Preţ redus! Bucatăria Românească de la 1841 până astăzi-Ed. a II a Vizualizează mai mare

Bucatăria Românească de la 1841 până astăzi-Ed. a II a

ED-142860

Modalităţi de transport Durată transport Cost transport
Preluare colet la sediul editurii Pe loc Gratuit
Curier rapid Cargus 1-2 zile lucrătoare 16,00 lei *
Gratuit la comenzi de peste 250,00 lei
Poşta Atlassib 11,00 lei *
Gratuit la comenzi de peste 150,00 lei

15,33 lei

-20%

19,16 lei

Descriere

Autor Catalin Pena
Editura House of Guides Publishing Grup
ISBN 9786068403793
Nr. pagini 192

Mai multe informaţii

Cartea de faţă îsi doreşte a fi o călătorie prin toate zonele României, pentru a scoate la lumină gastronomia neaoşă românească, cu reţete străvechi, desprinse din caietele prăfuite ale bunicilor, pentru ca în final să încheie această incursiune cu delicioase reţete ale bucătariei moderne, în care regăsim influenţele internaţionale. Pelerinajul culinar prin cele 8 zone ale ţării (Ardeal, Banat, Bucovina, Dobrogea, Maramureş, Moldova, Muntenia şi Oltenia) dezvăluie arta gătitului simplu, tradiţional, bazat pe recoltele pământului şi produsele obţinute cu munca în propria gospodărie, dar meşteşugite cu farmec pitoresc, şi învăluite de misterul tradiţiilor vechi.

Volumul prezintă o bucătarie savuroasă, de cele mai multe ori cu aromă istorică, reunind reţete din toate colţurile ţării, structurate pe capitole în Aperitive şi Gustări, Supe, Ciorbe si Borşuri, Feluri Principale, Garnituri, Sosuri şi Deserturi, o carte care răspunde atât curiozităţii românilor, cât şi memoriei lor gustative.

Recenzii

Nota 
2016-09-27

Dezamagit

Coperta frumoasa iar in interior grafica deficitara: textele, mai ales la cantitatile retetelor sunt tiparite cu dimensiunea literelor foarte mica, in rosu si cu un format foarte subtire ceea ce face greoaie citirea mai ales pentru purtatorii de ochelari de vedere. Desenele nu au legatura cu preparatele si parca sunt sunt facute de copii de gradinita. M-am lecuit sa mai cumpar carti online!

Scrieţi o recenzie

Bucatăria Românească de la 1841 până astăzi-Ed. a II a

Bucatăria Românească de la 1841 până astăzi-Ed. a II a

Toate drepturile rezervate © SC Editura Casa Srl