Carti hobby, bricolaj, lucru manual, gradinarit direct de la editura. Colectii: Idei Creative, Gradina noastra, Mesterul priceput.

Creare cont | Parolă nouă
În coşul dvs. sunt 0 articole în valoare de 0 lei.
Coşul dvs.  |  Finalizare comandă
2014-11-20 12:03:04

Săptămâna aceasta, Editura Casa a adăugat un nou titlu la colecția Grădina noastră, cartea Sere de grădină, de Megyeri Szabolcs, volum care se adresează atât grădinarilor amatori, cât și celor care se pot numi deja profesionști.

 

sere-gradina.jpg

 

Cartea Sere de grădină reprezintă un ghid perfect și absolut necesar celor care doresc să-și construiască propria seră. Volumul oferă cititorilor toate informațiile necesare despre construcția și întreținerea serelor, cuprinzând detalii despre fertilizarea solului, controlul temperaturii, iluminare, metodele de încălzire, dar și despre cultura plantelor în sere, de la plante ornamentale sau aromatice, până la legume.

Cartea poate fi achiziționată de pe site-ul Editurii Casa, la prețul de 23,92 de lei, cu 20% reducere față de prețul de raft. Cei care se află în București, în perioada 19 – 23 noiembrie, pot găsi volumul și la standul de carte al editurii noastre, în cadrul Târgului Internațional Gaudeamus – Carte de învățătură, care se desfășoară în Pavilionul Central Romexpo, unde, în acest interval, ne veți găsi zilnic, între orele 10.00 și 20.00. Vă așteptăm cu reduceri de la 20 până la 50%, noutăți, ateliere de creație dar și alte suprize!

 

gaudeamus banner.jpg

 

Din colecția Grădina noastră, vă mai recomandăm cărțile Înmulțirea plantelor, 12 luni în grădină, Cactușii – Cultivare și îngrijire, Orhideele – Minuni multicolore sau Grădina veșnic verde.

 

 orhidee.jpgCactusii.jpg 

 

2014-11-19 12:37:58

Așa cum am promis, în cursul zilei de ieri am extras cei 20 de câștigători ai cupoanelor de reducere, cu ajutorul cărora aceștia vor putea beneficia de reduceri de 30%, la orice produs achiziționat de pe site-ul Editurii Casa, până la sfârșitul anului. 

 

 

newsletter-banner.jpg 

 

Câștigătorii au fost desemnați prin tragere la sorți, cu ajutorul site-ului Random.org, iar la extragere au participat în total 3541 de abonați, cuprinzând toate persoanele care s-au abonat la newsletterul Editurii Casa până pe 16 noiembrie, dar și restul abonaților noștri.

 

 

Cei douăzeci de câștigători sunt:

 1. Roncea Lavinia
 2. Carolina Dan
 3. Matu Tiberiu
 4. Somesan Monica
 5. Dita Camelia
 6. Rotar Daniela Corina
 7. David Daniela
 8. Popa Corina
 9. Rus Adrian
 10. Lucian Malureanu
 11. Negru Maria
 12. Szabo Mihai
 13. Miscalencu Ana-Maria
 14. Chitic Roxana
 15. Marin Iuliana
 16. Gebe-Biro Francisc-Stefan
 17. Duma Alexandra
 18. Vidican-Lokodi Tunde
 19. Pop Daria
 20. Dalia

 extragere1a.jpg

Câștigătorii vor fi contactați prin e-mail, modalitate prin care vor primi atât cupoanele de reducere, cât și instrucțiunile de utilizare a acestora. Felicităm câștigătorii și mulțumim tuturor abonaților noștri pentru că ne sunt alături în tot ceea ce facem și îi asigurăm că ne străduim să le pregătim noi și noi suprize!

2014-11-14 12:55:09

Avem plăcerea să vă anunțăm că Editura Casa va fi prezentă la cea de-a 21-a ediție a Târgului Internațional Gaudeamus – Carte de învățătură, ce va avea loc în București, în perioada 19 – 23 noiembrie în Pavilionul Central Romexpo. Așadar, dacă veți fi prin apropiere în perioada amintită, vă invităm să vizitați standul nostru și să profitați de reducerile consistente și de surprizele pe care vi le-am pregătit.

