Carti hobby, bricolaj, lucru manual, gradinarit direct de la editura. Colectii: Idei Creative, Gradina noastra, Mesterul priceput.

Creare cont | Parolă nouă
În coşul dvs. sunt 0 articole în valoare de 0 lei.
Coşul dvs.  |  Finalizare comandă
2014-12-17 12:02:35

Săptămâna aceasta, la Editura Casa, e în plină desfășurare promoția „Împodobește bradul cu reduceri!”. Dar, pentru că nu vrem să vă lăsăm să puneți în brad doar globurile cu reduceri, venim în ajutorul vostru cu câteva idei de globuri și alte ornamente handmade pentru bradul de Crăciun, preluate din seria Idei creative.

 

craciun-reduceri.jpg

Glob cu șnur de saten și steluță „Steaua nordului” din Decorarea bradului de Crăciun și Steluțe croșetate, Idei creative 57 și 58


01glob.jpg01stea.jpg Globuri din hârtie și îngrași și conuri cu mărgele, din Fulgi de nea din hârtie și Ornamente naturale pentru Crăciun, Idei creative 84 și 50


01globuri.jpg 01ingeras.jpgOrnament pentru brad din dovleac uscat  și ornamente quilling pentru brad, preluate din Pitici și îngerași de Crăciun și Quilling - tehnica spiralării hârtiei, Idei creative 85 și 38


01ornament-pitici.jpg 01quilling-brad.jpg Simple și de efect, acestea pot fi realizate cu ușurință de către oricine. Fii creativ, profită de promoție și de ideile noastre creative, lasă frâu liber imaginației și absolut orice obiect din jurul tău poate deveni un frumos ornament pentru brad!

2014-12-12 09:01:52

Farmecul sărbătorilor de iarnă nu constă doar în bucuria de a primi cadouri, ci și în satisfacția pe care o avem atunci când îi surprindem pe cei dragi cu darurile noastre. Și, pentru că voi, prietenii noștri, sunteți cei mai importanți pentru noi, de Crăciun vă oferim în dar promoția „Împodobește bradul cu reduceri!”.

Ce trebuie să faci? Intră pe site-ul Editurii Casa în perioada 12 – 21 decembrie și caută globurile cu reduceri. Acestea s-au ascuns bine printre cărți, însă așteaptă cu nerăbdare să ajungă, sub formă de cadouri, sub bradul fiecăruia dintre voi. Cu fiecare glob găsit, valoarea produselor din coșul de cumpărături va scădea cu 1%.

 

craciun-reduceri.jpg

Așa cum știi deja, avem o gamă largă de domenii din care poți alege cărți pentru tine sau chiar cadouri pentru cei dragi. Pentru cei mici poți alege cărți cu povești educative sau chiar hăinuțe și jucării, pentru pasionații de gastronomie vei găsi cărți cu rețete culinare, pentru iubitorii de tehnici handmade poți alege câteva cărți din seria Idei creative, pentru grădinarii amatori sau chiar profesioniști avem ghiduri complexe de grădinărit, pentru împătimiții fotografiei avem adevărate manuale foto, dar și altele.

Așadar, intră pe site-ul Editurii Casa, caută globurile cu reduceri și cumpără din timp cadourile de Crăciun pentru cei dragi!

Important! Promoția nu se aplică la produsele care au reducere mai mare de 20%.

 

2014-12-05 11:35:59

În perioada sărbătorilor de iarnă, decorarea locuinței cu ornamente specifice reprezintă un prilej de bucurie pentru toți membrii familiei, iar în acest fel aducem caselor noastre un strop din magia sărbătorii Căciunului și un plus de frumusețe. Chiar dacă magazinele sunt încărcate în această perioadă cu diferite decorațiuni de Crăciun, noi vă propunem să fiți ceva mai economi și să încercați să le confecționați chiar voi.

Iată câteva idei de decorațiuni de Crăciun, preluate din seria Idei creative!

