre materialele și uneltele necesare, cei interesați vor găsi și tipare pentru modelele prezentate. Cele două cărți pot fi găsite pe site-ul Editurii Casa, la prețul de 11,12 lei bucata.

Din aceeași colecție vă mai recomandăm Țeserea cu fâșii de hârtie, Tricotaje cu mărgele, Quilling - flori și alte ornamente sau Ouă de Paști cu motive florale.

 

2015-03-18 12:50:45

Editura Casa vă oferă de acum, alături de cărțile de tricotat încărcate de modele deosebite și elegante, și fire de tricotat de o calitate excepțională, pentru ca rezultatul muncii voastre să fie absolut încântător.

fire-tricotat.jpg

Produse din 50% lână, 30% bumbac și 20% poliamidă, într-o bogată paletă de culori, firele de tricotat Barko Malom sunt perfecte pentru confecționarea de pulovere și alte obiecte vestimentare sau accesorii tricotate, comportându-se excelent la spălat, păstrându-și forma, fără să se scămoșeze. Acestea pot fi achizționate de pe site-ul Editurii Casa, categoria Fire de tricotat, unde puteți vedea și culorile disponibile.

Dacă găsiți tentantă noua noastră ofertă, vă recomandăm să testați firele de tricotat Barka Malom, confecționând modele din cărțile Tricotaje cu mărgele, Căciuli tricotate sau Să tricotăm animale sălbatice!

 


2015-03-16 12:22:24

Degradări și defecte în construcții – cauze și soluții, de Osztroluczky Miklós, ultima apariție din colecția de carte tehnică a Editurii Casa, Meșterul priceput, aduce în atenția cititorilor o temă prea puțin tratată până acum în literatura de specialiate, degradarea și apariția defectelor în construții, de la cauze până la soluții și metode de prevenire.

Recomadăm volumul tuturor proprietarilor de clădiri care doresc să învețe să-și mențină locuințele sănătoase și intacte, dar și persoanelor care activează în construcții, profesioniști sau începători.

degradari-constructii.jpg

Cartea explică pe înțelesul tuturor ce anume acționează asupra structurilor clădirilor, fiind descrise efectele exterioare (precipitații, vânt, îngheț, etc.), efectele acțiunilor interioare (termice, dinamice sau chimce), dar și îmbătrânirea propriu-zisă a clădirilor. Descriind apoi tipurile de defecte ce apar în structura clădirilor, în structurile zidite, în funcție de tipul acestora, defectele și deteriorările izolațiilor clădirilor sau ale acoperișurilor, cu tot ce ține de acestea, cartea cuprinde inclusiv studii de caz, explicate și ilustrate în detaliu, prezentând, în final, soluțiile cele mai moderne și practice de combatere și prevenire ale acestor deteriorări.

Dacă v-am stârnit curiozitatea, precizăm că volumul Degradări și defecte în construcții - cauze și soluții poate fi achiziționat de pe site-ul Editurii Casa, cu 20% reducere față de prețul de raft, adică la prețul de 31,92 de lei.

Din aceeași colecție v-ar mai putea interesa și: Igrasia – prevenire și combatere, Etajere din lemn, Cuptoare de pâine și pizza sau Construirea șemineelor.0-seminee.jpg0-etajere.jpg 0-cuptoare.jpg 

 

 

2015-03-11 12:22:39

Vă anunțăm cu bucurie că, începând cu această săptămână, colecția Idei creative e mai bogată cu două noi numere, Țeserea cu fâșii de hârtie, de Andrea Küssner-Neubert, o carte ce prezintă tehnică handmade pentru cei mici și Tricotaje cu mărgele, de Lydia Klos și Jutta Tozmann, un volum din care veți învăța cum să dați o notă aparte tricotajelor, cu ajutorul mărgelelor.


ic-martie-banner.jpg


Țeserea cu fâșii de hârtie
, de Andrea Küssner-Neubert – Idei creative, nr. 106


Acest nou volum din colecția Idei creative se adresează mai mult copiilor, deși unele modele prezentate pot fi o provocare chiar și pentru adulți. Țeserea cu fâșii de hârtie este o tehnică handmade la îndemâna oricui, materialele necesare fiind ușor de procurat și deloc costisitoare. Cu această tehnică se pot realiza diferite figurine, vesele și colorate, felicitări, semne de carte și alte ornamente, volumul oferind celor interesați atât modele prezentate pas cu pas cât și șabloane, pentru ca realizarea acestora să fie cât mai ușoară.