 

 gaudeamus banner.jpg

 

Vă așteptăm și de această dată cu titluri noi și cu cele mai recente apariții ale editurii, Sere de grădină, Pasteluri cu flori, grădini și câmpuri, Prepararea săpunului de casă, Producerea pălincii și a lichiorului în gospodărie, dar și ultimele apariții din seria Idei creative, Quilling – Flori și alte ornamente și Animale sălbatice din hârtie, pe care le veți putea achiziționa la prețuri reduse de la 20 până la 50%. Și, pentru că scopul nostru este să impulsionăm oamenii să devină creativi de la cea mai fragedă vârstă, alături de partenerii și prietenii noștri de la Talente de năzdrăvani și cei de la Idei pentru mămici și copii, am pregătit două ateliere de creație pentru copii. Cu ajutorul materialelor și uneltelor necesare, puse la dispoziție de partenerii noștri de la Mustash, cei mici vor crea ornamente de brad din origami în 3D și felicitări de Crăciun din cerculețe hârtie. Precizăm că la fiecare atelier vor putea participa 20 de copii, pe bază de înscriere. Înscrierile pentru atelierul Felicitare de Crăciun din cerculețe de hârtie se pot face la adresa de e-mail idei_pentru_mamici_si_copii@yahoo.ro iar pentru atelierul Ornament de brad din origami în 3D, înscrierile sunt așteptate la adresa de e-mail admin@talentedenăzdrăvani.ro.

 

 

plakat1.jpg plakat2.jpg 

 

Mai mult, deoarece vrem să le aducem și celor mari o bucurie în plus, am pregătit o tombolă pentru toți vizitatorii standului nostru, în urma căreia vor fi desemnați cinci câștigători care vor primi ca premii câte trei cărți.

Așadar, nu ezitați să ne vizitați, vă așteptăm între 19 și 23 noiembrie, la Pavilionul Central Romexpo, unde împărțim standul cu editura Simetria. Vom fi acolo zilnic, între orele 10.00 și 20.00.

Detalii despre Târgul Internațional Gaudeamus – Carte de învățătură 2014, găsiți AICI!

 

 

2014-11-10 13:02:42

Nu mai e o supriză pentru nimeni faptul că seria Idei creative a ajuns la numărul 100 și, pentru că încă sărbătorim, îi invităm pe toți prietenii noștri din Oradea, dar și din împrejurimi, duminică 16 noiembrie, de la ora 16.30, la cafeneaua Moszkva, să petreacă alături de noi o după-masă de duminică, într-o notă creativă, participând la atelierele de creație și la târgul handmade organizate cu această ocazie.

Ca de fiecare dată, partenerii noștri de la Dekor Mania ne-au ajutat să pregătim pentru voi ateliere de creație în cadrul cărora veți putea învăța tehnici handmade ca scrapbooking, quilling și mărgelit. 

 100ic_esemeny.jpg


Pentru cei care nu vor fi atât de îndrăzneți și nu vor dori să-și testeze aptitudinile de meșteșugari, am invitat, în cadrul târgului handmade, 20 de artizani orădeni, de la care veți putea achiziționa obiecte decorative pictate, bijuterii care de care mai frumoase, haine pictate, jucării și decorațiuni din textile, săpunuri handmade și multe alte creații unice, lucrate manual, cu multă dibăcie și talent, care pot constitui cadoul perfect pentru cei dragi, cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Așadar, nu uitați! Vă așteptăm la Moszkva, duminică 16 noiembrie, între orele 16.30 și 19.00, într-o atmosferă aparte, încărcată de inspirație și creativitate.

Mulțumim partenerilor noștri, Dekor Mania, Moszkva Café și Online Gallery, pentru sprijinul acordat în organizarea evenimentului.