Coroniță Steaua Crăciunlui și Cor de îngeri, preluate din cărțile Coronițe de Crăciun - Idei creative 22 și Îngerași din hârtie - Idei creative 102

01-steaua-craciunului.jpg02-ingeras-din-hartie.jpg 

 

 

Pitici de scorțișoară printre brazi și Suporturi pentru lumânări din portocale ornate cu cuișoare, din cărțile Pitici și îngerași de Crăciun - Idei creative 85 și Ornamente naturale pentru Crăciun - Idei creative 50

 

 

04-pitici-craciun.jpg03-portocale-lumanari.jpg 

 

Multe alte idei la fel de frumoase puteți găsi și în restul cărților din seria Idei creative care conțin ornamente și decorațiuni pentru sărbătorile de iarnă și pe care le găsiți în noua categorie de pe site-ul nostru, Decorațiuni de Crăciun, creată special cu această ocazie. Vă dorim spor la treabă și multă inspirație!


banner_craciun.jpg 

 

2014-12-03 11:39:33

Cum mic, cu mare ne pregătim de sărbătorile de iarnă și pentru că seria Idei creative a fost și trebuie să fie o bună sursă de inspirație pentru voi în fiecare perioadă a anului, săptămâna aceasta anunțăm noi apariții de… sezon, numerele 102 și 103, Îngerași din hârtie, de Armin Taubner și Îngerași din mărgele, de Ingrid Moras.

În perioada sărbătorilor de iarnă, oamenii își doresc să fie alături de familie, prieteni dragi dar și să se înconjoare cu lucruri frumoase, care să trezească în ei gânduri și dorințe încărcate de bunătate. Decorațiunile de Crăciun au acest rol, iar decorațiunile sub formă de îngerași cu siguranță vor reuși asta.

ic-102.jpg

 

Din noile apariții ale seriei Idei Creative, Îngerași din hârtie și Îngerași din mărgele, cei interesați vor învăța să confecționeze, pas cu pas, diverse decorațiuni de Crăciun sub formă de îngerași, ghirlande cu îngerași, îngerași din dantelă, decorațiuni pentru masă, decorațiuni pentru uși sau geamuri și multe altele. Cititorul va găsi în cele două volume toate informațiile necesare, începând cu materialele și ustensilele necesare, pașii de lucru, dar și exemple de decorațiuni, care mai de care mai frumoase, explicate pas cu pas, iar pentru unele modele există chiar și șabloane.

 

ic-103.jpg

Pe cei interesați să creeze și alte decorațiuni pentru Crăciun sau au nevoie de idei pentru a decora bradul sau masa de Crăciun îi invităm să viziteze noua categorie de pe site-ul Editurii Casa, Decorațiuni de Crăciun.

 

2014-11-27 12:08:40

Începând cu ora 00.00 a zilei de 28 noiembrie, Editura Casa dă startul promoției de Black Friday și vă invită pe toți să profitați de reducerile pe care vi le-am pregătit cu această ocazie: 40% la orice articol achiziționat de pe site-ul nostru, pe tot parcursul acestei zile! Așadar nu mai stați pe gânduri, acum e momentul perfect ca să alegeți un cadou frumos și util pentru cei dragi!

 

blackfriday_2014.jpg

 

Puteți alege cărți practice din diferite domenii, grădinărit, gastronomie, fotografie, hobby creativ, artă, sport, cărți tehnice sau chiar cărți de povești educative pentru copii.

Dintre cele mai recente apariții ale Editurii Casa, v-ar putea interesa numerele 100 și 101 din seria Idei creative, Quilling – Flori și alte ornamente și Animale sălbatice din hârtie,  dar și cărțile Producerea pălincii și a lichiorului în gospodărie, Prepararea săpunului de casă, Pasteluri cu flori, grădini și câmpuri, Să jucăm corect tenis sau Antrenamentul condamnaților.

2014-11-25 12:36:19

Veste bună pentru cei pasionați de iconografie! Până la sfârșitul lunii noiembrie, cartea Ghid de iconografie, M. Győrffy Anikó, va putea fi achiziționată, de pe site-ul Editurii Casa, cu 50% reducere! În plus, partenerii noștri de la Mustash.ro vă invită să profitați de reducerile pe care vi le-au pregătit de Black Friday!

 ghid-banner.jpg

 

Ghidul de iconografie se adresează atât persoanelor inițiate în pictura de icoane, cât și celor care vor să descopere această artă. Pas cu pas, cartea dezvăluie în ce constă perspectiva inversă, care este rolul luminii, rolul cromaticii în iconografie, care sunt culorile de pământ şi cele divine, cum se realizează tehnicile de poleire şi tehnica şerlac, cum se combină culorile... cu alte cuvinte, absolut tot ce e necesar pentru ca aproape oricine să poată picta o icoană.

