Carti hobby, bricolaj, lucru manual, gradinarit direct de la editura. Colectii: Idei Creative, Gradina noastra, Mesterul priceput.

Creare cont | Parolă nouă
În coşul dvs. sunt 0 articole în valoare de 0 lei.
Coşul dvs.  |  Finalizare comandă
2015-06-24 12:57:47

cosmetice-coperta.jpgȘtim cu toții că pentru o piele sănătoasă și un bronz de durată, după expunerea îndelungată la soare, pielea are nevoie de un plus de hidratare. Chiar dacă rafturile magazinelor sunt încărcate cu astfel de produse, te sfătuim să încerci un spray răcoritor făcut chiar de către tine, după o rețetă din cartea Cosmetice preparate acasă.


Ce trebuie să faci? Ieși la o plimbare pe la magazinele naturiste sau farmacii și cumpără ingredientele necesare. Ai nevoie de: 0,1 g acid hyaluronic, 5 g etanol (96%), 4 g D-pantenol, 5 g gel de Aloe Vera, concentraţie 10:1, 5 g uree, 4 picături squalan, 80 g apă distilată (deionizată).Toate ingredientele, cu excepţia apei, se toarnă într-o sticluţă cu pompă (100 ml), după care se adaugă apă distilată, răcită. Se agită bine recipientul înainte de folosire, pentru ca uleiurile esenţiale să se amestece bine cu apa.


Efectul răcoritor se poate intensifica dacă în apa caldă se dizolvă un vârf de cuţit de cristale de mentol sau dacă, în loc de apă, se va folosi apă florală de mentă. În locul etanolului se poate utiliza și un extract din plante (de exemplu, extract de iarba tigrului).


spray-plaja.jpg

Datorită faptului că extractele au în principal doar 70% conţinut de alcool, se vor utiliza 6 g de extract și 75 g apă, adică se va scădea cantitatea de apă folosită în amestec.

Pentru ca acest spray să alunge ţânţarii, se vor adăuga și câteva picături de ulei de arbore de ceai și de levănţică.

Dacă ți-a plăcut această rețetă și te tenteaza produsele cosmetice homemade, îți recomandăm și cărțile Prepararea săpunului de casă sau Mierea - Proprietăți și utilizări.

2015-06-23 08:10:29

Nu știm cine a inventat vacanța de vară, dar sigur a fost cineva extrem de creativ, ca o dovadă în plus că din creativitate rezultă numai lucruri minunate. Iar pentru că această latură a omului se poate dezvolta constant, mai ales dacă este stimulată de la vârste fragede, vă propunem ca vara aceasta să vă încurajați copiii să aibă cât mai multe activități creative.

Vacanța de vară e despre odihnă, excursii, joacă, veselie, puțină muncă și creativitate. Dacă vreți să stimulați această latură a copiilor voștri și, totodată, să vă simțiți bine alături de ei, vă ajutăm cu câteva idei creative. Ce puteți face alături de cei mici în această vacanță de vară?

 

1. Cordeluță și colier din elastice colorate - două accesorii perfecte pentru fetițele voastre preluate din cartea Brățări din elastice, în care veți găsi multe alte idei similare.

 

cordeluta-elastice.jpg

 

 2. La pescuit - o altă idee inspirată de vară, preluată din volumul Țeserea cu fâșii de hârtie, în care veți găsi modele de semne de carte, felicitări și multe altele.

 

lapescuit-tesereafasiihartie.jpg

 

 3. Nu te supăra frate - o idee preluată din volumul Figurine din carton ondulat, pe care cei mici o vor indrăgi, reprezentând un joc cu care se vor distra nu doar în timp ce îl vor confecționa, ci și după.

nutesuparafrate-cartonondulat.jpg

 

4. Bunătăți de vară - Modelarea plastilinei a fost și va fi întotdeauna o super distracție pentru cei mici. În volumul din care este preluată această idee veți găsi cele mai hazlii modele de monstruleți, animăluțe și alte jucărioare.

 

modelarea-plastilinei.jpg

 

Pe lângă colecția Idei creative, în care veți găsi o mulțime de titluri interesante adresate celor mici, vă mai recomadăm și colecțiile de cărți cu povești educative și povești ilustrate, Bobiță și Buburuză și Hoinari prin anotimpuri.

 

Le dorim tuturor copiilor o vacanță de vară plină de inspirație și veselie!

2015-06-19 09:24:31

Săptămâna aceasta, Editura Casa a adăugat un nou volum la colecția Meșterul priceput. Cartea Pivnițe de vinuri, de  Dr. Janki Ferenc și Kérey Csilla, se adresează iubitorilor și producătorilor de vinuri și prezintă cititorilor modul de construcție a cramelor sau pivnițelor, de la începuturi, până în prezent.

 pivnite-coperta.jpg


Fie că vreți să construiți un astfel de spațiu, fie că vreți să reamenajați unul deja existent, vă recomandăm ca, înainte să vă puneți pe treabă, să consultați cartea Pivnițe de vinuri. Veți afla toate informațiile importante referitoare la modalitățile prin care puteți construi sau reamenaja o cramă sau o pivniță de vinuri. Cartea prezintă tipurile de bază ale pivinițelor tradiționale, tipurile de materiale necesare pentru construcția acestora, metodele de hidroizolație și ventilație, metodele de renovare a cramelor și pivnițelor vechi, echipamentele și tehnologia necesare vinificării și informații despre temperatură, zgomot, vibrații, mirosuri sau conținutul de vapori din aceste încăperi. În plus, pe lângă informațiile tehnice, cititorul va afla o mulțime de lucruri interesante din istoria viticulturii în România, dar și informații de actualitate despre podgoriile existente în prezent în țara noastră.