IC-106coperta.jpg


Tricotaje cu mărgele
, de Lydia Klös și Jutta Tolzmann – Idei creative, nr 107


Volumul Tricotaje cu mărgele le prezintă celor pasionați de această îndeletnicire o nouă metodă de tricotat - tricotatul cu mărgele - care, așa cum promite autoarea, va avea ca rezultat obținerea unor accesorii absolut superbe și extrem de elegante. Dacă veți avea curiozitatea să încercați această tehnică, din acest volum veți putea învăța să realizați accesorii tricotate cu mărgele ca: mănuși, perne decorative, huse pentru telefon, căciuli, eșarfe, poșete, broșe, dar și altele.


IC-107coperta.jpg

Cele două noi volume din colecția Idei creative pot fi achiziționate de pe site-ul Editurii Casa, la prețul de 11,12 lei, cu 20% reducere față de prețul de raft.

Dacă vă interesează aceste tehnici handmade sau altele similare, vă mai recomandăm și Căciuli tricotate, Quilling – flori și alte accesorii, Animale sălbatice din hârtie sau Să tricotăm animale sălbatice.                 

 

2015-03-03 13:29:19

Dacă sunteți pasionați de cactuși și tot ce înseamnă cultivarea și îngrijirea acestora, avem o veste bună pentru voi. Pe tot parcursul lunii martie vă oferim o reducere de 50% la cartea Cactușii – Cutivare și îngrijire, de Markus Berger.

 

cartea-lunii-martie.jpg

Cartea, un adevărat ghid pentru cei care iubesc cactușii, dezvăluie cititorului totul despre aceste minunate plante, începând cu istoricul acestora și tipurile de cactuși, până la curiozități despre familia și habitatul natural al acestora. Totuși, cea mai importantă parte din acest ghid o reprezintă capitolele despre cultivare și îngrijire, care oferă toate informațiile importante, necesare oricărui cultivator de cactuși. Acesta va afla cum să aleagă speciile potrivite, vasele în care să le cultive, ce îngrășăminte să le administreze, cum să înmulțească și să altoiască aceste plante, dar și cum să combată dăunătorii sau să trateze bolile cactușilor.


cactusi.jpgNu uita de promoție!

Pentru că în martie avem două motive importante de sărbătoare, sosirea primăverii și Ziua Femeii, vă invităm încă o dată să profitați de promoția pe care am pregătit-o pentru voi, cu scopul de a marca aceste sărbători. Astfel, până pe 9 martie, puteți achiziționa, de pe site-ul Editurii Casa, cărți cu 30% reducere, selecționate special pentru a fi pe gusturile femeilor, din colecțiile Idei creative, Grădina noastră, Universul fotografiei digitale, Micul atelier sau Cămara bunicii. Oferta completă o găsiți pe site-ul editurii, în categoria Promoție de Mărțișor.


banner-martie-2015.jpg

 

2015-02-27 11:59:20

Sărbătorim sosirea primăverii și luna femeii cu o nouă promoție. Profită de moment și ascultă sfatul nostru! De Mărțișor sau de 8 Martie, dăruiește-le doamnelor sau domnișoarelor din viața ta o carte despre tehnicile handmade preferate sau chiar un mărțișor, o bijuterie sau alte accesorii handmade, inspirate din cărțile noastre.


banner-martie-2015.jpg


Noua promoție aduce la reducere titluri selectate special pentru doamne și domnișoare din aproape toate colecțiile de cărți practice ale Editurii Casa. Promoția se va desfășura în perioada 27 februarie – 9 martie, timp în care veți putea beneficia de un discount de 30% la cărți ca: Pasteluri cu flori, grădini și câmpuri, Prepararea săpunului de casă, Mărul – Cultivare și rețete culinare, Să tricotăm animale sălbatice, Fotografierea copiilor sau Flori cu bulbi.