 

Reduceri de Black Friday la Mustash.ro!

Prietenii și partenerii noștri de la Mustash.ro vă invită să profitați de reducerile consistente pe care le-au pregătit de Black Friday, pentru toți cei pasionați de artă și de tehnicile handmade. Pânze, culori în ulei, culori acrilice, șevalete, creioane pastel, cutii din lemn decorabile și multe alte articole hobby, vă așteaptă să le achiziționați, la prețuri irezistibile, până pe 28 noiembrie!

 

mustash.jpg

 

2014-11-20 12:03:04

Săptămâna aceasta, Editura Casa a adăugat un nou titlu la colecția Grădina noastră, cartea Sere de grădină, de Megyeri Szabolcs, volum care se adresează atât grădinarilor amatori, cât și celor care se pot numi deja profesionști.

 

sere-gradina.jpg

 

Cartea Sere de grădină reprezintă un ghid perfect și absolut necesar celor care doresc să-și construiască propria seră. Volumul oferă cititorilor toate informațiile necesare despre construcția și întreținerea serelor, cuprinzând detalii despre fertilizarea solului, controlul temperaturii, iluminare, metodele de încălzire, dar și despre cultura plantelor în sere, de la plante ornamentale sau aromatice, până la legume.

Cartea poate fi achiziționată de pe site-ul Editurii Casa, la prețul de 23,92 de lei, cu 20% reducere față de prețul de raft. Cei care se află în București, în perioada 19 – 23 noiembrie, pot găsi volumul și la standul de carte al editurii noastre, în cadrul Târgului Internațional Gaudeamus – Carte de învățătură, care se desfășoară în Pavilionul Central Romexpo, unde, în acest interval, ne veți găsi zilnic, între orele 10.00 și 20.00. Vă așteptăm cu reduceri de la 20 până la 50%, noutăți, ateliere de creație dar și alte suprize!

 

gaudeamus banner.jpg

 

Din colecția Grădina noastră, vă mai recomandăm cărțile Înmulțirea plantelor, 12 luni în grădină, Cactușii – Cultivare și îngrijire, Orhideele – Minuni multicolore sau Grădina veșnic verde.

 

 orhidee.jpgCactusii.jpg 

 

2014-11-19 12:37:58

Așa cum am promis, în cursul zilei de ieri am extras cei 20 de câștigători ai cupoanelor de reducere, cu ajutorul cărora aceștia vor putea beneficia de reduceri de 30%, la orice produs achiziționat de pe site-ul Editurii Casa, până la sfârșitul anului. 

 

 

newsletter-banner.jpg 

 

Câștigătorii au fost desemnați prin tragere la sorți, cu ajutorul site-ului Random.org, iar la extragere au participat în total 3541 de abonați, cuprinzând toate persoanele care s-au abonat la newsletterul Editurii Casa până pe 16 noiembrie, dar și restul abonaților noștri.

 

 

Cei douăzeci de câștigători sunt:

 1. Roncea Lavinia
 2. Carolina Dan
 3. Matu Tiberiu
 4. Somesan Monica
 5. Dita Camelia
 6. Rotar Daniela Corina
 7. David Daniela
 8. Popa Corina
 9. Rus Adrian
 10. Lucian Malureanu
 11. Negru Maria
 12. Szabo Mihai
 13. Miscalencu Ana-Maria
 14. Chitic Roxana
 15. Marin Iuliana
 16. Gebe-Biro Francisc-Stefan
 17. Duma Alexandra
 18. Vidican-Lokodi Tunde
 19. Pop Daria
 20. Dalia

 extragere1a.jpg

Câștigătorii vor fi contactați prin e-mail, modalitate prin care vor primi atât cupoanele de reducere, cât și instrucțiunile de utilizare a acestora. Felicităm câștigătorii și mulțumim tuturor abonaților noștri pentru că ne sunt alături în tot ceea ce facem și îi asigurăm că ne străduim să le pregătim noi și noi suprize!