Volumul poate fi achiziționat de pe site-ul Editurii Casa, la prețul de 31,92 de lei, beneficiind de o reducere de 20%.

Dacă v-am stârnit curiozitatea cu această carte, vă recomandăm titluri similare ca Producerea pălincii şi a lichiorului în gospodărie, Prepararea mezelurilor în gospodărie, dar și câteva dintre ultimele apariții din colecția Meșterul priceput, Iazuri de grădină sau Siguranța și protecția locuinței.

 

banner-mester-iunie2015.jpg


2015-06-16 12:56:54

Produsele de înfrumusețare și îngrijire corporală naturale, preparate acasă, au cucerit tot mai mulți „adepți” în ultimii ani, motiv pentru care rețetele de cosmetice homemade sunt și ele tot mai căutate. Cea mai proaspătă apariție a Editurii Casa, Cosmetice preparate acasă, vine în sprijinul celor care sunt dispuși să renunțe la cosmeticele din comerț, în favoarea produselor cosmetice „de casă”.

 cosmetice-coperta.jpg


„Prepararea produselor cosmetice acasă reprezintă unul dintre cele mai frumoase hobby-uri din câte există. Preparându-ne singuri cosmeticele de îngrijire și igienă, vom obţine cele mai potrivite produse, adaptate necesităţilor pielii noastre și având posibilitatea de a alege ingredientele perfecte”, spune autoarea volumului Cosmetice preparate acasă, Jinaika Jakuszeit.

Pe lângă descrierea tipurilor de piele și noțiunile de bază ale preparării cosmeticelor, cartea oferă cititorilor, informații despre ustensilele și ingredientele necesare și numeroase rețete de produse cosmetice pentru curățarea și îngrijirea tenului, dar și pentru igiena și îngrijirea corpului.

 

cosmetice.jpg

 

Loțiuni sau paste demachiante, creme gomaj, săpunuri pentru față, loțiuni tonice, geluri sau creme hidratante, uleiuri de baie, geluri sau creme de duș, șampoane, creme și loțiuni pentru corp, indiferent ce produs ați alege să creați, fie că sunteți începător sau cunoscător al tehnicilor de preparare a produselor cosmetice, în acest volum veți găsi informaţii valoroase care vă vor ajuta pe parcursul întregului proces, de la alegerea ingredientelor, până la modul de prezentare a produsului finit.

Cartea Cosmetice preparate acasă poate fi achiziționată de pe site-ul Editurii Casa, la prețul de 31,92 de lei, cu o reducere de 20% față de prețul de raft.

Dacă vă tentează acest volum, v-ar mai putea interesa și cărțile Prepararea săpunului de casă, Mierea - Proprietăți și utilizări sau Sauna. Desfătare pentru minte și trup

 

 

 

2015-06-10 11:17:37

La Editura Casa se muncește de zor, pentru ca voi, prietenii noștri cu poftă de creație, să aveți mereu surse proaspete de inspirație. Săptămâna aceasta, de sub lumina tiparului au ieșit două noi volume din colecția Idei creative, Decorațiuni interioare din beton și Brățări din elastice, două cărți pe care sigur le veți dori în biblioteca voastră de carte practică.

 

Decorațiuni interioare din beton - Idei creative, nr. 112

În acest nou volum din seria Idei creative, semnat de  M. Dawidowski, A. Diepolder, S. Gut, X. Kuczera și S. Rogaczewsk-Nogai, am adunat mai multe modele de decorațiuni interioare realizate din beton gata preparat, un material ecologic, ieftin, care amestecat cu apă se prelucrează ușor și repede. Cu ajutorul acestuia, chiar și persoanele mai puțin îndemânatice vor putea obține obiecte decorative de efect, cu un aer rustic, ca accesorii pentru birou, suporturi pentru lumânări, săpuniere, ghivece și multe altele.

 

decoratiuni-beton.jpg

 

Brățări din elastice - Idei creative, nr. 113

Vesele și colorate, brățările din elastice sunt tot mai populare, mai ales în rândul copiilor. Este o tehnică relativ nouă care poate fi deprinsă ușor, chiar și de către copiii de grădiniță. Pe lângă brățări, din cerculețele elastice colorate se pot confecționa inele, cordeluțe, coliere, broșe și altele. Cartea Brățări din elastice, de Madaras Kata, prezintă atât materialele și uneltele necesare, cât și diferite modele de brățări, ilustrate și explicate pas cu pas. Materia primă este ieftină, însă vă recomandăm să optați pentru produsele originale, atestate, non-toxice! 

