Preţ redus! Preparate la grătar - Ediţie chioşc Vizualizează mai mare

Preparate la grătar - Ediţie chioşc

ED-142642

Modalităţi de transport Durată transport Cost transport
Preluare colet la sediul editurii Pe loc Gratuit
Curier rapid Cargus 1-2 zile lucrătoare 16,00 lei *
Gratuit la comenzi de peste 250,00 lei
Poşta Atlassib 11,00 lei *
Gratuit la comenzi de peste 150,00 lei

7,70 lei

-20%

9,63 lei

Descriere

Autor Ioana Irimiea
Editura House of Guides Publishing Grup
ISBN 9786068403465
Nr. pagini 144

Mai multe informaţii

Aripioare Buffalo, Salata de legume fripte, Somn fript cu sos dulce-picant, Pui pe cutie de bere, Cotlete de miel cu mustar, Vinete fripte cu sos de iaurt si menta, Frigarui de creveti si legume...

Prepararea carnii gratar a evoluat, de la o solutie de gatit in zilele de vara, la o adevarata pasiune a milioane de oameni de pretutindeni. Drept urmare, s-au inventat sute, mii de retete, pentru ca simpla bucata de carne fripta sa aiba mereu alt gust, in functie de condimentele utilizate. Sosurile, legumele si chiar fructele pe gratar, vin si ele sa adauge savoare. Iar pentru zilele cu adevarat neprielnice, putem frige carnea pe gratarul de fonta sau la grill.

Iata circa 80 de retete adunate din intreaga lume, grupate in 4 capitole, ultimul fiind rezervat diverselor legume si fructe preparate pe gratar.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Preparate la grătar - Ediţie chioşc

Preparate la grătar - Ediţie chioşc

Toate drepturile rezervate © SC Editura Casa Srl