 

2014-11-07 06:37:51

Luna cadourilor e tot mai aproape și încet-încet febra cumpărăturilor ne cuprinde pe toți. Nu știi încă ce să le cumperi celor dragi? Nicio problemă, te ajutăm noi! Dacă sunt pasionați de grădinărit, gastronomie, artă sau de tehnicile handmade, le poți dărui o carte din care să afle noutăți despre hobby-urile lor și cum să le pună în practică. Dacă ești mai îndrăzneț și vrei să creezi chiar tu cadourile în acest an, în colecțiile noastre vei găsi o mulțime de idei care să te inspire.  În plus, ți-am pregătit o surpriză...


newsletter-banner.jpg

 

Abonează-te la newsletterul Editurii Casa, în perioadata 7 – 16 noiembrie și poți fi câștigătorul unuia dintre cele 20 de cupoane cadou, cu ajutorul cărora vei putea beneficia de o reducere de 30%, la orice produs achiziționat de pe site-ul nostru, până la sfârșitul anului.

Cupoanele vor fi acordate prin tragere la sorți, iar la extragere vor participa automat toți cei care se vor abona la newsletter până pe 16 noiembrie, cât și restul abonaților noștri. Câștigătorii vor fi anunțați pe data de 18 noiembrie, iar cuponul câștigat va putea fi folosit începând cu acea dată, până în 31 decembrie 2014.

Nu mai pierde vremea, abonează-te acum la newsletterul nostru, spune-le și prietenilor tăi despre noua noastră promoție și poți fi chiar tu câștigător. Profită de ocazie și poți beneficia de reduceri până în 2015!

2014-11-04 11:40:45

Săptămâna trecută, la Editura Casa și-a făcut apariția o nouă carte destinată oamenilor întreprinzători, care vor să învețe să facă singuri cât mai multe lucruri. Cartea Producerea pălincii și a lichiorului în gospodărie, de Panyik Gáborné dr., descoperă cititorilor întregul proces tehnologic prin care trece puternica licoare, înainte de ajunge pe mese, în fața musafirilor.

La orice sărbătoare, nuntă, botez sau aniversare, pălinca este nelipsită de pe mesele noastre, ale românilor, și chiar dacă suntem producători renumiți de pălincă, garantăm că puteți afla multe lucruri importante pentru a obține o pălincă de o calitate și mai bună. Așadar, dacă vreți să descoperiți toate secretele producerii pălincii și a apetisantelor lichioruri, noua apariție a Editurii Casa, este exact ceea ce căutați.

Cartea explică în amănunt cum se produce pălinca de calitate, care sunt materialele necesare, soiurile de fructe din care se obține, incluzând chiar și informații despre cultivarea acestora și perioada optimă de recoltare. Pe parcurs, cititorii vor afla cum se obține borhotul, care sunt modalitățile de fermentare și fazele acesteia, care sunt principalele componente chimice ale borhotului fermentat, ce înseamnă procesul de distilare și care sunt principalele instalații folosite în acest scop.

 

banner-palinca.jpg

În final, volumul dezvăluie metodele optime de depozitare a pălincii, în ce constă maturarea acesteia și care sunt metodele de maturare, rolul pălincii în gastronomie. Ultimul capitol este dedicat lichiorurilor, întregul proces tehnologic de preparare a acestora fiind prezentat în detaliu, la fel ca în cazul pălincii.

Cartea Producerea pălincii și a lichiorului în gospodărie, de Panyik Gáborné dr., poate fi achiziționată de pe site-ul Editurii Casa, la prețul de 31,92 de lei, beneficiind de o reducere de 20% față de prețul de raft.

Din aceeași categorie, vă mai recomadăm cărțile Mierea - Proprietăți și utilizări și Mărul - Cultivare și rețete culinare.

2014-10-31 10:48:24

Săptămâna aceasta, Editura Casa a mai adăugat un titlu la colecția Micul atelier, cartea Pasteluri cu flori, grădini și câmpuri, de Harsányi Zsuzsanna, un nou volum adresat tuturor celor pasionați de pastel, atât celor care cunosc deja această tehnică picturală, cât și celor care sunt la început de drum și vor să învețe să realizeze pasteluri.