Merită menționate și câteva volume din seria Idei creative care sunt incluse în promoția de mărțișor, astfel că vă recomandăm: Căciuli tricotate, Crini origami, Tehnica baticului sau Bijuterii din materiale reciclate. Oferta completă poate fi vizualizată accesând noua categorie a librăriei noastre online, Promoție de Mărțișor.


0-sapun.jpg0-crini-origami.jpg 0-foto-copii.jpg 

 
Vă dorim un început de primăvară plin de inspirație!

2015-02-20 10:26:44

Am intrat pe ultima sută de metri a promoției noastre. Așadar, mai ai la dispoziție încă trei zile în care vei putea achiziționa, de pe site-ul nostru, cărți la doar 5 sau 10 lei, la alegere dintre cele 50 de titluri selecționate din colecțiile Idei creative, Meșterul priceput, Grădina noastră și altele.

 

roman2.jpg

Dintre cărțile la reducere enumerăm câteva titluri care te-ar putea interesa: Fotografia digitală cu aparate foto DSLR, Mărul - Cultivare și rețete culinare, Sauna - Desfătare pentru minte și trup, Cactușii - Cultivare și îngrijire, Sisteme de irigare sau Încălzirea prin pardoseală, iar din seria Idei creative amintim
: Bijuterii din materiale reciclate, Animale din mărgele, Măști de carnaval, Figurine din pastă de modelat sau Decorațiuni interioare!

0-marul.jpg 0-reciclate.jpg0-sauna.jpg Promoția este valabilă până pe 22 februarie, în limita stocului disponibil
!
Oferta completă o găsiți aici: Cărți la 5 și la 10 lei!

 

2015-02-16 08:33:25

Surprizele se țin lanț la Editura Casa! După noile apariții din seria Idei creative, Pictură pe față și Căciuli tricotate, anunțăm o săptămână cu super reduceri. Începând de azi, până pe 22 februarie, veți putea achiziționa, de pe site-ul nostru, cărți la doar 5 sau 10 lei, la alegere dintre cele 50 de titluri selecționate din colecțiile Idei creative, Meșterul priceput, Grădina noastră și altele.

 

roman2.jpg 

Dintre cărțile la reducere enumerăm câteva titluri care v-ar putea atrage atenția: Cactușii - Cultivare și îngrijire, Mărul - Cultivare și rețete culinare, Sauna - Desfătare pentru minte și trup, Fotografia digitală cu aparate foto DSLR, Sisteme de irigare sau Încălzirea prin pardoseală, iar dintre cele peste 35 de titluri din seria Idei creative sunt de menționat: Bijuterii din materiale reciclate, Animale din mărgele, Măști de carnaval, Figurine din pastă de modelat sau Decorațiuni interioare!

Nu pierdeți ocazia, anunțați-vă și prietenii sau cunoștințele, promoția este valabilă în limita stocului disponibil! Oferta completă o găsiți aici: Cărți la 5 și la 10 lei!

2015-02-13 09:32:03

Luna februarie este, cu certitudine, luna cuplurilor. Ziua îndrăgostiților, Dragobetele, două sărbători ale iubirii, două ocazii perfecte pentru a-i arăta perechii tale cât de mult înseamnă pentru tine. Lasă-te inspirat de ideile noastre creative și dă-i in dar perechii tale un cadou unic, la fel ca dragostea voastră! Iată câteva idei!