2014-11-14 12:55:09

Avem plăcerea să vă anunțăm că Editura Casa va fi prezentă la cea de-a 21-a ediție a Târgului Internațional Gaudeamus – Carte de învățătură, ce va avea loc în București, în perioada 19 – 23 noiembrie în Pavilionul Central Romexpo. Așadar, dacă veți fi prin apropiere în perioada amintită, vă invităm să vizitați standul nostru și să profitați de reducerile consistente și de surprizele pe care vi le-am pregătit.

 

 gaudeamus banner.jpg

 

Vă așteptăm și de această dată cu titluri noi și cu cele mai recente apariții ale editurii, Sere de grădină, Pasteluri cu flori, grădini și câmpuri, Prepararea săpunului de casă, Producerea pălincii și a lichiorului în gospodărie, dar și ultimele apariții din seria Idei creative, Quilling – Flori și alte ornamente și Animale sălbatice din hârtie, pe care le veți putea achiziționa la prețuri reduse de la 20 până la 50%. Și, pentru că scopul nostru este să impulsionăm oamenii să devină creativi de la cea mai fragedă vârstă, alături de partenerii și prietenii noștri de la Talente de năzdrăvani și cei de la Idei pentru mămici și copii, am pregătit două ateliere de creație pentru copii. Cu ajutorul materialelor și uneltelor necesare, puse la dispoziție de partenerii noștri de la Mustash, cei mici vor crea ornamente de brad din origami în 3D și felicitări de Crăciun din cerculețe hârtie. Precizăm că la fiecare atelier vor putea participa 20 de copii, pe bază de înscriere. Înscrierile pentru atelierul Felicitare de Crăciun din cerculețe de hârtie se pot face la adresa de e-mail idei_pentru_mamici_si_copii@yahoo.ro iar pentru atelierul Ornament de brad din origami în 3D, înscrierile sunt așteptate la adresa de e-mail admin@talentedenăzdrăvani.ro.

 

 

plakat1.jpg plakat2.jpg 

 

Mai mult, deoarece vrem să le aducem și celor mari o bucurie în plus, am pregătit o tombolă pentru toți vizitatorii standului nostru, în urma căreia vor fi desemnați cinci câștigători care vor primi ca premii câte trei cărți.

Așadar, nu ezitați să ne vizitați, vă așteptăm între 19 și 23 noiembrie, la Pavilionul Central Romexpo, unde împărțim standul cu editura Simetria. Vom fi acolo zilnic, între orele 10.00 și 20.00.

Detalii despre Târgul Internațional Gaudeamus – Carte de învățătură 2014, găsiți AICI!

 

 

2014-11-10 13:02:42

Nu mai e o supriză pentru nimeni faptul că seria Idei creative a ajuns la numărul 100 și, pentru că încă sărbătorim, îi invităm pe toți prietenii noștri din Oradea, dar și din împrejurimi, duminică 16 noiembrie, de la ora 16.30, la cafeneaua Moszkva, să petreacă alături de noi o după-masă de duminică, într-o notă creativă, participând la atelierele de creație și la târgul handmade organizate cu această ocazie.

Ca de fiecare dată, partenerii noștri de la Dekor Mania ne-au ajutat să pregătim pentru voi ateliere de creație în cadrul cărora veți putea învăța tehnici handmade ca scrapbooking, quilling și mărgelit. 

 100ic_esemeny.jpg


Pentru cei care nu vor fi atât de îndrăzneți și nu vor dori să-și testeze aptitudinile de meșteșugari, am invitat, în cadrul târgului handmade, 20 de artizani orădeni, de la care veți putea achiziționa obiecte decorative pictate, bijuterii care de care mai frumoase, haine pictate, jucării și decorațiuni din textile, săpunuri handmade și multe alte creații unice, lucrate manual, cu multă dibăcie și talent, care pot constitui cadoul perfect pentru cei dragi, cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Așadar, nu uitați! Vă așteptăm la Moszkva, duminică 16 noiembrie, între orele 16.30 și 19.00, într-o atmosferă aparte, încărcată de inspirație și creativitate.

Mulțumim partenerilor noștri, Dekor Mania, Moszkva Café și Online Gallery, pentru sprijinul acordat în organizarea evenimentului.

 

bekedesign.hu
© Editura Casa. Toate drepturile rezervate!