Cartea începe cu prezentarea pastelului și tehnica obținerii acestuia, făcându-ne apoi cunoștință cu marii maeștri ai pastelului și cu lucrările reprezentative ale acestora.

 

pastel-toamna.jpg

 

Pe parcurs, cititorii vor afla toate „secretele” acestei tehnici, de la alegerea hârtiei pentru pastel, ce este un paspartu, cum se îmbină culorile, în ce constă compoziția, până la modul de realizare a pastelui în atelier sau în aer liber. Autoarea dezvăluie apoi, „pas cu pas”, cum a realizat câteva dintre lucările personale.

Volumul se încheie cu un mic dicţionar tematic, destinat celor care doresc să-şi aprofundeze cunoştinţele , dar și celor care intenţionează să se iniţieze în tehnica pastelului.

Cartea poate fi achiziționată de pe site-ul Editurii Casa, la prețul de 31,92 de lei, cu 30% reducere față de prețul de raft.

Din colecția Micul atelier vă mai recomandăm: Peisaje în acuarelă, Perspectiva, Tehnici de realizare a portretului sau Bazele anatomiei artistice.

 

tehnici-protret.jpgpeisaje-acuarela.jpg 
2014-10-30 12:29:53

În ultima vreme, tenisul pare a fi sportul preferat al românilor. Tot mai mulți români sunt pasionați de sportul alb și tot mai mulți copii, inspirați de performanțele Simonei Halep, vor să urmeze această cale.

Dacă visezi acest lucru pentru tine sau pentru copilul tău, profită de noua promoție a Editurii Casa și cumpără cartea „Să jucăm corect tenis”, de Peter Scholl, cu 30% reducere, până pe data de 3 noiembrie, inclusiv!

 

banner-tenis-promotie.jpg

Volumul se adresează atât celor care se pregătesc să facă cunoștință cu sportul alb, cât și jucătorilor avansați. Acesta explică și ilustrează noțiunile elementare, dar și cele mai importante tehnici și tactici folosite în tenis, de la pozițiile de pornire, la tipurile de lovituri, servicii, și tipurile de joc, astfel încât acestea să poată fi ușor de înțeles și de reprodus de către oricine dorește să învețe tenis în condiții optime, de la bun început, sau să se perfecționeze ca jucător avansat.

Promoția este valabilă până pe 3 noiembrie, inclusiv, și se aplică doar volumului „Să jucăm corect tenis”, de Peter Scholl.

Din categoria Sport, sănătate și frumusețe vă mai recomandăm cărțile: Antrenamentul condamnaților, Tenisul - Metodologia instruirii sau Sauna. Desfătare pentru minte și trup.

 

Sauna_levelbe.jpgcoperta-antrenament.jpg 


2014-10-28 12:23:12

Așa cum vă anunțam săptămâna trecută, azi a apărut numărul 100 din colecția Idei creative și, pentru că nu ne oprim aici, alături de numărul 100, de sub tiparul Editurii Casa, a ieșit și numărul 101. Cele două volume, Quilling – Flori și alte ornamente și Animale sălbatice din hârtie, prezintă două tehnici îndrăgite și tot mai populare în rândul celor pasionați de handmade, accesibile atât adulților cât și copiilor.

 

Quilling - flori şi alte ornamente, de Pintér Ferencné Végh Zsuzsann - Idei creative, nr. 100

„Tehnica spiralării hârtiei – quilling-ul – este o artă manuală foarte populară şi îndrăgită în lumea întreagă. După învăţarea tehnicilor de lucru şi a formelor de bază, posibilităţile de creaţie sunt practic infinite”, spune autoarea. Volumul de față prezintă în amănunt realizarea unor elemente noi - floare malaeziană, scoică, stupul de albine, frunze în cinci sau trei lobi - cu ajutorul cărora se pot realiza cele mai frumoase decorațiuni, felicitări, semne de carte sau chiar tablouri.

 quilling100.jpg


Animale sălbatice din hârtie, de Gudrun Schmitt - Idei creative, nr. 101

Cu toții îndrăgim animalele sălbatice, însă cu siguranță copiii sunt cei mai încântați la vederea acestora în grădinile zoologice sau în natură. Din acest volum, cei mici vor afla cum să confecționeze din hârtie vulpi, lilieci, bufnițe, broscuțe, căprioare și mult alte animăluțe drăgălașe și colorate, cu care își pot decora apoi camerele sau chiar sălile de clasă.