Dacă iubitului sau iubitei tale îi plac produsele cosmetice bio, făcute în casă, poți să îi dăruiești un săpun handmade în culorile iubirii sau chiar cartea Prepararea săpunului de casă, din care poate învăța să facă diferite tipuri de săpunuri handmade.

sapun-inimioara.jpg

 

Oferă-i un album cu fotografiile voastre cu adevărat deosebit! Cum? Decorează-l chiar tu, folosind tehnica filigran! Vei avea un rezultat cu adevărat încărcat de romantism. Inspiră-te din cartea noastră Decorațiuni cu filigran alb și negru!


filigran-album.jpg


Brățările prieteniei sunt renumite deja ca fiind simboluri ale cuplurilor bine închegate. Învață cum să confecționezi pentru tine și jumătatea ta o „pereche” de brățări, din cartea Brățările prieteniei, în care vei găsi o mulțime de modele frumoase.


bratari-cuplu.jpg

 

Un alt cadou frumos și original poate fi o husă handmade pentru stick-urile de memorie. Iată două modele potrivite atât pentru ea, cât și pentru el, preluate din cartea Bijuterii din lână filțuită. După același tipar, se pot realiza și huse pentru telefoanele mobile.

 

husa-stick.jpg


În final, nu uita să împachetezi cadoul cât mai frumos! Îți recomandăm să încerci Furoshiki - tehnica japoneză a împachetării!


furoshiki.jpg

Sperăm că ideile noastre te-au inspirat, iar dacă te-am convins să-i oferi perechii tale un cadou creat chiar de tine, poți răsfoi și cărțile: Quilling - flori și alte ornamente, Țeserea brățărilor din mărgele, Scrapbooking - Minunății din hârtie sau, una dintre cele mai proaspete apariții din seria Idei creative, Căciuli tricotate.

 

2015-02-10 12:41:12

Săptămâna aceasta, pe rafturile Editurii Casa și-au făcut apariția numerele 104 și 105 din colecția Idei creative. Cele două volume aduc în atenția cititorilor noștri câteva idei handmade de sezon, pictura pe față, deoarece ne pregătim de carnaval, și modele de căciuli tricotate, pentru că iarna e încă în plină desfășurare.

 

Pictura pe față – Idei creative nr. 104

Obiceiul carnavalurilor din luna februarie începe să prindă contur și pe la noi, mai ales în grădinițe. Pentru cei mici, acestea consituie un adevărat prilej de veselie și distracție, la fel și costumele și măștile pe care le vor purta.

 

pictura-pe-fata.jpg

 

Cartea Pictura pe față, de Janja Grossmann, poate fi o adevărată sursă de inspirație pentru părinții mai creativi, care vor dori să înlocuiască măștile clasice cu cele pictate direct pe față. Monstruleți, balene pofticioase, fluturași, ursuleți, dragoni și multe alte modele haioase, prezentate pas cu pas, în așa fel încât oricine să le poată realiza.

 

Căciuli tricotate – Idei creative, nr. 105

Cartea Căciuli tricotate, de Frauke Kiedaisch și Tanja Steinbach, se adresează persoanelor pasionate de tricotat, care doresc să descopere noi modele de căciuli, potrivite tuturor membrilor unei familii și oricărui stil, romantic, elegant sau sport.

 

caciuli-tricotate.jpg

Volumul Căciuli tricotate prezintă pas cu pas mai multe modele de căciuli, oferindu-le cititorilor toate informațiile necesare despre tehnicile de tricotat pe care le vor folosi, dar și despre materialele și uneltele necesare.

Cele două volume pot fi achiziționate de pe site-ul Editurii Casa, la prețul de 11,12 lei, cu 20% reducere față de prețul de raft.


Din seria Idei creative vă mai recomandăm: Măști pictate, Măști de carnaval, Quilling – flori și alte ornamente, Animale sălbatice din hârtie sau Costumații de carnaval.

 

0-mastipictate.jpg 0-masti.jpg 0-balmascat.jpg 

 

bekedesign.hu
© Editura Casa. Toate drepturile rezervate!