 

bratari-elastice.jpg

 

Cele două volume pot fi achiziționate de pe site-ul Editurii Casa, la prețul de 11,12 lei bucata, beneficiind astfel de o reducere de 20%.

Din aceeași colecție vă mai recomandăm: Quilling - decorațiuni moderne, Modele string art pe carton și lemn sau Figurine din carton ondulat.

 

 

 

2015-06-05 12:15:31

Mai sunt trei zile din promoția „Săptămâna copiilor”, motiv pentru care, vă invităm încă o dată să profitați de reduceri și să le faceți celor mici o surpriză, dăruindu-le o carte cu povești educative sau o carte din care să deprindă tehnicile handmade preferate.

 

banner-copii.jpg


Prin promoția „Săptămâna copiilor” dorim să încurajăm copiii de toate vârstele să fie creativi, dar și să determinăm părinții să petreacă mai mult timp, alături de copii, desfășurând activități creative.

Dintre cărțile disponibile la reducere în cadrul acestei promoții vă recomandăm câteva titluri extrem de atractive pentru cei mici, ca: Modelarea plastilinei, Animale sălbatice din hârtie, Figurine din carton ondulat, Hoinari prin anotimuri - Vara sau Bobiță și Buburuză, iar părinților le recomandăm
cărțile de parenting de la editura House of Guides.

 

modelarea-plastilinei.jpganimale101.jpg figurine-carton.jpg 2015-05-29 13:24:59

Anul acesta, ne-am decis să fim „complicii” voștri în alegerea cadourilor pentru cei mici. Astfel, cu ocazia zilei de 1 Iunie, Ziua Internațională a Copilului, dăm startul unei noi promoții, dedicată exclusiv celor mici. Promoția „Săptămâna copiilor” va fi valabilă în perioada 29 mai - 8 iunie, timp în care toate cărțile pentru copii vor beneficia de super reduceri.

 banner-1iunie.jpg

 

Promoția „Săptămâna copiilor” are rolul de a încuraja copiii să fie creativi, dar și de a determina părinții să petreacă mai mult timp alături de copii desfășurând activități creative, fapt care poate fi un cadou mult mai însemnat, atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici.

 

În cadrul promoției, veți găsi la reducere colecțiile de povețti educative Bobiță și Buburuză și Hoinari prin anotimpuri, cărți despre diferite tehnici handmade pentru copii din colecția Idei creative, dar și cărți de gastronomie pentru copii sau parenting de la editura House o Guides.

 2015-05-28 11:37:06

Cu toții visăm la o casuță cochetă, pe malul unui lac sau al unui iaz, unde să găsim liniștea de care avem nevoie după o zi de muncă. Noul volum din colecția Meșterul priceput, Iazuri de grădină, de Ulrich E. Stempel, descrie pas cu pas planificarea și construcția iazurilor de grădină, astfel încât oricine să poată să-și construiască o astfel de oază de relaxare în curtea casei.


iazuri-coperta.jpg

 

Pe lângă rolul estetic, iazurile de grădină sunt importante și din punct de vedere ecologic. „Indiferent de anotimp, se poate observa ce se schimbă și ce se dezvoltă în iaz. Păsări, libelule, tritoni, broaște, insecte de apă – un iaz de grădină amenajat cum se cuvine este plin de viață atât în interiorul lui, cât și în jurul lui.”

Astfel, dacă v-ați decis să vă amenajați un iaz în grădină, noua apariție din colecția Meșterul priceput este ghidul de care aveți nevoie. Veți afla cum să alegeți locul ideal pentru amplasarea iazului, care sunt dimensiunile potrivite ale acestuia astfel încât să se integreze armonios în peisajul grădinii, care sunt animalele și plantele potrivite pentru popularea iazului, informații despre materialele de care aveți nevoie, dar și sfaturi importante despre întreținerea iazurilor în funcție de sezon.

butoi-iazuri.jpg

Cartea Iazuri de grădină poate fi achiziționată de pe site-ul Editurii Casa, cu 20% reducere față de prețul de raft, la doar 31,92 de lei.

Din colecția Meșterul priceput vă mai recomandăm: Sisteme de irigare, Igrasia – prevenire și combatere, Siguranța și protecția locuinței sau Etajere din lemn.

2015-05-24 09:47:20

Promoția „Dacă nu vii tu la Bookfest, Bookfestul vine la tine!” a ajuns la final, azi fiind ultima zi în care poți achiziționa, de pe site-ul Editurii Casa, cărți la prețuri de târg.

 

 

bookfest2015 banner arak.jpg 


Avem reduceri consistente, de la 20 până la 50%, la toate colecțiile editurii, Idei creative, Grădina noastră, Universul fotografiei digitale, Micul atelier, Cămara bunicii sau Meșterul priceput. Reduceri tentante vei găsi și la cărțile de povești pentru copii, dar și la cele de sport, sănătate sau frumusețe.

Așadar, dacă nu ești la Bookfest, bucură-te de reducerile de târg din librăria noastră online!

bekedesign.hu
© Editura Casa. Toate drepturile rezervate!