Iazuri de grădină

ED-142957

Modalităţi de transport Durată transport Cost transport
Preluare colet la sediul editurii Pe loc Gratuit
Curier rapid Cargus 1-2 zile lucrătoare 16,00 lei *
Gratuit la comenzi de peste 250,00 lei
Poşta Atlassib 11,00 lei *
Gratuit la comenzi de peste 150,00 lei

27,29 lei

-29%

38,43 lei

Descriere

Autor Ulrich E. Stempel
Editura Editura Casa
Colecţia Meşterul priceput
ISBN 9786068527765
Nr. pagini 116
Anul apariţiei 2015

Mai multe informaţii

Pornind de la faptul că iazurile amenajate în propriile noastre grădini reprezintă adevărate oaze de relaxare, dar fiind benefice şi din punct de vedere ecologic, această carte descrie modul profesionist de planificare şi construcţie a unui iaz, precum şi sugestii pentru întreţinerea acestuia.

Cei care s-au decis să-şi amenajeze un iaz sunt îndrumaţi, pas cu pas, cum să aleagă locul ideal pentru amplasarea acestuia, care sunt dimensiunile sale adecvate astfel încât să se integreze armonios în peisajul grădinii, care sunt materialele de construcţie cele mai potrivite pentru tipul de iaz ales, cum să se asigure iluminarea iazului pe timp de noapte, care sunt animalele şi plantele cele mai indicate pentru popularea iazului. Nu lipsesc, desigur, sfaturile pentru întreţinerea iazului în fiecare sezon.

Urmând sugestiile oferite în această carte, iubitorii iazurilor de grădină se vor bucura, cu siguranţă, de relaxarea şi frumuseţea oferite de investiţia lor, care va constitui punctul de atracţie al grădinii.

Recenzii

Nota 
2016-08-31

Gazeta de agricultură

47. https://www.gazetadeagricultura.info/carti-gradinarit-si-peisagistica/19096-iazuri-de-gradina-planificare-constructie-si-intretinere-o-carte-care-merita-citita.html

  • 1 din 1 persoane au considerat această recenzie utilă.

Scrieţi o recenzie

Iazuri de grădină

Iazuri de grădină

Toate drepturile rezervate © SC Editura Casa Srl