Recomandăm ambele volume gădinițelor și școlilor deoarece materia primă se poate procura cu uşurinţă, iar tehnicile prezentate dezvoltă aptitudinile manuale şi simţul estetic al copiilor 

 

animale101.jpg

 

Câștigătorii concursului aniversar „100 de idei creative”!

Pentru a marca apariția numărului 100 din seria Idei creative, Editura Casa a lansat concursul „100 de idei creative”, un real succes în rândul prietenilor noștri pasionați de handmade și care de ani de zile ne urmăresc, s-au inspirat din ideile noastre și au creat bijuterii, felicitări, decorațiuni și multe alte lucrări, care mai de care mai frumoase. Le mulţumim tuturor participanţilor la concurs!

 

100_ic_1.jpg

 

Am primit un număr mare de fotografii cu creații minunate, realizate cu diferite tehnici handmade prezentate în volumele noastre, de la copii, părinți, bunici și chiar profesori. Cu toate că nu puțini au fost cei care ne-au trimis mai multe creații, o singură lucrare a fost înscrisă în concurs, dar pentru că ne-au plăcut toate lucrările voasrte, fotografiile care nu au fost înscrise în concurs vor fi publicate într-un album separat, pe pagina noastră de Facebook, în cursul acestei săptămâni.

Așadar, nu vă mai ținem în suspans și vă spunem că, după îndelungi deliberări, echipa Editurii Casa a ales câștigătorii! Aceștia sunt:

Andreea Lung - Tablă de șah

Brian Chesăuan - Tablou din frunze de toamnă

Diana Borbely - Fulgi de nea

Dreve Abigail - Oițe

Iorga Daniela - Rochiță pentru păpuși din hârtie

Adina Herta - Figurine din roadele toamnei

Agape Maricica - Brățările prieteniei

Elevii clasei I, Școala Gimnazială Chicerea - Ramă din cofraje de ouă

Lidia Voinescu - Veioză decorată cu tehnica șervețelului

Alina Burcă - Mozaic

Îi rugăm pe câștigători să ne trimită datele de contact (nume, adresă de livrare) și titlurile celor două volume la alegere din colecția Idei creative, la adresa info@edituracasa.ro, iar premiile (2 titluri la alegere și nr. 100 din seria Idei creative) le vor fi livrate în cel mai scurt timp de la primirea acestora.

2014-10-25 14:45:22

Nu uita de concursul aniversar „100 de idei creative”! Mai ai la dispoziție două zile pentru a ne trimite o fotografie cu una dintre creațiile tale sau ale copiilor tăi inspirată din colecția Idei creative a Editurii Casa și poți fi câștigătorul unuia dintre cele 10 premii puse în joc.

 

100_ic_1.jpg 

Fotografiile înscrise în concurs vor fi publicate pe pagina de Facebook a Editurii Casa, în albumul dedicat concursului, iar juriul format din echipa Editurii Casa va premia cele mai bune 10 creații. Premiile constă în două titluri la alegere din seria Idei creative și câte un exemplar din volumul cu numărul 100, care va ieși de sub lumina tiparului pe data de 28 octombrie și care are ca temă tehnica quilling. Alături  de numărul 100, cu titlul Quilling – flori și alte ornamente, de Pintér Ferencné Végh Zsuzsanna, își va face apariția și volumul cu numărul 101, Animale sălbatice din hârtie, de Gudrun Schmitt.

Fotografiile înscrise până acum în concurs le puteți vedea și aprecia pe pagina noastră de Facebook, în albumul Concurs aniversar: 100 de idei creative!

Așteptăm și creația ta la adresa de e-mail info@edituracasa.ro, până pe 26 octombrie, inclusiv! Succes tuturor!

bekedesign.hu
© Editura Casa. Toate drepturile rezervate!